![]() |
Nissan GT-R by Cobra N+
6 Attachment(s)
Tuning german pentru supercarul japonez
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...a6f0b910b9.jpg Nu doar americanii modifica supercarul japonez Nissan GT-R, ci si germanii. Dupa pachetul de tuning lansat acum cateva zile de Hennessey Performance, modelul japonez primeste acum un nou kit, de aceasta data de la Cobra N+. Pentru inceput, tunerul german a marit puterea lui GT-R pana la 550 cai putere si 680 Nm. Pentru a obtine acest surplus de putere, cei de la Cobra N+ au modificat ECU, au crescut presiunea de supraalimentare cu 0.15 bar si au adaugat noi filtre de aer. Ca performante, Nissan GT-R by Cobra N+ accelereaza de la 0 la 100 km/h in mai putin de 3.5 secunde si atinge o viteza maxima de 320 km/h. Pentru cei care vor mai mult de atat, tunerul german pregateste si o versiune de 620 cai putere si 800 Nm. De asemenea, Nissan GT-R a primit de la COBRA N+ si o noua suspensie, un sistem performant de franare si jante pe 21 inci. Modificarile exterioare includ un spoiler fata redesenat, praguri laterale, difuzor spate, eleron si stickere, in timp ce la interior clientii au de ales intre doua optiuni: interior luxos cu piele si alcantara sau interior racing cu scaune din fibra de carbon, centuri cu prindere in 6 puncte si roll cage. |
Re: Nissan GT-R by Cobra N+
SEXY!!!
|
mda... da bine! si exterior si under the hood...
|
imi place paint job-ul :-D
|
Cat de grava este...
|
Smart,cruel wicked sexy:))
|
prea tare...
|
dementiala..
|
dungile alea la jante sunt oribile !! .. in rest sa zicem ca merge..
|
frumos rau :X:X:X
|
mortala:X am terminat undercoveru cu un skyline gt-r din asta :)
|
Quote:
|
simple is better...mai frumoasa e stock
jante urate si dungile alea de pe masina amintesc de muscle car |
off topic:Eu am auzit ca in Romania nu mai poti sa inscrii masini facute pentru America(de la surse sigure)si vreau sa stiu si eu daca sunt singurul care a auzit chestia asta.(Un prietene vrea sa isi ia un GT-R dar acum nu mai poate pentru ca este facut pentru America si nu poate sa il inmatriculeze)
on topic:torpila masina...tuningul este rusit:D |
Quote:
|
belea masina.....
|
Masina asta nu inceteaza niciodata sa fie senzationala. Pacat ca va ramane singura pe piata supermasinilor japoneze un timp, avand in vedere anularea programului Honda NSX:censored::censored::censored:
|
imi place :D ... negru mat cu linii galbene , merge ;) cat despre performante : 0 - 100 < 3.5s:shock::shock::shock: asta spune totul :)
|
wow....nu stiam ca tunerul cobra face adidasi
|
Quote:
|
e superb. linia galbena ii scoate in evidenta formele apetisante .
nice:>:> |
on: masina e prea tare .....
off: acum ceva timp am vazut pe un site cunoscut de automobile autohton un GT-R de vanzare...cu numere rosii daca nu ma insel...cu un pret modest..100.000 euro:)) |
arata super demential !!!
|
mie mi se pare foarte ok masina...
chiar o dau bine liniile galbene pe ea... dar park mai bine o dadaeau dak erau rosii |
asta da masina...nu ca Marussia :))
|
Quote:
|
Da super bine tuning asta pe GT-R :D
|
Quote:
on: masina e tare - dar pt ca e tare modelul si pt ca arata foate bine in culoarea asta - dungile si rotile sunt din alt film - cat despre performante se pare ca folosesc si ei ce exista deja pe piata combinand ce cred ei ca este mai bun de la fiecare. |
masina este superba dar ar fi mers niste jante mai mari......in rest e bestiala:-P
|
belea :shock: (Zece Caractere)
|
super ... ce sa mai :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning