![]() |
Intalniri live in Timisoara
Propuneri de intalnire, sa ne cunoastem si noi, timisorenii pasionati de masini...
|
:peace: yeah ... sunt maxim de acord! cand va fi prima?
|
Pai... ideea ar fi sa nu fim numai noi doi :lol: Sa mai dea si altii cu presupusul... De ex., azi am trecut pe langa barul Capsali si am vazt Honda lu' Akimoto, da' nu-l stiu personal, ca l-as fi abordat :(
Astept deci sa mai dea si altii semn, si putem stabili o data de comun acord :ihearu: |
:?: care pusca mea e Capsali?
|
Pe Circumvalatiunii, unde cotesti catre Dacia, chiar pe colt (pe la jumate drumul dintre Gh.Lazar si Torontalului).
|
Pentru doritori, maine (duminica) la ora 6 pm ne putem vedea la barul Frog din Traian (dupa baile Neptun). Haideti, adunarea :!:
|
:lol: it's on!
|
hmmm ... :roll: ... pai venim si acolo. zi si tu o zi. ca eu de fiecare data cand am trecut pe acolo nu prea am vazut pe nimeni. m-am tot uitat dupa masinile voastre ... da erau numa din care nu stiam pe nimeni. Intr-o seara l-am vazut pe Cata ... da atunci trebuia sa plec!
|
mah , ziceti un loc , data si ora
voi stiti cam cati stiu de site(www.4tuning.ro) din TM? la Capsali e chiar bine sa ne intalnim si sa mai discutam apropo , am discutat cu taica-meu despre o pista(sosea) pt curse , dar cica e al dracu de scump . si el lucreaza in domeniu astept raspunsurile voastre. |
8) maine seara (adica marti seara) .. ora 8 ... se anunta cineva? Capsali ... habar nam unde e ... da gasesc no problem!
|
It's on, da' nu ca si duminica, sa fim numa' noi doi :?
Mai anuntati si voi pe private... Nonamee, vezi ca ti-am iesplicat pe unde vine Capsali. Daca nu gasesti, beep 8) |
nOnamee ai mIRC ?
intra pe #4tuning si vb maine e prea repede in week-end |
dati si voi un tel maine
0788/431039 Mihai |
Stabilit pe azi, marti, la ora 22:00, la OMV. TM-90-HHH, ne vedem cand vii si tu. Oricine e binevenit 8)
Speedy, ne gandim si la weekend, nu dispera... |
ok , ma bucur , ca yo sincer nu cred ca pot sa ajung in seara asta
la care OMV e vorba? ala de langa Casa Studentilor ? chestia e ca tre' sa ne apropiem si noi mai mult , sa mai discutam , sa luam exemplu de la Bucuresteni. ei toti se cunosc si sunt si foarte uniti. mai vb. |
lalallalallaal ........
|
am trecut si yo pe aici si am zis sa scriu ceva
Ciao! |
Quote:
Pana una-alta, vineri la ora 20 la barul Capsali de pe Circumvalatiunii. Ne vedem! 8) |
sigur ca ne vedem , poate nu apari :D
|
:lol: vineri ora 8. TOT NU STIU UNDE E CAPSALI :p ... da ma descurc ca sunt baiat mare!!!!! :D
|
mah , s-ar putea sa intarziu putin , da ajung si yo , sa nu plecati :)
noNamee , daca nu te descurci , suna-ma |
8) ba ce mai faceti ... a murit lupu? cand mai merjem la un citro ?
|
de preferinta vineri , ca am inceput cu tezele , si macar in timpul saptamanii sa ma fac ca mai invat si yo
dar ora sa fie 9 pm , ca la 8 e prea devreme. da' mai vorbim pana atunci. de TM-90-HHH ce mai stiti? |
HHH, ai fost la mare?
Speedy5, in principiu e ok, mai vb. |
morrrr de somn ... vineri ora 9? cine mai vine?
|
Io :wink:
|
haida....dar la capsali nu pot sa vin, daca meretzi altundeva vin si io
|
Akimoto, te-ai certat cu domnu' Capsali? Te rezolv, ca-l cunosc :lol:
Propun o terasa de prin Unirii (oricare), daca e vreme faina (dar ma-ndoiesc ca va fi...), sau orice alta sugestie. Nonamee, vrei la Frog? |
sunt \"maxim\" de curios dupa cum zice n0namee :) , daca ati reusit sa va intalniti :)
|
:lol: da clar ca am reusit sa ne intalnim !!! ba merje Frogu ... da e ok si in unirii. Acum voi spuneti ca mie imi e egal numa sa ii ziceti la la je (citat Hondarul)
|
mah da unde e Frog?
|
nu m-am certat cu Capsali, ma inteleg foarte bine cu el, am alte motive....
|
:x Frog e undeva pe langa Salamandra. (Baile Neptun) ... mie imi place acolo ca e o strada lunga si buna. Numa buna pentru prezentat masini ... na oricum ... cum facem? ia spuneti si voi un loc sau ramane Frog? akimoto vii?
|
creca
|
sa il iei si pe prietenul tau cu Celica ... nu mai stiu cum il cheama! si-a terminat masina?
|
okei, da e gata...adikaaaa....provizoriu...
|
frogu asta are si terasa ?
|
haidaaaaaa......asa te vreau
|
Frogu e bun... HHH, pe cand esti gata cu sugipriza :?:
|
:o HHH cate restante mai ai? :peace: :bunch: eu mai am un examen si licenta si m-am scapat!!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning