![]() |
Mercedes G-Klass Concept x2
3 Attachment(s)
1: L4uR
2: Evoluzione 3: Original |
Re: Mercedes G-Klass Concept x2
CLAR !Vot --> L4ur ...se vede foarte bine cine a lucrat la detalii !!!
|
frumos conceptul lui evoluzione,dar mai detaliata a lui laur
vot laur |
clar laur,,,,detaliile redau talentul dar de multe ori si devotamentul,,,,:Dgood job!!!-vot laur-
ichb,bucuresti:) |
Baieti imi pare rau s-o zic, cred ca va uitati la alta lucrare daca ziceti de detalii in desenul lui l4ur: - roata spate e aiurea si multe altele dar nu continui.
Si l4ur, inceteaza cu astea. Stii tu cu ce. In final, vot Evolutione. Realizare mai buna dupa parerea mea, idee buna, dar pe viitor incearca sa faci umbre si altele pe masina, nu doar o culoare. Da-mi pm cu ID-ul tau sa mai vb |
cine are degetele mai frumoase..si detalii mai bune?!
L4uR |
frate...eu nu am nicio legatura:|....oamenii voteaza cu cine vor...pe naitzu nici nu il cunosc uite...cannon la fel....si multi altii...dannyKid mereu ma intreaba de polluri in care particip...pentru ca ii plac desenele mele...:)...si aici e vorba de G class....
si le multumesc celor care m-au votat si ma voteaza:D |
Vot L4uR !!!
|
votat evoluzione...
|
Vot L4uR ;)
|
vot evo :D
|
vot evoluzione..:D
|
Quote:
era vorba chiar de ala pe care lai ratat.... LATER EDIT: (ca sa nu fac double post ca nu s-a postat dupa mine) scuze L4uR ... nam vazut ca emmfric... nu tea votat... am vb pe mess ...scuze :oops: |
Am o rugaminte:
Sa mi se explice la ce detalii se refera persoanele de mai sus :oops: Daca s-ar vorbi de culori/contraste n'as intreba... Dar fiind ca am muncit ore in sir sa modernizez acest G-Klass si sa ii fac un design detaliat mi se face paru maciuca cand aud pe unii sa zica ca n-am lucrat la detalii :lol: |
Vot Evoluzione,un baiat de nota 10 ;)
|
Quote:
Oricum,merita votul :) (parerea mea) |
eee, daca ar fi cum zici tu eMH ar fi foarte bine...pacat ca nu-i asa
|
Quote:
Pai- detalii...uite ex: la L4ur se vad foarte bine liniile masinii...se vede ca o masina intreaga...nu`mi gasesc cuvintele, sunt foarte obosit, pe cand la tine parca ar fi plata masina...te rog sa nu te superi, ai si tu linii dar nu peste tot. De aceea am votat cu L4ur. Nu neaparat ca e din Valcea si ca ne cunoastem...ci pentru desen :-P Off: Eu nu am rabdare sa stau sa le desenez asa...din mai multe parti...pur si simplu bag din lateral si gata :)) mult mai usor. Bafta baieti ! EDIT: L4ur fai ceva cu jantele...ti`am mai spus de cateva ori...FALE CALUMEA !! te invat io daca nu sti :lol: ...am incercat ceva la scoala :D |
Nu ma supar... Vreu doar sa stiu ;)
Mersi ca tiai motivat parerea :-P |
Vot evoluzione.Analizati mai bine desenele.
|
vot evo.....bine zis ingerasul.....eu chiar nu stiu ce va place la g-ul lui laur....mai detaliat si mai bine realizat este a lui evo....nu stiu,cred ca ati incurcat desenele....parerea mea
|
thredul se numeste Mercedes G-Klass Concep nu mai discutati de detalii si alte tampenii....din cate vad eu cei doi au 2 stiluri total diferite.....unu old school si altu new school....din cate vad L4uR l-a luat si l-a facut pick up si l-a coborat si a mai schimbat ceva la el.....dar domnu' Evoluzione l-a luat si l-a schimbat total. Deci in concluzie votat Evoluzione pt o viziune mult mai profunda:lol:...L4uR poti sa te superi pe mine dar ce ai facut tu acolo nu se numeste concept...ci mai degraba TUNING:lol:....
|
Pei initial trebuia sa desenam viziunea noastra a G-Klass-ului, nu neaparat sa facem un concept de model nou.
L4uR a facut tuning, eu am adaugat un model in gama G-Klass... Oricum, mersi pentru vot :hug: |
cel mai mult ma bucur ca au vizitat multi threatul asta:X...si mersi pentru voturi:)
|
Pana acum egalitate !!
Cand se incheie votarea ?? :D |
vot evoluzione..
|
Se va inchide topicul maine ;)
Da, a fost vizitat thread-ul si a fost o competitie stransa si interesanta :D Mersi vizitatoriilor :!: |
Vot L4ur
|
Quote:
|
Evoluzione are votul meu!
|
Vot Evo' :hug:
PS:Sunt curcanii pe 4Tuning.. :suspiciou:punch::raving::censored: |