![]() |
ce spuneti de nova asta???
.......bafta mi a parut bn
|
Re: ce spuneti de nova asta???
mie-mi place
|
Si mie imi place, poti sa dai mai multe detalii? Presupun ca motorul e 1,6 16v nu? Suspensia poti sa imi spui si mie daca a mai ramas de SuperNova si daca da unde ai facut-o? Tu esti din Navodari? Am vazut masina si Live, intr-o seara la Careffour CT, se aude bine dar eu zic ca ai gresit cand ai pus sticla clara la faruri... Parerea mea. Bravo pt ce ai realizat, sunt curios cum se misca masina... si eu am ca planuri de viitor un 1.8...
|
e chiar frumoasa; e a ta?
|
E cea mai frumoasa nova vazuta de mine vreodata...e facuta cu mult mult mult gust fata de restul...si sticla clara si tot...foarte fain...dar 1 singur lucru nu imi place la ea...ragalia aia de pe capota...in rest e meseriasa
|
Foarte frumoasa. Nu vreau sa par carcotas ca ma iau de lucruri marunte dar mai taie un pic din cauciucul ala (sau ce solutie gasesti tu) de la capacul de la busonul de benzina sa se inchida mai bine ca arata tare urat. Iese prea mult in evidenta. Cum ai facut farurile ca zici ca sunt de cielo si ce oglinzi ai? Foarte tare si originala ideea cu eleronul (nu am mai vazut pe nova) !
|
a iesit foarte bine ! rar mai vezi o dacie sa fie tunata cu bun gust ! Bravo !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
E cea mai frumoasa Nova pe care am vazut`o ! S`o porti sanatos si fara incidente :)
|
misto...e printre cele mai ingrijite de pe aici...bravo :)
|
Am vazuto la tulcea la Kogalniceanu e SUPERBA!am si eu niste poze sa le caut.Bv man;)
|
Superba, fara cuvinte :)
Sticla clara de unde ti-ai luat-o?? sau unde ti-ai facut-o? ca, as vrea si eu :D si un sfat.. eu as face plasa neagra ;) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
...Poze...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
calitatea pozelor e slaba, dar sa-ti faci si tu o idee cum ar arata :) zic eu, mult mai bine ;)
|
mia parut bn sa va vad parerile
|
Quote:
|
Quote:
ms man mii de multumiri |
.................................................. .....
|
Foarte frumoasa!...
|
dc stergeti postarile? va deranjeaza adevarul ?
|
O sa raportez acest topic lui Gratian pt ca cel ce a facut un abuz de drepturile pe care le are ... sa-si vada de treaba pe viitor ca simplu user . Nu se facea off-topic , se vorbea la obiect de aceasta masina si asemenarile dintre ea si altele.
|
ct02ypv, eu zic să nu bravezi !
Luci, eu le-am şters; raportează-mă, dacă tu crezi că era o discuţie normală ! |
Gabi imi pare rau. Discutiile pe un forum de obicei au un caracter pozitiv sau mai bine zis ar trebui sa aiba un rezultat pozitiv. Daca am avea toti aceeasi parere s-ar inchide draq toate forumurile. Se vorbea la obiect , nu erau insulte ... raman la ideea ca a fost un abuz. Asa cum am sustinut sa fi repus in drepturile de moderator asa sustin acum ca a fost un abuz. Omul asta spune ca masina lui e cea mai tare si ca le da clasa la restul. Era logic sa-mi spun parerea si era logic sa nu am aceeasi parere cu el. Unde e problema ? Imi pare rau Gabi ... chiar nu te inteleg uneori , mai ales cand exagerezi. Unul copiaza munca mea , apoi cu alte cuvinte se p*sa pe ea , ii da clasa si tu vrei sa ce ? Sa fie doar posturi pozitive ? Tre sa mai cresti putin Gabi !
|
Poate ar trebui să mai cresc, nu contest, dar nu pot fi de acord cu spiritul de "haită". Dacă el consideră că a dat clasă, e părerea lui, dar nu văd rostul să-i sară în cap cel puţin 3 oameni (anndi, tu şi ypv)... pentru ce? Pentru că are spoilerele asemănătoare/la fel cu cele de pe DNE/GTG/STN ? Poate tu aveai tot dreptul să te iei de viaţa lui, dar ceilalţi de unde şi până unde au dreptul să-l ironizeze pe om pe banii şi munca lui ? Ba mai mult, stimabilul ct02ypv îi spune că a copiat inclusiv badboy look-ul :lol: Păi să-mi fie iertat, în cazul ăsta, proprietarii de Golf III, IV, Astra F, Cielo, ş.a.m.d. ar trebui să fie într-un război continuu pentru asta.
Acum hai s-o luăm altfel. Tu eşti supărat pentru că omul a copiat. De acord cu tine ! Dar marcmarian, proprietarul Loganului făcut de Robi - ProStreet Tuning - ce-ar trebui să facă ? Din câte ştiu eu, acel kit fusese făcut exclusiv pentru Loganul omului, dar ulterior a apărut pe încă cel puţin 3 Loganuri. KITUL COMPLET ! Dacă rosu KRS a spus că le-a dat clasă celorlalte Dacii Nova care arată la fel ca a lui, dă-mi voie să fiu sigur că a fost doar ironic, aşa cum aţi fost şi voi. Cum spuneam, dacă tu consideri că trebuie să mă reclami, fă-o, dar eu cred că ar fi trebuit să abordezi cu totul altfel problema. Atât tu, cât şi ceilalţi 2 critici împătimiţi. |
eu nu inteleg ce au uni impotriva faptului k ma mandresc eu cu masina mea...dak sunteti chiar asa de invidiosi....luati-va alte masini.......si dati-le foc la nove-le alea (tunate)...asta e pererea mea ptr cei invidiosi....sau ne intalnim pe strazi si ne salutam....eu zic ca asa e mult mai frumos...
|
Mare sef ... eu sunt deranjat de faptul ca au fost sterse posturile mele in primul rand. Si ce spui tu e aproape de adevara ca asemanare de situatie . Dra nu e chiar asa ... nici un proprietar de copie de kit facut de logan nu a sarit ca a lui copie da clasa . Este ? Gabi ... iti doresc sa muncesti la o masina sa fie unica si apoi sa vina unu , sa copieze ideile tale si sa spuna ca iti da clasa . Nu am intrat in detalii cu privire la masina lui considerata de el "tare" . Nu am spus ca degeaba arata bien daca nu se si misca. Eu m-am referit doar la faptul ca e o copie. Si daca eu acum copiez un tablou facut de un pictor ... nu pot spune ca tabloul meu e mai bun decat originalul. Originalul ramane original si copia copie. Mi se pare aberant sa copiezi ceva de la o masina si apoi sa spui ca ii dai clasa. Tu la teze dupa ce copiai de la un coleg spuneai pe urma ca esti mai destept ca el ? Oricum ... din pucntul meu de vedere ... in ritmul asta ... acest forum devine de *** ! Poti sa-mi dai si ban ! Ma lasa rece. Sustine copiatorii si playbackul ... e OK !
Quote:
|
Din pacate Lucian are dreptate...si la faza cu banul si la faza cu copiatul kiturilor. Oricum...nu odata mi sa intamplat si mie sa mi se stearga posturi pentru ca nu convenea la moderatori...si asta mi se pare un abuz caci este un forum liber si nu AM UN PRIVILEGIU ca sunt membru. Dar asta este...cum a zis si Lucian mai sus...devine de ... O zi buna tuturor.
P.S. Puteti sa va certati prin PM ;) Si imi sustin ideea...copiata sau necopiata e o nova reusita. PUNCT |
10 Attachment(s)
Luci, las discuţia anterioară să continue. Dacă într-adevăr vrei s-o purtăm, hai s-o facem pe un ton mai normal. Chiar dacă el s-a p***t pe tine, cum spui tu, explică-i frumos, că dacă ne apucăm la ceartă, nu rezolvăm nimic.
Cât despre ban... :lol: nu eşti tu cel care merită asta. morpheus, nu toate mesajele postate merită şterse, dar nici să rămână. Şi mie mi-au fost şterse o grămadă de mesaje de-a lungul timpului, dar nu m-am plâns. Am luat-o ca atare. rosu KRS, însuşeşte-ţi criticile, chiar dacă nu sunt poztive. PS: Nova albă, din pozele de mai jos, a fost a lui Lucian. |
ia uitati va bn la bara de pe fata a lui ZSC si la mascuta lui DNE.....intradevar bara e cam acceeasi dar la mn mascuta difera de a lui DNE si e prinsa pe bara..............
si cu eleronul de pe haion este si acolo o asemanare dar la mn e ceva mai finutz ptr ca asa mi a placut dak e sa o luam asa ia uitati va la bara de pe spate a lui DNE si la GTG..........si sa vad comentariile ..................... eu nu am aripile umflate ca ei si mai multe chestii................si sa va repet KRS-ul este o masina de frumusete deocamdata :))) |
2 Attachment(s)
Sustine copiatorii si playbackul ... e OK !Prietene ... sunt fostul proprietar al unei masini din al carei design facut si gandit de mine te-ai inspirat. Iti spun o treaba ... ca sa vezi cat de invidios sunt ... cea mai mare prostie pe care o poate face un om e sa bage banii in modificarea unei dacii. :lol: Si tine cont ca eu nu am copiat exteriorul si la motor aveam un 1.7 turbo cu t3 la 1.5 bar presiune . Fa un calcul si vezi cati cai . E o PROSTIE ! Nu pot sa fiu invidios ... pot sa rad ... tare ! :))[/QUOTE]
mai luciane io chiar cred ca esti un baiat care nu iti place xerox-ul e asa sau....... cum??? =)) ;)) |
imi place masina ta dar lasa i si u pe alti sa se mandreasca si ei cu ce au
|
Quote:
e asa sau....... cum??? =)) ;))[/QUOTE] Prietene ... daca spoilerul meu e copiat dupa ala ... inseamna ca intreaga ta masina e copie. Faptul ca seamana ca numar de prize dar nu si la dimensiuni sau forma .... Seama din pozitia din care ai postat-o tu. Dar masiniel sunt in pozitii diferite . Oricum apreciez ca ai poze la asemenea dimensiune cu masina mea. Oare la ce ti-au trebuit ? :)) |
2 Attachment(s)
mai luciane ......dak u zici ca io sunt ''xerox'' de tn ce sa mai zic ......
oglinzile alea ce e cu ele ??? umflaturile de la praguri la usa din spate ???? parca am mai vazut o masina care era cam la fel :))):twisted: si bara aia cumparata din vitan ???? :evil::twisted: |
nu cred ca poti sa faci ceva la o masina si sa fie absolut unic :|
sunt multi oameni care gandesc la fel, sau se inspira din ceva. unica e orice masina in felul ei :) nu va mai certati acum in prag de sarbatori:( |
asa am zis si eu dar nu vezi ca nu se poate cu ei
stiti ce zic io ......sa nu ne mai certam ca o sa vina mosu si o sa ne aduca la fiecare cate o masina dar DIFERITA:-P:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning