![]() |
Noul Mercedes E Class - Primele fotografii oficiale
3 Attachment(s)
Un nou look pentru un nou E Class
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...f94c2e76e4.jpg Primele fotografii oficiale ale noului Mercedes E Class au scapat astazi pe internet, inainte de debutul oficial al modelului ce va avea loc anul viitor. Dupa cum era de asteptat, designerii de la Mercedes au adoptat un nou stil, un stil mai angular ce ne aminteste de modelele E Class W124. Nu se cunosc foarte multe detalii despre noul model, insa se pare ca acesta va beneficia si de o gama de motorizari revizuita, ce va primi un motor pe benzina supraalimentat de 1.8 litri, un motor turbodiesel de 2.2 litri ce va dezvolta 204 cai putere dar si motoare hibride. Noul Mercedes E Class va primi si o versiune AMG ce va fi propulsata de motorul V8 de 6.2 litri si va dezvolta aproximativ 550 cai putere. Tot anul viitor, Mercedes va prezenta si versiunile Estate si Coupe, ultima urmand a inlocui modelul CLK. |
Re: Noul Mercedes E Class - Primele fotografii oficiale
hmmm...parca imi placea mai mult spatele la modelul vechi....si...nu vad eu bn sau au pus led-uri in partea fatza??:???::sad: ce dreaq i-a apucat p totzi??
|
forma masini de la S...grila la fel...frumoasa masina
|
fruuuumos tare :X:X parca de la spate nu prea imi place dar asteptam poze mai mari si mai clare! in rest seamana bine cu s class-ul! aaa si sper si eu ca alea nu's leduri ca o iau razna daca sunt
|
se pare ca ledurile sunt la moda
cred ca o sa apara la toate concernele. |
arata bine.. dar spatele ma duce cu gandul la hyundai sonata !!! astept si nite poze mai mari si cu interioru.. sa vedem daca e ceva schimbat sau e la fel ca la S
|
Acum doua-trei luni au dat la TV, din 2010 toate masinile vor trebui sa aiba faruri de zi,iar cele care au fost fabricate pana la data respectiva si nu au in dotare vor fi obligate sa circule si ziua cu faza de intalnire.Deci banui ca asta este rolul ledurilor.
|
Ledurileeee!!! Aleluia :)))))
|
Cred ca nu ar da bine sa vedem pustani conducand noul E classe. Are un design foarte elegant si sobru potrivit pentru cei cu varste de 40+.
|
Frumos,dar imi place mai mult modelul mai vechi:D
|
e prea frumos. o sa mai treaca timpul o sa-l vedeti mai bine si o sa va obisnuiti si cu spatele
|
dap e destul de frumos dar tot vechiu ramane baza ;)..mm mie unu nu prea mi-au placut nici o data mercedesurile cu 4 faruri :(......si ledurile clar copiat dp audi ;)
|
masina de batrani nemti si italieni..spatele arata a hyundai genesis mai frumos c-clase
|
Quote:
a b c d |
Mijto,astept si versiunea brabus ,AMG :X:X:X:X:X:X
|
sincer , mai mult imi place "ochiosul" (vechiul E-Class)
-Nu`mi plac nici farurile,nici stopurile de nicio culoare :( |
Hmm , nush ce sa zic, sunt idei impartite,avand in vedere ca sunt sofer de Mercedes declar ca nu sunt prea incatat cu noul aspect.Eu consider ca se putea mai bine,avand in vedere ca suntem o generatie care punem aspect pe design.Astept niste poze mai clare,ceva poze si cu interiorul ca sa pot zice ceva concret.8)
|
frumos...elegant...dar nu stiu de ce tot mai mult imi place modelul vechi.....
|
super, abia astept sa ajunga si la mine la firma, sa ma delectez o tura! :D
|
frumos,dar funduletzul prea mareee...seamana cu cel de la Citroen C5
|
Sub orice critica ....S-a terminat cu farmecul mercedes ...arata a Hyundai .....numi place cum evolueaza industria auto ..personal imi voi cumpara E class modelul vechi oricand ...e net superior k design ..de performante nu comentez k la cum arata ....nici numai conteaza ..pacat .,.,
|
frumos si elegant
|
arata a masina chinezeasca....ceva de genul, copie dupa mercedes nereusita ...parerea mea
|
Personal nu-mi place! Arata mai bn C-ul!
|
destul de reushita mashina :) bv constructorilor germani de la Mercedes ...
|
din spate seamana cu C Klasse, imi place mai mult versiunea actuala. (ochiosu)
|
va zic eu ca va arata mult mai ibne in realitate. asta e genul e masina care arata bine pe strada, nu in poze.
|
sunt cam mici pozele... asa nu mi se pare cine stie ce. spatele cel putin e chiar... ciudat!!! eu astept sa vad si poze la rezolutie mare... si ma voi pronunta clar
|
stil si eleganta .
|
hmm... Neutru... Serios, masina asta nu are impact asuprea mea...
Design-ul frontal e OK, nu e nu-stiu-ce dar e OK. De profil e ciudat dar cu timpul va parea sportiv asa ca OK, spatele nu-mi place... Deci, preferam designul de inainte sau ceva mai special, Concept Fascination era foarte frumos! |
sincer nu ma prea impac cu noua directie pe care au luat-o in design. linia arata ok pe sportive ca cl si cls, heck, chiar si sl, da' sa extrapolezi si sa iti redesenezi toata gama de modele dupa ea...nu stiu. poate cu timpul o sa ma impac cu designul asta, ca si cu cel de pe S. dar cu stopurile alea au dat-o in bara rau de tot. parca li s-a terminat inspiratia cand au ajuns la portbagaj. sau au avut o schita din fata si le-a plecat designerul inainte sa termine treaba.
cat despre brigada anti-led/led-ca-pe-audi, ma bucur sa vad ca nu dormiti. :lol: |
arata intr-un mare fel, mai putin ledurile alea obosite si obsesive din lumea auto!
sunt sigur ca live arata si mai bine. |
arata binisor! asteptam E55 AMG!:twisted::twisted:
|
|
din fata pot zice k chiar reusit :D ... dar stopurile alea ... :| se putea si mai bine
|
Spatele nu e prea reusit...
|
aduce mult cu s-class de acum :)
|
arata foarte bine...mai putin spatele!
|
forma de la seria s dar farurile parca ar fi de la kia,oricum urate faruri
|
arata destul de bine,sunt curios de performantele ale motorului nou de 2.2L diesel
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning