![]() |
Mercedes S Class by Lorinser & Project Kahn
4 Attachment(s)
Tuning germano-britanic pentru Mercedes S Class
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...d183a77132.jpg Ce se intampla atunci cand un tuner german isi uneste fortele cu un tuner britanic? Suna cam riscant, insa rezultatul este de apreciat. Pentru inceput, Lorinser a dotat S Class cu un nou body kit ce contine prize de aer laterale, spoilere fata si spate si praguri laterale. Jantele sunt pe 21 inci, vin vopsite in negru mat si au fost oferite de Project Kahn. Mai mult de atat, tunerul britanic s-a ocupat si de interiorul limuzinei germane. Rezultatul final poate fi vazut in pozele de mai jos. |
Re: Mercedes S Class by Lorinser & Project Kahn
parca prea sport pt o masina business, jantele sunt de 10+ imi plac la fel si spoileru' spate si cum au integrat evacuarea in el dar fantele alea dupa aripa fata sunt putin parca prea exagerate
|
Foarte frumos si finut lucrat,imi place mult cum se vede esapamentul.Pacat ca nici o poza din fata.Oricum arata f bine!!
|
jantele - Crima!!! in rest este un super car
|
Lorinserul arata superb. Totusi cred ca o alta culoare ar fi fost mai potrivita.
|
jantele sunt criminale :yikes:...in rest...o "lucrare" facuta cu gust zic eu ;)
|
mm da jantele sunt super dar culoarea lasa de dorit........parca mergea un alb sau negru cu jantele alea ;).....oriqum bestiala masina
|
cam bine
|
Nu sunt pozele de asa natura in cat sa scoata la vedere jantele...ca sunt super.....
|
pfffffff........mai e ceva de zis???:shock:
|
Not my type.
|
limuzina.. mercedes.. tunata ... ce poate fi mai frumos ??? singuru lucru cu care nu ma impac.. sunt pragurile.. adica gaurile de la finalul pragurilor..
|
mai putem spune ceva de masina ????:rah::rah::rah::rah::rah::rah::rah::rah::rah:: rah::rah::rah::rah::rah::rah::rah::rah::rah::rah:: rah::rah::rah::rah:
|
superba...chiar e reusita!
|
reusit dar acelasi tuning dadea mai bine pe un cls
|
belea .. nu prea imi plac jentile ... imi place cum au integrat evacuarea .. arata super bine! inafara de jenti .. e o super masina .. defapt limuzina :D :X
|
Nu m`as supara daca as primi una cadou de Craciun....:caffine:
|
zici ca-i de razboi :shock: Dementiala!
|
wow. asocierea asta le-a facut bine la amandoi. uite ce au realizat. au reusit sa monteze un body kit de honda civic pe un S. :tenisclap bravo baieti, bravo :tenisclap.
|
super tare dar nu cred ca am vazut vreun mercedes clasa s sa ii stea nasol tuning-ul
|
super tari jentile
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning