![]() |
Zenvo ST1 - Supercar danez de 1.104 CP
32 Attachment(s)
Made in Danemarca
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...8e4b53cc34.jpg Zenvo ST1 este un nou supercar ce depaseste pragul de 1.000 cai putere. Un supercar danez, mai exact. Specificatiile sunt urmatoarele: motor V8 turbocharged / supercharged, transmisie manuala cu 6 trepte, 1.104 cai putere, 1.430 Nm si doar 1.376 kg. Performantele sunt de-a dreptul impresionante: acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 3.0 secunde si viteza maxima 375 km/h (limitata electronic). Si asta nu este tot: supercarul danez beneficiaza de un look extrem de agresiv si de un exclusivism destul de ridicat (doar 15 unitati vor fi fabricate). |
Re: Zenvo ST1 - Supercar danez de 1.104 CP
prea misto masina arata extraordinar de bine si mai are si ceva consistent "under the hood"
|
ce superb arata !!! sper sa imi iau una=))
|
375 limitata electronic ... da fara limita cat poate oare ? un supercar care arata pe masura performantelor
|
arata chiar superb,intr`adevar :D ... pacat ca se vor fabrica numai 15
|
foarte reusita...din toate punctele de vedere!
|
design super tare...brutal :P
|
moin :shock::shock::shock: ...for satan! :shock::shock::shock:
det ser ud bare synsyge, drenge! suuuuuper sejt og vanvittig bil! tillykke med det! |
super tare masina si cum arata si ce performante are......super fain.....mai vreau...
|
superba :)
|
1000 cai dintrun v8...375 limitati....incredibil:D:D:D:D
|
in timp ce strazile devin din ce in ce mai aglomerate toata lumea sa apuca sa faca masini de peste 1000 CP si cu viteze ce probabil nu le va atinge decat pe vre-un circuit, ca nici p autostrada nu potzi merge cu 375 foarte mult timp.
ON TOPIC: masina e frumoasa si exclusivista (daca se vor fabrica numai cele 15 modele anuntate) |
Doamne cum poate arata :shock::omfg::yikes:
Daca exista Mos Craciun vreau sa-mi aduca si mie una :D |
pretul cred ca depaseste 1 milion de euro
|
Imi place. Agresiva :X
|
marfa desighn :D:D verry agresive
|
1104 cai 3.0s pana la 100km/h si 375 limitata !!! wow si ce look :]
|
https://www.youtube.com/watch?v=71MgncQZYwg
un filmulet de prezentare cu bestia ! aveti si pretul in clip ....nu va speriati :D |
hahahah..costa cam cat....hahahaah
|
Ceva mai extraordinar in postul craciunului nu putea sa apara :X:X:X:X
|
super masina dar nu se compara cu SSC Ultimate Aero
|
Pretul e de fapt de 3x mai mic, pt ca astia au o taxa de inmatriculare de 180% din valoarea masinii, undeva pe la vreo 700.000 euro
|
Nu pot sa imi explic de ce in momentul cand am vazut prima poza mi`a venit in minte R8. :???: Masina arata bine, are performante pe masura, va fi extrem de scumpa (din moment ce vor fi doar 15 bucati) dar tot nu pot sa explic deja-vu`ul...
|
deci exact la r8 ma dus si pe mine gandul....serios...:)....dar cand am vazut-o pe toata mi-am schimbat parerea e unikat....suuuper car
|
si probabil de la gurile de aerisire care sunt puse exact sub faruri si la r8....
|
Ma bucur ca nu sunt singurul...deja imi faceam griji :)))
|
ciudat totusi ca inginerii de la VW au avut nevoie de ani intregi de cercetare pentru a construi o masina precum Bugatti Veyron (in jur de 1000 de cai) , iar ca urmare a acestor cercetari au ajuns la concluzia ca este nevoie de un motor W16 cu patru turbine pentru a furniza atat puterea dorita , cat si o fiabilitate acceptabila , sa nu mai vorbim de transmisie , aerodinamica si toate celelalte , in timp ce apare din senin o firma de prin Danemarca , capabila sa scoata 1100 de cai dintr-un V8 , si sa mai si puna pe drum toti cei 1400+ Nm...
|
"colturoasa" masina.. dar arata bine.. puternica tot ce trebuie .. dar un drum pana la mare nu cred ca te prinde plinu :))
si botu ... e de la maserati 90% :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: 2.900.000 $$$$$$$$$$$$$$$$$$ aaaaaaaaaaaaaa bataieee de jocc baaaaaaa!!! o sa ramana cu 10 11 in fabrica!! bataiee de joc |
Arata f. bine. As fi vrut si niste poze de la interior.
|
cat de suparat este :)))
spatele aduce a GT-R, dar la design e super. asteptam si poze cu interiorul, pretul... |
Quote:
|
Foarte tare.Intradevar f agresiva,nu stiu daca e mai agresiva din fata sau din spate!Doar 15 unitati?!!!
|
E prea brutala masina! Genial design-ul si e in concodranta cu perfomantele! Prima data cand vad o masina made in Danemarca , sincer.... omu cat traieste , afla...
|
Este unul din cele mai agresive look-uri vazute vreodata la o masina. Pur si simplu superba. :shock:
|
Quote:
Ontopic: masina arata bestial, dupa cum cred ca s-a mai spus de cateva zeci de ori pana acum de altfel :twisted: |
Quote:
|
Quote:
gorgeous thing..jalopnik au socotit ca poti parcurge danemarca cu ea in 18 min. :lol: si nu-l mai comparati cu veyronul ca sunt in ligi diferite. |
Masina arata demential dar acum sunt curios de unde a imprumutat motorul? BMW? Oricum cred este cel mai frumos supercar de pena acuma. Nu ai ce sa ii reprosezi. Are si exclusivitate. Se vede ca acest constructor vrea sa lase ceva unic in urma, nu vrea doar profit. Se pare nu este nimic putred in Danemarca. :D
|
Quote:
Corect, asa zic shi eu... ;) |
Just to clarify for the ones who doesn't speak Danish, the real price is only Euro 750.000 (US$ 937.500)and thereby less than half price of the slower Koenigsegg CCXR. We have a 180 % car tax in Denmark, the price is mentioned including this tax.
masina este bestiala..mai frumoasa decat veyron,parerea mea. cred k pretul este acceptabil :)) oare se plateste taxa aceea de 180% !!! daca o aduci in romania? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning