![]() |
Dacia 1310
4 Attachment(s)
Salut salut
pun si eu aici noua mea achizitie, o dacia 1310 din 1984, cu multe elemente de reno 12....las pozele sa vb in locul meu:D |
Re: Dacia 1310
Simpatica baba!
bine ai venit! |
multumesc multumesc
:D |
frumoasa masina.planuri de viitor ceva?
|
după stikerul de pe lunetă, masina asta face parte din clanul UDN :) .. vazută live,masina asta merită apreciată ;)
|
Quote:
Quote:
|
Frumoasa ai grija de ea ,frumoase proiectoare:D
|
Proiectoare Bosh, am si capacele la ele undeva prin portbagaj :)
app de asta gasesc la un om bun un spolier de fibra mai jos decat cele normale din comert? au fost mai rare si acum nu se mai gasesc deloc...:( |
eu zic ca e bine asa nu ii mai trebuie prelungire .parerea mea ;)bafta
|
parca o completeaza un pic si inchide linia mai bine un spoiler din acela....parerea mea :)
|
Zilele astea batranica mea a primit o suspensie noua, de care e foarte mandra, o toba noua sa oracaie un pic mai tare si 2 scaune de opel bertone....:d pozele in curand
|
da detali despre supensie.....?este sport
? |
foarte frumoasa masina!am vazut-o si live la Carol ....doar ca era cam inalta atunci,dar vad ca zici ca ai schimbat suspensia asa ca se lasa asteptate niste poze.;)
|
Quote:
suspensia consta in 4 amortizoare bilstein intarite si arcurile normale de dacia taiate 2 spire fata si 1 spira jumate spatele ... nu am vrut sa tai mai mult pentru ca inainte am avut o dacia lasata rau pe burta si nu era tocmai placut, am vrut sa o las cat sa pot intra mai tare in curbe si sa obtin o stabilitate mai ridicata :D |
2 Attachment(s)
in sfarsit, tdb`ul pe forum :P
2 poze din ziua schimbarii suspensiei pe fata :) |
multumesc fiderzen....si pt poze si pt suspensie ;)
|
anytime :)...hai sa le zic, tdb`ul va primi o surpriza in primavara :D..o surpriza mai vanjoasa :D :lol:
|
cumva surpriza aia cu trei cifre vanjoase?
bafta in continuare faustino si sa ai grija de ea sa nu ajunga ca fzj plz ca-i frumoasa foc asa aproape clasica |
nu nu masina asta e febletea mea....voi avea grija mare de ea ;) ...multumesc de aprecieri
|
Faustino frumoasa masina, intretinuta, dar eu cred ca ar trebui sa schimbi suporti de la bara fata ca sta prea jos bara si arata cam ciudat, sau sa incerci sa ii muti mai sus pe cei actuali.
|
Este un model de bara foarte ciudat....este mai late cam cu 10 cm fata de una normala...si intr-adevar este un pic stramba
|
vesti ceva cu babeta?mai misca?
|
Da! A venit primavara deci am inceput sa ne miscam din amorteala.....semnale albe, roti vopsite, stopuri, si alte mici gadgeturi.......
Revin cu pozele imediat cum o scot din garaj... |
7 Attachment(s)
A dat caldura si ca o cartita am inceput sa misun....semnale fata si stopuri albe, rotile facute rosii ( asa mi-a venit mie ), arcurile spate taiate, o toba noua, inauntru dat cu antifon pedalieru si mici portiuni din spate, mocheta si scaune noi....
rog frumos scuzati : calitatea pozelor si murdaria de pe masina:-P |
parca pe tine te-am vazut acum 2 saptamani prin ploiesti cu masina?
|
Doar daca nu mi-o fi luat cineva masina....:-), nu am fost eu
|
pune si tu o poza ceva mai clara cu semnalele fata albe.cum le-ai facut sau de unde le-ai luat?:D
|
Inca nu am poze mai clare...le-am cumparat de la cineva...
|
misto ideea cu jantele, are un aer asa de ratrod:D imi place
|
si de triple alb/rosu de unde ai facut rost ? de unde le-ai luat ? :D
|
1 Attachment(s)
De la acelasi cu semnalele.....:D
Imediat ce gasesc si niste antifurturi corespunzatoare, nu neaparat pt idea de antifurt in sine, ci pentru prinderi vor veni si capacele |
Quote:
Mi-am amintit, parca b 29 udn era. Frumoase ambele oricum :D |
Da, udn-u...al meu este practic sora geamana a lui. Udn-u are barile originale cromate cu colturi si jante canada late, in rest la interior masinile sunt relativ identice :D. Ca idee, fostul proprietar al masinii mele a fost si fostul proprietar al Udn-ului...si am mai inteles ca ar mai fi unu la fel prin Buftea:?:
|
8 Attachment(s)
Proaspete ...:-)
|
Ce cunoscut imi este volanul :)) fa ceva cu usile alea ...
|
frumoasa batranica felicitarile mele mestere ,sa ai grija de ia si la jante daca leai vopsi alb ar arata si mai frumos parerea mea acum e lucru taw faci cum vrei. bafta in continoare
|
Am incercat si cu ele albe nu prea imi place...asa ca pentru moment vor ramane rosii acoperite de capace :D
|
Frumos TSul Radule! :D
|
mai mai ce consola si ''nuca'' de schimbator avem!!!:)
frumos cazanelul, cind ii pui si capacele la roti sa intregeasca aspectul? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning