Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Nissan GT-R by Cobra N+ (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/101547-nissan-gt-by-cobra.html)

boy_wonder 18-12-08 17:11

Nissan GT-R by Cobra N+

6 Attachment(s)
Tuning german pentru supercarul japonez

https://forum.4tuning.ro/imagehosting...a6f0b910b9.jpg

Nu doar americanii modifica supercarul japonez Nissan GT-R, ci si germanii. Dupa pachetul de tuning lansat acum cateva zile de Hennessey Performance, modelul japonez primeste acum un nou kit, de aceasta data de la Cobra N+.

Pentru inceput, tunerul german a marit puterea lui GT-R pana la 550 cai putere si 680 Nm. Pentru a obtine acest surplus de putere, cei de la Cobra N+ au modificat ECU, au crescut presiunea de supraalimentare cu 0.15 bar si au adaugat noi filtre de aer. Ca performante, Nissan GT-R by Cobra N+ accelereaza de la 0 la 100 km/h in mai putin de 3.5 secunde si atinge o viteza maxima de 320 km/h. Pentru cei care vor mai mult de atat, tunerul german pregateste si o versiune de 620 cai putere si 800 Nm.

De asemenea, Nissan GT-R a primit de la COBRA N+ si o noua suspensie, un sistem performant de franare si jante pe 21 inci. Modificarile exterioare includ un spoiler fata redesenat, praguri laterale, difuzor spate, eleron si stickere, in timp ce la interior clientii au de ales intre doua optiuni: interior luxos cu piele si alcantara sau interior racing cu scaune din fibra de carbon, centuri cu prindere in 6 puncte si roll cage.

Ottaviano_m 18-12-08 17:20

Re: Nissan GT-R by Cobra N+

SEXY!!!

FireWall 18-12-08 17:27

mda... da bine! si exterior si under the hood...

Marius_mym89 18-12-08 17:28

imi place paint job-ul :-D

UNLORD 18-12-08 17:33

Cat de grava este...

nea_gogu_de_la_gaze 18-12-08 17:44

Smart,cruel wicked sexy:))

steffan 18-12-08 17:54

prea tare...

adrian78bmw 18-12-08 18:16

dementiala..

spiri14 18-12-08 19:11

dungile alea la jante sunt oribile !! .. in rest sa zicem ca merge..

R0b3r71n0 18-12-08 19:12

frumos rau :X:X:X

2fast_Ionut 18-12-08 20:34

mortala:X am terminat undercoveru cu un skyline gt-r din asta :)

Gabone22 18-12-08 20:45

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1929006)
imi place paint job-ul :-D

si mie imi place :D si nu numai... este foarte reusita

massacre88 18-12-08 21:15

simple is better...mai frumoasa e stock
jante urate si dungile alea de pe masina amintesc de muscle car

puscky_007 18-12-08 21:23

off topic:Eu am auzit ca in Romania nu mai poti sa inscrii masini facute pentru America(de la surse sigure)si vreau sa stiu si eu daca sunt singurul care a auzit chestia asta.(Un prietene vrea sa isi ia un GT-R dar acum nu mai poate pentru ca este facut pentru America si nu poate sa il inmatriculeze)
on topic:torpila masina...tuningul este rusit:D

adrian78bmw 18-12-08 21:51

Quote:

Originally Posted by puscky_007 (Post 1929569)
off topic:Eu am auzit ca in Romania nu mai poti sa inscrii masini facute pentru America(de la surse sigure)si vreau sa stiu si eu daca sunt singurul care a auzit chestia asta.(Un prietene vrea sa isi ia un GT-R dar acum nu mai poate pentru ca este facut pentru America si nu poate sa il inmatriculeze)

eu nu am auzit asta..GTR nu e facut numai ptr america..ma gandesc ca masinile pentru america au alte specificatii tehnice si trebuie omologate la RAR pentru ca in america sunt alte standarde de poluare si de securitate..

DiavoLLo 18-12-08 22:57

belea masina.....

the_one_and _only 19-12-08 01:47

Masina asta nu inceteaza niciodata sa fie senzationala. Pacat ca va ramane singura pe piata supermasinilor japoneze un timp, avand in vedere anularea programului Honda NSX:censored::censored::censored:

Claw166 19-12-08 08:09

imi place :D ... negru mat cu linii galbene , merge ;) cat despre performante : 0 - 100 < 3.5s:shock::shock::shock: asta spune totul :)

getedoi 19-12-08 09:13

wow....nu stiam ca tunerul cobra face adidasi

BRAVO 19-12-08 09:51

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 1929656)
eu nu am auzit asta..GTR nu e facut numai ptr america..ma gandesc ca masinile pentru america au alte specificatii tehnice si trebuie omologate la RAR pentru ca in america sunt alte standarde de poluare si de securitate..

tot dintr-o sursa si mai sigura va anunt ca deocamdata toate lucrarile la RAR s-au blocat(ma refer strict la masinile cu tractiune integrala la care nu se mai poate face testul dinamic) si oricum CO2 nu apare pe carte insa iese EURO 4...spun asta pt ca am vazut o carte de identitate pentru un GT-R care abia a fost emisa de cateva saptamani.....bafta........si apropos:arata super si asta facut de COBRA

FreShhhy 19-12-08 10:35

e superb. linia galbena ii scoate in evidenta formele apetisante .

nice:>:>

gandaku 19-12-08 12:39

on: masina e prea tare .....
off: acum ceva timp am vazut pe un site cunoscut de automobile autohton un GT-R de vanzare...cu numere rosii daca nu ma insel...cu un pret modest..100.000 euro:))

synu 19-12-08 14:51

arata super demential !!!

jipianu 19-12-08 17:19

mie mi se pare foarte ok masina...
chiar o dau bine liniile galbene pe ea... dar park mai bine o dadaeau dak erau rosii

adrian2008 19-12-08 19:39

asta da masina...nu ca Marussia :))

puscky_007 19-12-08 20:35

Quote:

Originally Posted by gandaku (Post 1930760)
on: masina e prea tare .....
off: acum ceva timp am vazut pe un site cunoscut de automobile autohton un GT-R de vanzare...cu numere rosii daca nu ma insel...cu un pret modest..100.000 euro:))

pai sunt am vazut in Bucuresti 3 de vanzare si toate sunt in jurul sumei de 100.000 de euroi...eu zic ca merita , daca as avea bani nu as ezita si mi-as cumpara una

Evoluzione 19-12-08 21:18

Da super bine tuning asta pe GT-R :D

georgerg 20-12-08 11:26

Quote:

Originally Posted by puscky_007 (Post 1929569)

off: problema este ca la masinile 4x4 - nu se mai poate face rar fara test dinamic pe 2 axe - de la anul o sa fie posibil - cum gtr va exista oficial si in versiune pt europa de la anul va ajunge sa fie omologat ca model in baza cartilor de indentitate de prin tarile europene cu noxele deja stabilite - in orice caz prietenul tau ar face bine sa mai astepte ca si daca face rar-ul acum o sa plateasca o taxa de poluare de vreo 11.400 euro

on: masina e tare - dar pt ca e tare modelul si pt ca arata foate bine in culoarea asta - dungile si rotile sunt din alt film - cat despre performante se pare ca folosesc si ei ce exista deja pe piata combinand ce cred ei ca este mai bun de la fiecare.

VBogdan 20-12-08 18:42

masina este superba dar ar fi mers niste jante mai mari......in rest e bestiala:-P

NONE 22-12-08 23:01

belea :shock: (Zece Caractere)

adrian_tl30 23-12-08 15:43

super ... ce sa mai :D

All times are GMT +2. The time now is 01:32.

- Copyright 2026 4Tuning