![]() |
PLECAREA LA MARE DE 1MAI
Locul de intalnire pt plecarea la mare este benzinaria Petrom din Colentina langa Europa la ora 4:30 in seara de 30Apr-1Mai.
MICUTZU |
asta asa sa fie aproape de tine :)
|
intreb si io ca prostu.... Vineri dupa masa la 16:30 sau Sambata dimineata la 04:30 .... ca sa fie clar .. nu de alta !
|
sambata dimineata la 4:30
|
Nu prea o sa dormim cu o zi inainte :( ! In fine.. :twisted:
|
De ce plcam iar ca sa ajungem direct la cursa.De ce nu plecam la un 12-1 sa ajungem acolo sa ne cazam si de 1 mai sa fim odihniti.Respekt
|
LA 4.30 DIMINEATA VINERI SPRE SAMBATA(ASTA PT TYE) SI CURSELE NOASTRE SUNT PE 2 MAI(1 MAI SUNT CURSE 4X4) :evil:
|
Daca intalnirea este in Colentina (la Petromu' de langa Europa) .. atunci o luati pe Urziceni (my home town) ... eu o sa fiu acasa atunci (ca plec de joi seara) ... Cam cand e plecarea ? ... ca sa stiu cand ies si io \"la poarta\" ... .sa ma luati si pe mine in convoi.
bafta |
Iti dam un telefon TYE si iti spunem cand sa iesi.Abia astept sa ajung la mare,sper sa avem vreme frumoasa si masini multe.Respekt
|
ATENTIE SI FEREA VIN SI MOLDOVENII NOSTRI !!!
e posibil sa le recunoasteti dupa numar Haideti IESENILOR :) P.S. glumeam faceam si eu oleak de galerie :) din nefericire eu nu pot veni din mai multe motive care nu au rost sa le spun dar sper ca la anul sa vin ;) Numai bine 22ror ! |
Time&Place
Imi zice cineva la ce ora incepe cursa de pe 2mai :?:
shi aia de pe 1mai(cand shi unde) dak shtie cineva... :? Bafta |
Unii dintre noi mai pleaca si vineri la pranz..mai vine cineva ? :twisted: :wink:
|
hai ma sa ne org. mai rpd ca mai sunt cateva zile... :( :(
|
Deci pana la urma ramane plecare oficiala la 4.30 dimineata?Respekt
|
plecare ca plecare, dar hai sa vedem cum ne intalnim acolo....
pt cei care pleaca vineri, sa ne intalnim vineri seara, acolo undeva.... maine propun eu 2-3 locuri.... cei care pleaca sambata, se intalnesc vineri seara in h si ne sunam de acolo aici, si o sa fim 2 grupuri in legatura, swi fixam intalnirea generala de sambata... ca sa puteti lua tricouri, stikere, etc |
De abia ashtept! :twisted:
|
hmm eu de exemplu plec pe la 6-7 dimineata .... sambata :?
|
care vrea sa ne int .. in constantza ( valabil si ptr cei care vin din Bucureshti ) ....eu plec duminica dimineatza ... care e din constantza .... si vrea sa ne int .. sa posteze .. la fel si ptr cei care vin din tzara .. eu plec duminica dimineatza .. Gratzian voi cand venitzi la mare ???
|
PLEACA CINEVA SIMBATA DUPA PRINZ PE LA FRO 3 ????
:suspiciou |
noi plecam pe la 7-8 dimineatza!! ... nush daca pleacea cineva dupamasa....
|
bai avetzi grija cum mergetzi k e fulll am zis FULL de radare ... avetzi grija :lol: parerea mea pana atunci :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning