![]() |
Battle | LKS vs Yonut21 : Peugeot 406 Coupe
3 Attachment(s)
Eu vs Yonut21 ...mashina e asta de mai jos ....votatzi care e mai reushita shi argumentatzi !!
|
ARGUMENTE LA VOTURI !!
|
Re:
Quote:
|
bah mancav-as.....voi chiar aveti probleme?1..cine simte nevoia sa comenteze o va face...cine nu.....nu....simplu....
ps:nu am votat |
skillz ...fa`tzi treaba :D
|
am votat LKS are un paint misto carbonul e mai reusit :D
sa nu te superi Yonut :( |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
dintre alea doua cel mai tare mi`ar place sa am in garaj.....
....originalu :D no offense ..dar votez cu Yonutz fiindca mi`a placut mie mai mult :D |
Ms pentru vot hori_cutz_tuning... :drunk:
Si multumesc si celorlalti care mau votat... |
Am votat LKS... e facuta mai bine... pacat ca nu ai lasat-o mai jos si niste jenti mai mari...
|
de lasat mai jos ...n`am crezut ca e neaparata nevoie ...in privintza jentzilor ...daca le maream aratau nasol ...shi am vrut sa le pastrez ca imi place modelu` ...bafta
|
de lasat mai jos ...n`am crezut ca e neaparata nevoie ...in privintza jentzilor ...daca le maream aratau nasol ...shi am vrut sa le pastrez ca imi place modelu` ...bafta...urmeaza un battle cu 99WUW ...statzi pe aproape :D
esit : scz ca am postat de 2 ori ...e din cauza netului ...nu mai pot sa shterg msg`u ...scz din nou |
Am votat lks...imi place vinylul ala cu spider-man si vopseaua:nu imi place in schimb carbonul si eleronul.Poate ca arata mai bine daca ii trageai niste jenti mai mari... :(
La tine yonutz nu imi place cum ti-a iesit culoarea,carbonul,plasa....vezi ca farurile sunt sterse :( |
am shi io ceva sa spun in apararea mea ...carbonul (de pe capota shi eleron) abia am invatzat sa`l fac :D era a doua \"tentativa\" ...ms oricum celor care m`au votat
|
.
E reusita oricum ! Foarte reusita ;)
|
Re
nu stiu ce e reusit dar oricum ambele masini parca sunt de carton.:)e bine ca ati fost aproape unu de altu:).
Ps.:nam votat.Vad ca lks faci Vs. te ti bine atunci sa vede ce faci cu 99wuw nu cred ca o sa fie prea placut pt tine :) : |
vad ca eshti tare in gura :D :D ...iei bon de rand ? :D
|
Re:
Quote:
|
moshu` ...cat sa duca shi sufletelu` meu ...cu voi o sa fiu fortzat sa incep tare de tot ...give me a break :D
|
Re
Hai ma ca ma bag io daca nu te dereanjeaza te las pe tione sa alegi ce si cum
|
Re
o fac si eu si o postez e inafara concursului
|
Re:
Quote:
eu nu prea stiu cu cine sa votez....as vota cu lks da eleronu ala ii GROAZNIK ....ma mai gandesc... p.s. amandoi ati facut spoilerul spate ca si cum ar fi din carbon...puteati sa mai bagati niste \"negreala\" intre spoiler si roata, vedeti cum ii schimba astepctul...a si lks fa ceva cu eleronu ala....si Yonut21 ti-a iesit cam aiurea plasa fatza....si amandoi again puteati sa luati niste jante mai potrivite, si sa le faceti mai mari(ale voastre cred ca sunt mai mici ca originalele :lol: ) a si am uitat sa zik ceva LKS FA CEVA CU ELERONU ALA CA ARATA GROAZNIK!!!! |
Re
1 Attachment(s)
hai ma ca asta e a mea.:)
|
Re
Am facut-o in 1h jumate
|
Re
Lks.Ti-am rasp.Cu masina.daca mai vrei mai zi si facem doar noi 2 vs nui prob.
|
Re: Re
Quote:
|
1 Attachment(s)
da rares ...intradevar e mishto ...mai mishto decat a mea sau a lu` Yonut21 ....da io zic sa stai in banca ta...ca sunt o gramada de viteji p`aici...nu esht singuru`
RA_2fast4u ...n`ai uitat sa zici ca eleronu arata groaznik :D ai zis`o chiar de 2 ori ...am prins ideea :D ps : uitatzi shi varianta fara carboane pe ea ...m`a mancat pe mine undeva sa ii pun carbon :)) ...asta este ...poza asta n`are nici o legatura cu battle`ull...deci n`o luatzi in considerare |
2 Attachment(s)
am mai gasit pe net ..aceeasi lucrare facuta ...hmmm...
|
Mia placut carbnu...si desenu de pe masina...cred ca e mai reusita masina lui LKS
|
Re
Ms madskillz a fost o lucrare de 1 h :) poate se termina cu bine daca stateam mai mult ms oricum :))
|
da...shi ce mishto a fost cronica carcotashilor de miercuri ...vai ce`am mai ras ....rares ...aberezi mult mah tatutzu ...aici ar trebui sa se discute de mashinile implicate in battle`ul asta ...nu va suparatzi ...dar asha e
|
Re
TATUTZU stai relax ca esti antitalent despre masinile voastre nu are ce sa se discute ai zis daca ma bag ?mam bagat ti-am demonstrat ca esti anti talent nu ma laud dar tu esti cel care a sarit cu gura.daca erai asa de bazat faceai cu unu mai smecher nu cu yonutz frate.oricum o sa votez pt el.ca tu dupa ce ca esti .... mai esti si tare-n gura.Felicitari Yonutz a iesit destul de acceptabila
|
Re
Lks man ia zi te bagi la battle? sau ne iei la rand ,Mai intai 99wuw ,dupa care colegu,care a luat bon de rand inaintea mea.si dupa eu ?sau cum explicami si mie ca nu inteleg
|
Re: Re
Quote:
|
Re
Lks cine urmeaza faci cu mine ?
|
rares ..stai in banca ta ...poate sunt antitalent ...ca vad ca iti place cuvantu asta shi l`ai repetat intr`una ...poate ai dreptate ...poate nu ...poate eshti mai bun ca mine ....bravo tzie ...da stai in umbra ta acolo ...io am vrut sa ma fac cu unu` de nivelu meu ...m`am facut ...ushor ushor invatz ...nu vreau sa ma laud ca am coaele mai mari...ceea ce tu cam incerci sa faci ... nu vreau sa iasa discutzii nasoale pe aici ...bafta ..talentatule
|
Re
Man nu sunt talentat .dAr tu te-ai aprins.asa ca..si nu ai vb k-lumea pt ca ai zis ca daca cumpar bon DE RAND iti readuc aminte.Ca sa imi rasp .tu ai zis daca ma bag
si mam bagat.?ACum te intreb te dai ?cu mine ? |
io cred ca m`am prins de ce faci u atata tambalau ...nu shtiai cum sa faci mai multe posturi cat mai rpd ...m`am uitat pe unde ai postat tu ...sunt cate 3-4 post`uri consecutive...am dreptate ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning