Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Logan facelift - Iran (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/101555-logan-facelift-iran.html)

coman razvan 18-12-08 17:40

Logan facelift - Iran

5 Attachment(s)
Ce parere aveti? :rolleyes2
Mie imi place...fata! Spatele :sad::sad::sad:
Intregul articol AICI

Most_Wanted 18-12-08 17:43

Re: Logan facelift - Iran

tot porumbar ramane

RapJustin 18-12-08 17:43

Fata imi place cum le-a iesit, dar spatele nu. La interior??? nu merge lincul de mai sus

D o n n 18-12-08 17:43

frumos...mult mai reusit ca astea din tara

canon 18-12-08 17:45

spoilerul din fata e destul de ok ..in spate e cam ciudata dar in cativa ani cred ca ne vom obisnui cu astfel de designuri

coman razvan 18-12-08 17:48

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1929042)
Fata imi place cum le-a iesit, dar spatele nu. La interior??? nu merge lincul de mai sus

Scuze...acum merge! :oops:

mareo 18-12-08 17:54

Per total imi place...un singur lucru ma deranjeaza,stopul de ceata,amplasat in mijlocul barii...nu prea arata bine!

StreetStyle22 18-12-08 19:14

Fata e ok,dar al nostru e cel mai tare. Spatele e aiurea,oricum finisaje mai proaste,exista,uitati cum sta tabla pe spate. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1229618398 arata aiurea rau. :lol:

BAD_MF 18-12-08 19:26

Arata ca o masina MADE IN CHINA.

D0ryN 18-12-08 21:23

arata ca o copie deloc fidela a unei masini...dar nu e...:rolleyes2

eddycdk 19-12-08 06:15

urat a fost de la inceput...urat va ramane, no matter what...:cry:
singurul frumos din gama logan e pick-up...
sandero mi se pare mult mai reusit!

JohnnyX 19-12-08 08:16

Nu e nici urata nici frumoasa. E exact cum ar trebui sa fie o masina ieftina, sa nu iasa in evidenta .

Raz6633 19-12-08 10:02

De ce nu se comercializeaza sub emblema Dacia sau Renault?

JohnnyX 19-12-08 10:07

Quote:

Originally Posted by Raz6633
De ce nu se comercializeaza sub emblema Dacia sau Renault?

Probabil pentru ca marca lor a cumparat platforma tehnica a loganului.

criss_cars 20-12-08 16:13

E mai frumos modelul actual.

CyberCSX 26-12-08 09:15

Nu stiu ce sa zic dar īn fata mi se pare aiurea.
Parca-i un tuning de Dacia 1300 din ultima serie cu grila aia de radiator imposibila.
(vezi poza).
Nu se mai deosebeste de monotonia de design de la celelalte masini.
Cu botul gen Sandero arata mult mai bine, are un design apare ce se ridica din marea masa.

Īn spate arata īnsa mai bine. Modelul vechi e prea monoton, simplu si plictisitor parca ar fi o cutie de carton cu 2 becuri. Aici arata ceva mai luxurios, ceva mai īncarcat si īi da si ceva mai multa prestanta ridicīndu-se din acea categorie image de ieftinitate.

Mustang 02-01-09 17:16

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 1930452)
Probabil pentru ca marca lor a cumparat platforma tehnica a loganului.

Si Dacia Romania + Renault se lauda ca vor sa incurajeze exportul de Logan in strainatate ... din acest motiv au sponsorizat echipa Udinese.
Vroiau sa incurajeze exportul? Se vindea DACIA Logan, nu Iranian Logan sau cum rahat se numeste.
Din acest motiv sunt scarbit de DACIA Romania.

SHOGUN-A8 04-01-09 12:50

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 1953284)
Si Dacia Romania + Renault se lauda ca vor sa incurajeze exportul de Logan in strainatate ... din acest motiv au sponsorizat echipa Udinese.
Vroiau sa incurajeze exportul? Se vindea DACIA Logan, nu Iranian Logan sau cum rahat se numeste.

Pai poate asta e din cauza ca Loganul nu e neaparat o masina romaneasca, ci e o masina facuta de Renault cu scopul de a face bani in toata lumea...indiferent ca se vinde sub sigla Renault, Dacia, Nissan, Irania, Botswana sau mai stiu eu ce...:rolleyes2

Mustang 04-01-09 14:03

Eu inteleg ideea ta Shogun, dar ziceam ca o paralela.
Oricum, daca era masina 100% a Renaultului, intelegeam sa fie sponsor la Udinese, dar Dacia se vaita ca nu au bani pentru productie si piese, dar ei cheltuiesc bani pe sponsorizari... Cum vine asta?!

In fine, divagasem destul de mult fata de subiect - per total arata o idee mai bine decat Loganul clasic sau/si Loganul facelift (varianta care se gaseste pe strazile noastre).

A'Lexani 07-01-09 16:34

Baza cred ca e aia de la Loganu' de acum, la fata are faruri de Focus model 2003 si anii aceia, la spate parca e un Mercedes C-Klass de prin anii 1998+o aripa stil bmw seria 3. Nu ca sunt puncte in favoare sau in contra masinii, dar sunt niste aspecte destul de asemanatoare cu alte masini.

BN-69-STE 21-01-09 23:02

dulapul tot dulap ramane orice i-ai face:lol:

D o n n 22-01-09 10:41

si copia tot copie ramane...ca loganul ...e tot o copie...dar facuta din topor..orice ar schimba ei...tot nu va iesi o MASINA din ea

_anaconda_ 22-01-09 20:22

e plin de experci in critici pe aici, posesori si soferi de masini exotice gen Daewoo, mult peste Logan bineinteles...

D o n n 24-01-09 10:05

eu nu stau acum sa dau explicatii...dar uite un exemplu concret,care il stie pana si unu de 14 ani...logan din 2005-2006....in targuri sau pe strazi cu afise la 4000-5000 euro...vechime 3-4 ani....exoticul de cielo,cum ii spui tu,dupa 13 ani isi tine pretul de 3 mii...chiar si peste 3000,si uneori si noneuro...!
scuze de offtopic..

Herbas 24-01-09 12:06

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 1953284)

Saipa (Societatea Anonimă Iraniană de Producere a Automobilelor) deşi a fost īnfiinţată de Citroen īn 1966, din 1976 a trecut sub jurisdicţia Renault. Asadar cum Dacia, e o papusha gonflabila cu care Renault face ce vrea - impulsionat de ajutoare financiare nemeritate de la statul roman. Saipa asta este acelasi lucru ca si dacia asadar baietii de la Renault fac ce le vrea muschiu cu masina lor.
Referitor la face-lift, tot acelasi frigider ramane, macar de design-u astora inca nu m-am plictisit.

Mustang 24-01-09 14:48

Didn't knew that...
Oricum, am zis-o si eu mai inainte: arata o idee mai bine decat cazanele noastre. ;)

spiner 24-01-09 18:12

mie imi place spatele, stopurile aduc un pic a x6 ,fata e foarte foarte putin schimbata nici nu vad diferentza

All times are GMT +2. The time now is 00:30.

- Copyright 2026 4Tuning