![]() |
Audi Nero - concept
3 Attachment(s)
Un nou concept \"futuristic\" de la Audi - Audi Nero, inspirat din masinile anilor '30.
Audi Nero este inscris la concursul \"LA Design Challenge 2006\" al carui castigator va fi anuntat cu ocazia Salonului auto din Los Angeles (2006). |
asta e mashina lu batman frate :))
|
tind sa cred ca se exagereaza cu aceste concepte ( proiecte ) care sunt excesiv de ireale si care chiar daca au prindere la public in viitorul apropiat sigur nu vor vedea niciodata culoarea asfaltului
|
da ..
asa cum nici maybach excelero ... n-a vazut culoarea asfaltului .. adevaru e ca atunci cand ai vazut conceptu masinii ... la fel te gandeai .. si uite ca l-au facut masinile astea sunt superbe .. pacat ar fi sa nu ajunga pe strazi |
Re:
Quote:
sa deviez un pic de la subiect nu stiu daca ati obs dar producatorul cu cele mai putine proiecte indraznete este chiar Mercedes Benz .... ; Audi ...multe concepte ( vorbarie ) putine fapte ..... :wink: |
superb concept!(un concept trebuie privit ca atare;si anume... designerul sa arate publicului pana unde se poate merge conceptual;design si functional ...este o arta).
|
Arata destul de super,dar sunt de acord ca nu va vedea niciodata strada,deoarece e doar un concept.
|
1 Attachment(s)
as fi fericit ...
sa vad NERO .. pe un astfel de \"asfalt\" ! ar fi de ajuns pentru mine ! |
3 Attachment(s)
as fi fericit ...
sa vad NERO .. pe un astfel de \"asfalt\" ! ar fi de ajuns pentru mine ! |
DA Radule , dar tot nu se excepta de la a fi o masina de serie
|
eu ti-am zis clar, ca as fi fericit s-o vad pe un asfalt ca ala .
chit ca n-ar iesi pe strazi . (punct ) :) |
Re:
Quote:
2. Adevarul e ca audi a scos in ultimul timp numai masini urata ... sau NU :) |
mie unu chiar nu-mi place acest audi,asa k ...
|
aj vrea sa vad mashina asta pe asfalt... sa vad cum se comporta la conditiile de drum... asta shi cu celalalt audi, din I.Robot... ma oftica capacele la rotzi... park`s facute pentru plantele venus, marte, pluto shi saturn, nu pt pamant :twisted: :twisted:
|
iar ozn ...
nu imi place ... |
adevarat .. batmobil frate ... nu e chiar tare .. iar cat despre excelero. aia da mashina .. rupe tot ... are cauciucuri special facute :o
|
Maybach Excelero a fost creat in colaborare cu producatorul de penuri Fulda, are cauciucuri special facute pentru el si pe pista de incercari a prins viteza de 350km/h. Audiul din topic personal nu imi place ....
|
Re: Audi Nero - concept
ce nume de caine are in rest ii foarte ciudata,ii de invidiat pt americani
|
seamana cu un maibah...unu concept
|
Poate da. Dar dak te uiti mai atent ai sa vezi k nu.
|
laser frate.......
frumos concept dar parca prea e ozn |
k concept e k lumea.. k mashina...well no..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:02. |
- Copyright 2026 4Tuning