![]() |
Ce părere aveţi de o īntālnire pe 10 ianuarie 2009???
Īi rog frumos pe cei care voteaza NU, să precizeze in topic o dată cānd ar dori să se facă aceasta intalnire!
|
Re: Ce părere aveţi de o īntālnire pe 10 ianuarie 2009???
eu sunt clar pro... mi se pare foarte ok... o sa am nevoie de un mic/mare ajutor ... cum am mai spus, sa iasa ceva ok:)
|
Am votat Nu !
Motiv: imi expira numere pe 9 ianuarie :)) si nu am timp sa le scot pe cele definitive ! |
DolusD mai devreme nu te poti ocupa inainte expirari termenului? Sper sa iasa ceva calumea de data asta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pe 4 ianuarie incepe facultatea si mai pleaca din oameni. Nu se poate mai devreme un pic?
|
Quote:
|
pe 3?:-o nici nu se intoarce lumea de la Revelion:|
|
eu zic sa nu mai faceti. pe 10 nu e bine. pe 3 nu e bine. clar pe 1 nu e bine.
pe la vara poate iese ceva ceva. serios acum, nu suntem buni. nu vrem sa ne intalnim sau nush ce naiba....m-am mai uitat pe la comunitati locale si parca oamenii aia se mai intalnesc asa... |
Probabil pentru ca in alte comunitati sunt si mai multi membri. Nu sunt foarte multi oameni din Tg-Jiu care sa aibe ca pasiune si masinile si internetul... cel putin asa pare.
Nu vreau sa fiu rau, e doar o observatie care ar putea explica fenomenul. |
Quote:
eu as zice sa va ganditi la un loc in targu jiu, si acolo, cand aveti timp sau pur si simplu nu aveti ce face sa treceti p-acolo, si uite asa, poate azi o sa fie 1om, dar o sa mai treaca si maine pe acolo si poate mai da peste altu si tot asa pana cand o sa se ajunga sa fiti mereu acolo. sau dupa o anumita ora, de exemplu 6 seara, acum ca e iarna si e frig si alea si lumea intra mai repede in casa si 8 seara vara.nush, zic si eu. dar cred ca ar avea efect. adica frate sunt pe afara si e ora 6:08 PM si n-am ce face, stai sa trec pe la 4tuning ca poate sunt baietii acolo,mai vorbim alea alea...adica nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun. eu zic ca ar fi o idee buna ! |
Am votat Da o sa fiu prezent oricand se face...numai sa se faca.Stabilin o data,ora ,locatie si ne strangem ,pana se va organiza ceva legal si de anvergura mai e mult timp ,asa ca ramanem la stagiu de intalinre cu 'prieteni'.
|
am votat DA.O sa fiu prezent la o eventuala intalnire,indiferent de data.asta daca doriti un loganist printre voi :rolleyes2
|
Haideti fratilor sa facem ceva si noi,ma uit la alte comunitati...daca ei pot putem si noi ,ne adunam noi mai aducem si niste prieteni si asa e,asa se incepe totul...
|
Quote:
eu unu as veni, insa numai sa mai aduc cativa doritori din Craiova cu mine! (stiti voi... impartim benzina) |
am votat si eu cu da...si daca e sa fie ceva...pot sa mai aduca si ceva lume pe acolo..cu tot cu masini :)
|
ar fi bine sa vina si de la craiova . dar cel mai bine e sa ne descurcam si noi singuri cei din tg-jiu presupun ca poate veni orcine doreste.
|
sau poate nu
|
Am votat "NU" Motivu e prea frig!!! probabil o sa fie si zapada!
ne intalnim toti fumam o tigare si stam toti in masini nu?:) |
faceti un foc de tabara si va incalziti :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am votat da , daca se facie pe 10 sunt si eu acolo
|
Quote:
|
yo sper sa ninga :X ar fi mai bine :))...app DA
|
Deci pe 10 ...ne vedem acolo :)
|
unde acolo?:lol::lol:
cine a stabilit locatia?:)))) cred ca ar trebui sa cam amanam treaba...ca se face atata tam tam pt 2-3-5 masini... inca nu e timpul de intalniri, cum zicea si Vlad e cam frigut... si ca sa mergem la o cafenea nu e nevoie de o intalnire... so cand o sa fim mai hotarati si mai seriosi...facem planuri, pana atunci... tastam ;) |
ok cum vreti ,dar sa ma chemati si pe mine cand o fi :) poate imi inscriu si eu masina pana atunci...ca am numerele pana pe 8 ;))
Acum sa recunoastem ca demult se incearca ceva si totusi nimic...nai ce face lumea nu prea vrea sa vina si nu stiu de ce.. |
e careva dispus sa vina atunci pe la interex sa ne facem de cap?...ca zapada vad ca dadu :D
|
prezent si eu
|
Eh dau si eu o tura sa ma uit la voi...:lol:
|
Quote:
|
cred ca ar fi ce`a mai tare intalnire asa :))
|
deci cum ramane ne intalnim sau nu??????????????
|
Da...sper sa mai vin cu niste prieteni ;)
Locatia o stie toata lumea ;) dupa 8 asa ne auzim... |
prezent si eu si cativa prieteni
GTX nu conteaza , eu o sa vin cu cativa si stam pe acolo la o cafea si la o barfa . daca vor si restu sa vina , sunt bineveniti ;) |
da frate las ca ne strangem noi ,cu putin efort ne strangem ..dar daca nimeni nu-si da interesu...
Si eu am vb cu niste prieteni sper sa se tina de cuvant.. |
GTX am dat niste telefoane si am vorbit cu ceva lume si se pare ca vrea lumea sa vina :D ne cam strangem ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning