![]() |
Hummer H2 SUT negru mat
9 Attachment(s)
Oare cum ii sta cel mai bine unui Hummer? Vopsit in negru, nu-i asa? Si daca este si un negru mat, cu atat mai bine. Insa acest Hummer H2 SUT beneficiaza si de alte modificari, printre care grile si logo-uri STRUT, jante STRUT pe 24 inci, pneuri Toyo Open Country pe 37 inci, evacuare dubla, motor "cipuit", sistem de franare Brembo si interior custom. Pretul modificarilor? Peste 60.000 dolari.
|
Re: Hummer H2 SUT negru mat
e frumos.... si atat!! :D
nu pot sa spun ca e extraordinar..pt ca un "tanc" nu poate fi extraordinar... dar in acelasi timp nu poate fi nici kitsch...ar fi aberant sa spui ca e kitsch... anyway... schimbatorul ala face tot interiorul :lol: |
cred ca e cel mai frumos Hummer pe care l`am vazut pana acum :D
|
da schimbatoru face toti banii la interior si exteriorul e destul de nice :D
|
cam asa ar trebui sa arate un hummer :D
|
cel mai adevarat Hummer. super si exterior si interior cat despre schimbator ... poti sa zici ca e ... "bomba" masina :lol:
|
Masina e superba..Dar schimbatorul este demential...Super tare ideea cu grenada..
|
e superb . fara prea multe modificari, simplu si o culoare care sare in ochii cunoscatorilor. interiorul e super , mai ales schimbatorul care da masini aerul de tanc
cel mai frumos Hummer :X:X:X:X |
Imi place foarte mult! Ii sta extraordinar nergu mat!:)
|
nu pot sa zic ca e cel mai frumos , dar este printre primele 3 :D , iar schimbatorul e bestial
|
misto
|
uite frate o masina careia ii sta bine cu negru mat
|
parca ar fi o macheta..deja au luat-o toti razna cu negru mat si leduri
|
Dak e tanc,tanc sa fie ! Cel mai frumos Hummer care l`am vz :)
|
e tare...are aspectul ala de tanc si ii sta bine...;)
|
The Ultimate Off Road Vehicle 8)
|
super tare ! arata super bine in negru mat! nu prea imi place ca e cu semi-piele sau cum se zice... ori cu piele ori fara ce p... ;)) ideea cu schimbatoru ala grenada e traznet! face toti banii! si era si mai bine daca nu era pick-up si era simplu in 4 usi!
|
e super tare...i se potriveste culoarea
|
Toata lumea o da pe negru mat dar uite o masina careia ii sta si bine asa.Eu zic ca e reusit ,frumos si interiorul si exteriorul dar in acelasi timp simplu si cu bun gust.Si bineinteles schimbatorul e mortal!!!
|
E reusit,de apreciat aspectul exterior,la interior nu sunt multumit,dar per total e bine :)
|
curios sunt cum trage motoru ala cipuit.. ca e mare si puturoasa masina :D dar arata bine
|
Arata foarte bine recunosc...dar este episodul 1000 in care mai apare o masina mata :D
|
interesanta idee...chiar ca tanc:)))
|
Cel mai tare Aro...chiar e frumos...dar cand bagi in marsalier...face BooM???...e cel mai tare schimbator pe care l-am vazut...
|
ii sta foarte bine asa, iar schimbatorul e baza:D:D
|
foarte tare schimbatorul de viteze :D
|
am vazut ca unele persoane au votat "este kitsch, nu m-as sui la volan" mai fratilor voi vreti masina cu p**a si motor de 9999999 cmc ?
mie imi plac mult Hummerele :oops: dar mai frumos e unu stil army :D |
II sta bine black on black...e una din masinile care se presteaza la astfel de combinatii...e frumoasa dar nu neaparat pe gustul meu...km atat
|
in sfarsit a scapat de elementle kitsch-oase ce le avea in special pe grila fatza, chiar parea o masina pt tractoristi americani, lasand la o parte acum capacitatile incredibile in off-road. Reusit!
|
a inebunit lumea frate cu negru mat, cel putin ii sta bine la Hummer-ul asta asa nu cum am mai vazut...
|
superb :X si nimic mai mult
|
tare schimbatorul.. dar daca scoti cuiul..ce se intampla intra in marsalier...joke :lol::lol:
Mat da foarte bine si jantele sunt frumoase..:D |
wow...chiar arata misto
|
arata f bine si negru mat nu numai bling bling
|
faina rau....
|
e masiv,chiar urias si consuma pe masura
|
Parerea mea este ca mergea crom iar jantele crom negru (low rider!)
|
Cam plictisitor de negru.
|
Frumos..:P....arata bine....erau frumoase niste jenti mai mari :D
|
asta nu mai este hummer, a involuat
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning