![]() |
Rolls Royce Phantom negru mat
8 Attachment(s)
Cu un Rolls Royce Phantom "stock" nu mai poti impresiona indeajuns? Se pare ca NU! Cel putin in cazul de fata. Pai si atunci ce este de facut? Se aplica un negru mat. Pe caroserie, pe jante si chiar si pe celebra statueta, "Spirit of Ecstasy"! Rezultatul? Rezultatul poate fi vazut in filmuletul de mai jos. Si nu, acest Phantom nu se afla printr-o tara araba, ci in America.
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="199">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","199","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/matt_phantom.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/matt_phantom.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script> |
Re: Rolls Royce Phantom negru mat
Urat ... chiar URAT ! sunt de parere ca Rollsul ar trebui sa inspire LUX , deci luciul impecabil , crom , stralucire nu negru mat .
Sunt masini carora chiar le ajuta culoarea asta , dar Phantomul nu se numara printre ele , poate un Maybach Excelero(nu stiu daca am scris corect) negru mat ar inclina spre un Batmobil :) (daca tot vroia o masina scumpa de culoarea asta) |
i-ar sta mai bine intr-un negru cromat, giovanna gello sunt jante de hummer nu de rolls, nu-mi place, e doar alt rolls stricat aiurea ca multe altele facute roz sau cu tapiterie LV si mai stiu eu ce ''taranisme''
|
melodia dupa fundal o are careva,sau shtie careva cum se numeshte
|
Nu mi se pare urata ,depinde si de gusturi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
naspa ........ o fi al vreunui rapper de culoare ... sau sarbatoreste vreunu victoria lu obama ......
|
E grava boala asta cu negrul mat...In curand se umple strada de negru mat!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu e urata, imi place ca e dubioasa masina, modelul jantelor nu prea se potriveste, sau macar le putea vopsi negru lucios jantele, asa zici ca sunt date cu antifon. |
Imi place negrul mat, dar aici nu-si are locul. Zici ca e "prafuita". Parca ar fi stat in Petrosani 10 zile fara sa fie spalata...
|
:???: pe o masina ca asta nu prea se potriveste negru mat...
|
4 the really bad boys :)))........dap aveti dreptate,km are aspectul unei cutii:))
|
mizerabil......
|
Da foarte bine acest negru mat pe o asemenea masina.Absolut impecabil la contactul cu retina.Dupa parerea mea sincer imi place f mult.Este o culoare care da f bine pe o asemenea masina,nu pe masini "normale" pe care le vedem zilnic(in mare parte colate):lol:
|
e ok...desi cam scarry :D
|
e destul de reusit ar fi fost mai reusit daca avea ceva cromat pe el
|
chiar nu i se potriveste culoarea asta mata
|
Mi se pare crima negru mat...dar nu pe masina asta ! sa fim seriosi...chiar de o fi masina da` rapper era mult mai ok alba.
|
chiar nu-mi place deloc au stricat frumusete de masina albul da mai bine de 1 milion de ori..
|
nu da bine deloc negrul mat pe phantom ...
|
e scarbos rau de tot,si-au batutjoc de o frumusete de masina !
|
ca fanu'
|
deci mie mi se pare foarte reusita masina.ii sta bn in culoarea asta plus ca o ajuta sa se apropie de nume...o adevarata fantoma...totusi nu ma atrag asa de mult jantele si as mai avea ceva de obiectat in privinta farurilor,stopurilor si proiectoarelor...putea sa le faca si pe ele fumurii...se integrau mai bn in proiect.in rest, per ansamblu TARE!!...si de ce sa ai ce are si vecinul....:D...(da mai stiu ca sunt catva sute ca a ta/
parc-ati f**e toti aceeasi p*z*a.):D |
nu tot ce este la moda se potriveste oricui!e ca si cum l-ai vedea pe IRI:lol::lol::lol:
|
sincer nu cred ca vedem zilnic vreo masina negru mat pe strazi,in special aceasta.
e destul de reusita,si cred ca e unica in lume.ma asteptam de la arabi sa o nicheleze,dar nu sa o vad negru mat.9+ |
e aiurea fantom-ul e masina stil clasic,eleganta.....nu da bine in negru mat....poate ar fi mers cu niste jante giovanii si un exces de crom......ca un fel de contrast fata de negru ala mat.....in alb arata de 1000 de ori mai bine....
|
Nu se potriveste de nicio culoare. Ce sa mai spun de muzica din filmuletz care accentueaza si mai mult senzatia. Am apasat butonul cel mai de jos (la poll).
|
Doamneeeeeeee i-a vopsit si emblema... dak i-a mai ramas putina vopsea sa dea si pe faruri si geamuri si e gata ... este kitsch dupa parerea mea
|
Doamne ce hidosenie e prea naspa ma jur.....
|
speechless !!!!!!!!!!!!!! estee superba !! nu inteleg ce nu va place... e o masina de "gangster" nu de om de afaceri !! mie personal imi palce foarte mult ..
|
se exagereaza rau cu negrul asta mat,a inceput sa fie o moda cum este acum masina alba cu plafonul negru :lol:oricum,nu-mi place,cum spunea cineva de mai sus nu este o masina care o ajuta aceasta culoare ;)daca proprietarului ii place ce mai conteaza parerea noastra :D o sa afum si eu dacia lui tati :D
|
mhh deci jantele nu prea imi plac cum dau as fi pus tot unele negre dar mai mari un pic si cu niste cauciucuri cu alb in lateral cum avea al capone la masina in stilul acela cat despre masina pentru un cruise sincer decat ca al lui columbeanu mai bine asa chiar e frumos sincer shi sunt curios cum o fi la interior shi acum ziceti sincer cate phantom's ati vazut voi negre mat ? ?
|
ahahhahaha....parca ar fi o masina de'aia de jucarie la scara 1:1...de e facuta din lemn sau ce stiu eu ce...mai lipseau geamurile mate si sticla de la faruri, proiectoare si stopuri tot mate si era perfecta :)) sau la ce ma mai duce cu gandul...la o masina in stadiu de modificare...adica atunci cand se aplica lutul ala cald sau ce o fi pe ea...
|
e adevarat ca RR inspira mega lux dar o schimba de loock nu ar strica niciodata mie imi place mai ales parca numai seama a RR nimeni nu va sti ce ia lovit ca sa zicem asa ;)))
|
arata ca o locomotiva... (scuze, dar altceva nu imi trece prin minte cand ma uit la ea :( )
|
rolls-ul tot rolls ramane indiferent de culoare sau jenti tot piesa de arta este
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning