![]() |
unde pe litoral ?
unde mergeti VARA ASTA ? la mare?unde anume .... la munte ?unde anume ??
|
Eu an de an cu cate o pauza de un an la vreo 3 merg pe litoral de fiecaredata COSTINESTI !
|
in fiecare an merg 2 zile la neptun prin iunie, si in august merg in mamaia o saptamana. si bineinteles ma plimb prin fiecare statiune. anul trecut am fost o saptamana si am facut 2.500 de km din care drumu 500.
|
mamaia! dupa mine e cea mai tare statiune dupa care neptun :) abia astept anu asta ma duc cu mashina ca iau permisu :P
|
mda... intradevar mamaia e cea mai marpha statziune cel mai des akolo ma duk.. dar imi place sji in costineshti ca e mai mult tineret :)) unsori ma duk de 1 mai ... sji bine intzeles vara cam 2 saptamani , uneori ma duk de mai multe ori vara asta in cazu in care nu plec sji pe la munte ... da la munte nu`i frumos vara ... cel mai frumos e iarna ... la sky la un vin fiert ... ma rog pe partie ... :)
|
mai frumos e in Spania :) believe me....
|
...in Tanzania, pe litoral...
|
Afara, dar daca nu se poate... Costinesti scrie pe mine !!! Cel mai bine este acolo... Lume multa, shaorma buna, femei si mai bune, apa cea mai buna...
Vive le topless !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: |
Ne intalnim weekend-ul asta in Costinesti Hondare
|
noi la mangalia... e mai liber si putem sa stam cu haita. plus avem si cazare la casa cu curte
|
mai sunt vreo 2-3 luni si putem merge la M A R E E E E. eu tot la mamaia merg ca e cel mai marpha
|
yo stau in Constanta si merg in fiecare vara in mamaia
|
in alta parte
|
ce bine e sa ai prietena din constanta :lol:
oricum, prefer mamaia... desi in ultimii 4-5 ani nu prea am fost pe litoralul romanesc ci in italia (rimini, senigallia, etc.)... ps. am fost acum vreo 4 ani in Isle of Wight (parca) in UK si era penal... defapt asa este toata tzara aia. |
Ne vedem ori in Neptun ori in Grecia sau Turcia!!!
|
pe la psycho :) pe la ct-87-ady :) pe la evo007 :) :) vedem noi cum ne furisam :)
GLumesc... dar.. de un suc.. cu bucurestenii.. tot nu scapati :) :) data trecuta.. am fost la un cico/pizza cu x-ray-eyes... a fost o seara traumatizanta.. :) nebun om.... adica.. pm .. stie sa traiasca.. super tare.. a fost.. bestiala seara.. la cat mai multe ! |
imi voi petrece vacanta in Romaniaaaaaaaaa :D :D 2 luni..la vara..
deabea astept ..de pe acum visez.. :D Mamaia 8) |
Se stie klar.. Mamaia... Cea mai smekera statiune de pe litoralul romanesc :lol: :lol:
Kristal scrie pe mine!!! House la greu :mrhappy: :ihearu: :dance: :dance: :headfones :evil_laug |
Mamaia,Costinesti,Neptun,Saturn (una din astea).....cele mai tari !! (parerea mea)!!
|
poate sa fie mamaia / costinesti / neptun .. nu conteaza.. kristal .. orice disco .. nimic nu se compara cu o seara cu x-ray-eyes .. nici nu vreau sa ma gandesc cum arata o seara cu x-ray + psycho ..
aia`i distractia la mare.. nu plaja. . nu cluburile .. nu nimic. ;) asa ca puneti mana pe telefon .. sunatii si rezervati-va noptile cu ei :) :) suna a altceva.. :) dar.. nu e.. distractie garantata ... |
Neptun si Mamaia rulz.E curat,fete frumoase,masini bune..
..si preturi ridicate :D |
looooooooooooooool :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
santos.... altii merg la mare pt plaja&apa, altii pentru bautura and femei, altii doar k sa se duca si ei la mare, u mergi k sa petreci o seara alaturi de x ray :lol: :lol: :lol: :lol: ...ce as vrea sa beau ku x ray nu ar fi un pahar de suc, ci niste sticle de la distileria prietenului nostru bun, domnul jack daniels... atunci sa vzi katerink.... :twisted: :twisted: mda.....mamaia ,tare dar kam nasol k noaptea e kam pustiu pe strazi :? ,neptun ,merge si ea , sau costinesti dk gasesti o viluta unde sa stai.... bautura sa fie :lol: :lol: :lol: si voia buna vine de la sine.... |
Mamaia sau Neptun, oricum eu o sa vad plaja rara k sunt ORB tot timpu', sau o vad k de obicei mai dorm pe ea... :lol: :lol: :lol: :lol:
Oricum , vine 1 MAI, merge cineva? Pe mine ma gasiti in Mamaia la Koudos Beach (aia de drogati) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: P.S.:ORIUNDE MERG FAC YURESH, K E MARE K E MUNTE, K E LA TARA, NU CONTEAZA, YURESHHHHHHHHHHH PEACE :peace: |
cum sa nu mergem d 1 mai la mare?!!?!?!?
cu catel ,cu cal putere , mergem cu totii.... :twisted: :twisted: :twisted: |
si yo ... pe la neptun de 1 mai da mai e pana atunci ... dupaia toata vara mamaia desi mi sa acrit de plaje :lol: si iarna merg pe plaje :cry:
|
ah uitasem ... multi din tara treceti pe aici pe la mine prin fata :wink: da daca nu ne cunoastem sa stam si noi la o vb ...
|
daka venitzi la mare anu asta nu ezitatzi sa sunatzi la 0726761918 relatzii cu publicu din bukale...ca vrem sa ne intalnim la o alregare...sau la o seara de neuitat...
|
santos .. n`ai vrea sa ai parte de o noapte cu mine si cu X ray .. s`ar putea sa mergi cracanat .. si sa nu mai vrei la mare :evil_laug :evil_laug :evil_laug frate ... stai kalm .. voi venitzi la mare .. io unu am de gand .. sa ma int. cu toti care vin la mare .. si impreuna cu gashka de nebuni din constantza sa va aratam cum se distreaza constantzenii vara .. in mamaia .. in vama veche .. in costineshti .. oriunde .. mi`e unu apropos a inceput sam`i placa la munte :) .. la vara ma gasitzi in poiana :) ..
|
santos .. t invit la un ride cu mine in mashina ... cand sunt eu in momentele bune .. si pe oricare din voi ... intrebatzi gashka d nebuni d la constantza ... intrebati`l pe art .. pe DMX ... cum conduce HABIB :) .. adik eu :) ... hahahah si ce nebunii face p tomis .. :) ... hahahahah .,... apropos art vroia sa moara cu mine in mashina .. si i`am zis k mi`e mila d el .. k e prea tanar :)
|
Mamaia RulzZz .... superba statiunea este cea mai frumoasa statiune de pe litoralul Romanesc (greshesc)? Vara asta cred ca vin in Mamaia cu prietenii (adik sper sa ajung) :) :twisted:
|
Mamaia!!!! nu incape discutie!!!! Nu se compara cu nici o alta statiune din RO... Pe vremuri (cu 4-5 in urma ) era Neptunul in fruntea tineretului! Dar discotecile de acum din Mamaia nu se compara cu cele din celelalte statiuni (nici macar la preturi :roll: ) ! In fine... Cel putin un weekend tot ajung eu si anu asta prin Mamaia (asta in conditile in care ies afara)!
Mie unu nu-mi place Costinestiul... nu imi place pentru ca e prea mult scandal! (anu trecut am fost o seara acolo si de 3 ori era sa-mi iau bataie... asa, no reason! am avut noroc cu cineva). In rest e ok! Neptunu... e dragut... dar tinaind cont ca seamana la preturi cu Mamaia... aleg Mamaia Jupiterul... e ok cu Captain Mody`s ... in rest nu-l stiu Celelalte nu le cunosc :cry: |
Mamaia pe 1st acolo la mine :D :D :D :D
Da e super marfa acuma mamaia ptr cei carenu au fost fata de acum cativa ani . E mult mai kalumea va garantez yo Apropo nu vrea nimeni unn ghid turistic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
toto aici sunt deacord cu tine .. adik ... altfel era litoralul inainte .. stii de ce in neptun si cvostineshti se intampla astea ptr e cat d cat plin d tineri cu bani si fitzoshi .. + curve si alea alea .. pe cand in mamaia nu o sa se intample asa ceva datorita pretzurilor .. si calitatzii oamenilor .. intelegi ce vreau sa spun k e tarziu :) u got da ideea .. |
Psycho..... daka ne iei cu amenintari \"k te dau o tura\" si k \"era sa moara la mine in masina\".....nu ma inviti si pe mine la o tura?! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Spania-Roses sa ma prajesc un pic la soare strainez :)
|
mie imi place mult d tot mamaia ca statiune.eu acolo voi fi si sper sa ne intalnim cu totii acolo(sau macar o parte dintre noi)
|
io-s din ctaaaaaaaaaaaaa(va astept la mare) :lol:
|
pSYCHO NU MAI SPERIA LUMEA MAH...LASAI SA VINA DE 1 MAI LA MARE SI SHOW O SA IASA ...GARANTAT...CA E LA NEPTUN SAU IN MAMAIA TOT O SA NE DISTRAM...SA NE TINA MASINILE SI SA AVEM CE BEEEEE CA IN REST NU E PRB.bAFTA SI VA ASTEPTAM LA MARE
|
offf ce greu e sa fii sofer cand sunt nebunii beuti :( mau tatzait o seara intreaga k ei au vrut acolo si acolo si acolo ..... damn .. oricum a fost belea ... am dormit 1 ora sau 2 ... din toata noaptea aia .... (echipa a fost Andrei-wrc, Memo, D_M_X, PFL, )
asa ca ...aveti urmatoarea convluzie ... NU conteaza pe unde ne adunam .... veti vedea ... k ne vom superdistra ... |
Re:
Quote:
hmzz io sper de 1 mai sa am shofer .. da pewla mea tovarasha mea o cam da in borduri cu mashina mea .. si mi`e teama .. k tot eu o sa conduc .. speeder .. t ashtept tata stai kalm :) ... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning