![]() |
Club VW Golf
Salutare tuturor! Desi urmaresc acest forum de ceva vreme inca nu am postat niciodata, deci sunt prin urmare un incepator...Ideea mea este sa incercam sa ne adunam toti fanii acestui model, sa schimbam opinii, experienta chiar sa incercam sa facem o intrunire :D . Eu sunt un fan inrait al golf-ului, am realizat in trecut si o pagina web care nu am mai reactualizat-o cam de multicel dar cu ajutorul vostru poate facem ceva si cu ea(http://www.nicotuning.go.ro). Astept reply...
|
...vad ca nimeni nu se arunca asa ca am sa incep eu prin a posta ceva poze cu WOODY-ul meu :) ... pozele sunt si mai vechi si mai noi...cat despre interior tb sa fac ceva poze pentru ca acolo s-au schimbat mai multe :D ....inca astept ceva reply (WOB-ule nu te bagi?)
|
ba acuma nu pream am vreme sa stau pe la net .. dar in curand ''ma bag '' sapoi povestim .. mai zic si eu ce si cum am facut la '' a mea'' ;)
|
2 Attachment(s)
prima tentativa de a posta nishte poze a esuat...sper ca asta sa fie mai cu noroc....
|
nice car you've got there 8)
|
chiar cai faina
|
multumesc de aprecieri...oricum eu sunt mai multumit de interior...am sa fac ceva poze azi si am sa le postez...
|
alte modificari inafara de exterior? :twisted:
|
io cred ca am fost cu masina asta !
de cand o ai ? cum il chema pe vechiu proprietar?:) e diesel cumva? |
...imi vine greu sa cred ca ai fost cu ea...numai daca nu ne stim noi...eu o am din 98...cam de demult...si da ii diesel (din pacate)...dar daca este cineva interesat de ea eu o vand cu gandul la un gti
|
Cat vrei pe ea ?
|
...depinde daca o vrei cu tot cu muzica (care-i undeva la 400 euroi)...nu pot sa-ti pun un pret exact, undeva la 3000 si ceva...oricum de vandut o vand numai cand gasesc un GTI frumusel(daca se ofera cineva :roll: )...daca vrei mai multe detalii da-mi un privat...
|
Golfuletz...te-ai gandit la stergator de parbriz monobratz??? ;) ...
|
...DA...am si o schema cum sa-l modific dar inca nu m-am incumetat sa ma apuc...daca stii tu mai exact cum si ce trebuie facut, sau daca ai ceva de vanzare pentru modif astept propuneri :D....merci
|
gti .......vroooom aia da masina si eu am condus o perioada gti 16v
o masina criminala (considerata in germania de politisti ) si acum inca nu se face de rusine pe strada vezi ca este de vanzare la 3600 parca golf 2 gti 16v ala negru cu numar pif ci are si exteriorul modificat mortal |
Golfuletz...e simplu la prima vedere...trebuie doar sa iasa bine...eu am facut si la Golf si la BMW si la Polo si la Espero...Din toate ca turnat era doar pe Golf...doar acolo a fost implementat prima data...arata bine...bafta
|
...daca nu ma insel golfu' ii pe undeva prin grigorescu...tare de tot...daca ai vreun nr. de telefon, orice :lol: ...thx
|
Re:
Quote:
|
tre sa ma interesez
|
pai nu e nimic de dat la strung...trebuie modificat unul din bratze si o lamela de la cremaliera...se poate face fara strung si doar cu un aparat de sudura...bafta
|
..da-mi daca vrei un privat cu nr. tau de telefon sa te intreb mai multe ca m-ai facut curios si sunt pus pe fapte :D
|
0740.579.577, 0729.77.77.70, 0788.257.500, Vlad...pliz in timpul saptamanii...bafta
|
8) 8) 8) 8) PROUD TO BE A VW GOLF GTI OWNER 8) 8) 8)
ps: si cu stergatorul monobratz :lol: :lol: :lol: |
...ma bucur pentru tine :x ...ce sa zic, unii au indeplinite visele altora....
P.S.:nu mai ii mult pana am sa ma bucur si eu :D :peace: |
6 Attachment(s)
...cateva poze cu interiorul...volanul strica totul dar momentan nu pot sa-l pun pe celalalt din lipsa de servo :( (cauciucuri late - servo = servo-muschi)...
|
felicitari posesorilor de golf-uri....si eu am un G4 TDI, dar ma gandesc sa imi iau un SDI ca am auzit ca is mai tari alea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....oricum frumos golfuletzul tau si intr-adevar o masina deosebita, in special GTI-ul.....
p.s. zicea alexufo ca e de vanzare pif-ul....intr-adevar o masina frumoasa , dar din cate stiu eu istoricul acelei masini nu e de luat....nu de alta dar si-a cam trait viata si a avut si niste proprietari care numai ai birjalit-o sa zic asa :( ....pacat de masina....oricum daca ai bani si asa poate sa reajunga masina aceea cum a fost....la adevarata ei valoare.....apropo mai era un gti 16v frumos de vanzare in cluj acum ceva vreme, tot negru cu nr HIT parca, foarte ingrijit si frumos , dar nu mai stiu nimik de el...si ar mai fi inca unu negru deosebit care s-a vandut si a ajuns acum masina de taxi :( , o masina care multi o stiu, o masina care le-a provocat la destui cosmaruri :)) si era un GTI 8v si anume SEp-ul care a fost vandut la un pret de 4300euro daca bine tin eu minte de cand am vb cu fostul proprietar, oricum era o masina deosebita de tot , jante frumoase, suspensii sport reglabile, etc....pacat ca e taxi acum :(.... |
Golfuletz de unde ai ceasurile de presiune de ulei etc? si mie imi trebuie
|
masina o vinde la 2300 euro, acuma 3 zile era disperat omu ca nu avea de unde sa plateasca rata la banca
ca o facut imprumut la banca sa cumpere masina sa faca taxi, ma refer la sep, si la 2300 euro o vindea, m-o dus pana la metro ca am ramas acolo fara benzina, da mere destul de bine masina...bestial as putea zice |
Re:
Quote:
|
bine te-am gasit WannaDie...orice fan Golf este in familie nu? :) :)...despre PIF am auzit si eu multe povesti, oricum imi place mult, barile sunt chiar frumoase....nu l-am mai vazut de ceva vreme, poate l-a dat...cat despre SEP, am facut si eu taxi (nu cu WOODY ca nu ma lasa inima ;) ) si il cunosc pe proprietar...am si condus masina...merge bine, este ultimul model de MK2, '91, toate dotarile, pacat ca a fost lovita de vreo luna...a dat mult pe ea si nu prea imi vine sa cred ca o da la 2300 E cum zice Dacia-WRC dar totul ii posibil cand ii disperat omul...
|
ma bucur sa vad ca infloresc discutii GOLF.
golfuletz, te-am vazut azi ai trecut pe langa mine, dar cand am vazut stickerul SPORT de pe spate am zis ca nu esti tu...si acuma vad in poze ca defapt tu erai, da dracului jos stickeru ala. |
....mda..cam strica...dar nu a fost pus de mine si nu vine usor jos...mi-e frica sa nu intrerup dezaburirea de pe luneta cand rad cu ceva....cu feonul am incercat (povesti), ceva idei?
|
trebe feon profesional nu de ala de camera :lol:
|
...azi interesandu-ma de-o potentiala masina, mecanicii mei (care apropo ii recomand la orice detinator de VW...eu nu i-as schimba pt nimic in lume) mi-au spus un lucru interesant...pt. detinatorii de 1.6 benzina... daca se inlocuieste axul cu came cu unul de pe 1.6 diesel si cu putin reglaj la aprindere se obtin pana la 20 CP !!!
|
poti schimba volanu linistit cu unu de diametru mai mic !
e mai greu la inceput dar te obisnuiesti ! asa am facut si la al meu .. un mecanic bun pt Golf este pe undeva pe langa fabricii de zahar pe o stradutza nu mai stiu cum il cheama. mecanicu tau bun unde e ? |
...volan mic am avut (chiar prea mic zic eu), dar l-am schimbat din motive practice...acum vreau sa-mi montez servodirectie si imi voi pune altul (un MOMO).
...mecanicii mei sunt pe strada Bumbesti in Dambu Rotund, vis-a-vis de statia de autobuz de pe Maxim Gorki, pe colt....sunt doi frati Lori si Zoli(eu le zic Lolek si Bolek :) :) :) ) care stiu totul despre golf-uri...ei au avut fiecare cate un golf1, apoi Mk2, acum au Mk4 amandoi iar tatal lor care lucreaza la strung a ramas pe Mk2. Eu mi-am facut motorul acum 2 ani la ei...BRICI...cu orice chichita care ma enerveaza ma duc la ei si instant ii gasesc buba :D...lucreaza cam scumput ce-i drept dar numai pe chestii marunte, daca mergi cu lucrari care necesita timp...te taxeaza mult mai putin decat te astepti. Oricum ti-am zis eu nu i-as schimba pt. nimic in lume si ii recomand oricui |
1 Attachment(s)
...uite o poza pe cand aveam volanu' mic...
|
asta pe 30``?
tre sa imi fac un reglaj la motor la ei |
...daca vrei un nr. de tel...0721503272 sau 0264535452 ...sper sa nu le fi incurcat ca am mai multi Zoli prin tel :D...da cel mai sigur du-te la ei si fa-ti o programare
|
...nu vreau sa postez aiurea dar fac din nou un apel la golfarii pasionati sa intre in discutii....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:47. |
- Copyright 2026 4Tuning