![]() |
Intrebare Intrebatoare
Am si eu o mica intrebare. Sper ca in 2-3 saptamani sa fie gata totul la masina mea. De asemenea, sper sa nu ninga prea curand.
In conditiile in care totul este asa cum trebuie nu mai putem face o mica intalnire prieteneasca in Bacau. Tin sa precizez ca m-am indragostit de o anumita portiune din Orasul Bacau si vreau sa o revad cat mai curand. Va multumesc pentru intelegere si astept un raspuns. Sper sa fie asfaltul bun cat mai mult timp. |
De ce parte...?De partea unde sta prietena ta presupun... :lol:
|
de o parte foarte frumoasa si placuta
} ----------------------------- } |
Nu. In general prietena mea sta tot timpul langa mine. Atata timp cat nu suntem la servici amandoi.
Sunt insa cateva persoane care stiu cum sta treaba (Aleks, Codrin, Mertan (sau ar trebui sa fie BMW de acuma) etc.) |
Nu. In general prietena mea sta tot timpul langa mine. Atata timp cat nu suntem la servici amandoi.
Sunt insa cateva persoane care stiu cum sta treaba (Aleks, Codrin, Mertan (sau ar trebui sa fie BMW de acuma) etc.) |
pai mertan e niku meu. asta va ramane deacuma incolo. chiar daca am bmw, nu conteaza. e distractiv. hai la bacau. poate dau un cerc.
|
pai dak se doreste, mai facem una la bacau..
supunem dezbaterii... si -i astept si pe domnii vsa (valy), sfw(mishu) si cristi_407... k se cam dau loviti :lol: :lol: ( din motive obiective desigur :wink: ) cat despre partea aceea de care te-ai indragostit... doar cu ajutorul lui codrin44 o mai putem obtine :roll: ____________________________________ => -------------------------------------------------- => ____________________________________ prietenii stiu de ce :wink: |
Nu ne dam loviti ma, dar e mai greu la noi. :)
Pe unde era partea aia ... un reper ceva? :shock: |
vsa
noi venim ultimii sa ne facem intrare ca meseriasii!!!! :shock:
|
Pai punem mana de la mana sa fie de o sticla de visiki ca sa nu fim cu mana goala cand vb cu baietzii cu camera video si vb cu codrin. Ca a fost un maiat de milioane atunci.
|
adevar grait-ai despre codrin44... de milioane... lei grei, aur si parai :lol:
cat despre locatie... nici o vorba pe forum... :wink: ne auzim pe mess, pe tel ,pe ce vreti voi |
man,ce de-a vorbe fremoase si magulitoare domniei mele prealuminate si preadeosebita,slavit fie-mi nick-ul :D
hotarati data,in functie de vreme,facem o organizare atenta,ii dam 10-15 min in gura si-am plecat.si ne mai intoarcem dupa juma de ora :D :D :D o zi de sambata ar fi ideala. |
pai cum vali sa nu vb frumos despre tine ca doar meritzi. 8)
|
prea sfintia sa :lol: s-a oferit sa ne ajute, deci puteti sa va ganditi la o noua intalnire la bacau...
|
Pai hai sa vedem cum facem. Ca jucaria mea este aproape gata.
|
Pai hai sa vedem cum facem. Ca jucaria mea este aproape gata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning