![]() |
Kadett UGA - dyno la Master Tuner
1 Attachment(s)
Intrucat sunt adeptul transparentei totale cand vine vorba de fenomenul curselor in Romania, va postez rezultatul masuratorilor efectuate sambata pe dyno-ul de la Master Tuner pt Kadettul Turbo UGA.
Kadettul ruleaza la setarile de la ultima cursa de la Braila. Se face lumina astfel in ceea ce priveste puterile astronomice pe care "lumea" le aproxima pt aceasta masina. Si pentru mine devine clar totul acum vis-a-vis de comportamentul masinii pe strada, in cazul de fata termenul de "putere medie" fiind definitoriu pt aceasta masina, rezultatul acestei puteri medii fiind senzatiile direct proportionale pe care masina le ofera atat soferului, cat si pasagerului. Recidiveaza un vechi fenomen, si anume acela al mersului total necontrolat in plina accelerare, lucru mai putin evident la Braila, va dati voi seama de ce. Pepy va poate confirma problemele pe care soferul acestei masini le poate intampina la setarile actuale, dupa micul test de ieri. Edit: masina nu se afla inca la setarile maxime prescrise de producatorul softului. |
Re: Kadett UGA - dyno la Master Tuner
F frumos !
|
ce grafic frumos!!!!! sincer cred ca este unul dintr-e cele mai frumoase grafice din Romania....fara spike-uri fara caderi bruste......FFFFFF TARE DRAGOS!!!!!
FELICITARILE MELE!!!!! Acum daca ai putea sa ne spui si cine a facut softul?!?!?! |
softul este realizat de catre mult controversata firma EDS... nu fac publicitate gratuita, dar masina ruleaza de cca 30.000km cu softul asta si nu are nimic.
|
Multumesc de informatie!!!
Eu nu stiu daca e controversata sau nu....doar intreb pentru un prieten foarte bun cu un Kadett sfi!!!! Numai bine |
Misto tare masina...ma asteptam la asa grafic...si mai frumos decat graficul este faptul ca poate si mai mult :))..oricum...belea...de vis...gata...ma opresc ca pot sa o tin in complimente pana maine
|
cum frate!!?? nu ai macar "cincisudecai" ?
foarte tare graficul! iti dai seama ca oricine are un varf de 300 pe dyno o sa te caute sa va bateti in fise :)) |
Cat baga ?
|
Baga-baga...mai mult benzina decat viteza...
|
Quote:
Ma gandesc ca daca ai un autoblocant si niste semi-slickuri incalzite cum trebuie, poti sa pui altfel puterea jos. Acum ma gandesc cat mai tzin planetarele si cutia de viteze la atata putere :rolleyes2 Oricum, una peste alta, masina e foarte shmekera! Felicitari! |
Blog ? Blog aveti ?!
Anyway ... ma bucur ca intr-un final te-am vazut SI fericit cu masina asta ! |
felicitari pt rezultat si cred ca nu e departe de cifra vehiculata inainte (310 cp auzisem) ... avand in vedere ca masina mea stock pe acelasi dyno a scos 189.6 cp din 199.7 declarati
ah, si ca un sfat... nu degenerati discutiile intre caterinci intre prieteni menite sa fie vazute de ceilalti useri (adica daca au vreun target... nu e cazul meu dar stiu ca asa se nasc tensiuni) |
...se vede frumos...Achim...cred ca in momentul in care v-a merge constant cu 1.15-1.2 bar si un 1.4-1.5 overboost...si v-a avea acel ceva de care am vb cu Dragos...sunt ferm convins ca...puterea ...e cea din "reclama".....Dragos....cand citesti suna-ma vroiam sa-ti mai spun ceva...;)
UGA |
Foarte tare Dragos,
Dar vorba baietilor.. cred ca iti trebuie niste toyo 888 :) |
Dragos a venit la Braila cu slick-uri de asfalt asa ca.......
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eu din cate am vazut acolo cu ochii mei si din cate imi amintesc ca am vazut la Braila a venit cu ceva de gen.......daca ma insel imi cer scuze!!!!
Eu din cate stiu.....astea sunt slick-uri de asfalt....dar cine stie poate nu ma ''pricep'' atat de bine la anvelope din moment ce mie nu imi trebui slick-uri :P |
anvelopele cu care am fost echipat la Braila, prin bunavointa lui Lucian, sunt super ok si impreuna cu un cadou pe care doresc sa mi-l fac singur de Craciun sper ca problemele astea cu plecarea si mersul in zig-zag sa dispara...ce e amuzant la anvelopele astea este ca in mers capata un zgomot de zici ca rulmentii de la roti sunt praf...
|
Quote:
|
Inteleg domle inteleg.............am facut si eu o constatare si repede imi sari la gat :D:D:D
|
You wish !
|
am eu doua slickuri aproape noi noutse, Michelin, pe 17" la super pret dak te intereseaza ;)
|
Quote:
eventual poate ai si un link sa vad cum arata |
|
merci mult Bogdan :oops: nu vroiam sa ii "stric" topicul lui Dragos... i-am trimis inca de ieri pm lui MadCow ;) dar merci again :D
|
Quote:
|
Quote:
|
asta e clar ceea ce trebuie... investitia nu stiu dak e asa "serioasa" ... ma refer dpdv financiar... ca stiu ca unul Quaiffe e ~ 800 de euro (nu pt cutie de C20LET, dar in general)
|
Quote:
|
Quote:
UGA |
Quote:
|
Quote:
Cu diff normal in curba este mult subviratorie masina, cu LSD masina devine supraviratorie (ideal la curse sau in mana unui pilot priceput), pur si simplu trage fara in curba, nu cum era inainte. Cu cat e mai strans Diff-ul cu atat mai mult simti schimbarea. |
eu zic ca depinde f mult si de sasiu si de masina in general... ce zici tu acolo nu cred ca e general valabil, dar categoric i-ar prinde bine un diferential autoblocant ;)
|
Quote:
|
pai eu nu vbeam de a mea... CTR are o tendinta supraviratorie de fabrica (daca te uiti in filmulete, are tendinta de a ridica roata de pe spate din interior, lucru care imprima acea tendinta ;)
si ca sa revin... era vba ca UGA sa isi puna LSD ca sa poata pune puterea jos... masina lui cred ca e dedicata curselor in linie dreapta, nicidecum circuit sau etc |
Nu conteaza ca linii sau viraje alta viata cu LSD, nici nu se compara.
|
Masinii i-a crescut ceva intre planetare.
Sarbatori fericite tuturor. |
ai acut o investitie buna
|
daca e ceea ce vbeam mai sus atunci felicitari maxime ;)
|
Sarbatori fericite si sa te bucuri de ce i-a crescut masinii !
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning