![]() |
LEXUS IS 220 D VS BMW 320 D
5 Attachment(s)
acum cateva zile am vazut masinile astea pe autostrada una dupa cealalta.a fost prima data cand am vazut noul is si am ramas mut.mai ales ca era o culoare apropiata de alb.desi nu imi place albul dar era mortala.o sa pun niste poze dar va zic de acum ca pozele sunt primele gasite pe net si sunt de la masini cu motor divers le pun doar pt o idee.
Lexus-ul are 177 cai putere si Bmw-ul 163.nu mai am chef sa scriu detalii.daca cineva vrea sa adauge e binevenit.ce alegeti intre ele? |
2 masini asemanatoare din punct de vedere tehnic ,ambele cu tractiune spate dar cu o mica diferenta la motoare ( se stie ca masinile asiatice din 4-linie scot mai bine decat europenii chiar daca bmw are 6 cilindri deci are mai multe posibilitati de tuning, ca design aleg lexus arata mult mai bine decat E90 ca pret as alege bmw din cauza taxelor pentru lexus
|
amandoua am motoare in 4 cilindri diesel,bmw de 2000 iar lexus de 2200 la fel ca noul motor de pe avensis.lexus-ul trebuie inca sa apara pe piata.
|
tari rau mashinile!
Super tari, shi super puternice... sincer ash alege BMW'ul...
|
163 si 177 CP sunt motoare puternice pentru BMW si Lexus ?!
Diesel-urile nu au ce cauta pe masini de genul asta. |
diesel-ul poate nu au ce cauta pe masini super-sport
dar au ajuns sa produca mai multi cp decat un aspirat pe benzina |
diesel-ul poate nu au ce cauta pe masini super-sport
dar au ajuns sa produca mai multi cp decat un aspirat pe benzina |
lol. seria 3 si lexus sunt masini supersport? nici macar masini exclusive... sunt doar premium (cel putin bmw este)... lexus e o toyota scumpa :lol:
|
nu am spus ca-s masini super sport
iar lexus(o toyota :?: )e o maina super in toate privintele ce este in topul fiabilitatii pe cand Bmw-ul mai trebuie sa stea prin service mult si bine sa ajunga lexus-ul din urma :P |
In primul rand,daca vrei Toyota iti cumperi Toyota.Fazele astea cu Lexus,Acura,Infiniti mi se par de rahat...oare de ce producatorii europeni nu recurg la astfel de strategii de marketing de 2 lei ?
\"Topul fiabilitatii\"...parca ai fi mos de 65 de ani,care se gandeste sa tina masina pana crapa,adica inca 15-20 ani.In plus,topurile alea sunt foarte relevante...orice posesor de Corolla va fi super-incantat de masina lui,pentru ca altceva nu stie,si o va lauda peste tot.Posesorii de BMW mai au si pretentii,deci sunt mai greu de multumit. Sunt satul de topuri de fiabilitate,\"masinile japoneze sunt cele mai tari\" etc.Sunt mai scumpe si cu nimic mai bune decat cele europene. Plin de OREZARI in zilele noastre... |
sal race
nu stiu ce masina ai,dar mie nu-mi place sa stau cu masina la service am stat in arabia saudita multi ani si acolo singura masina ce nu avea nici o problema era Lexus.nu stiu daca te-ai plimbat cu asa ceva dar eu am avut un Ls400 din 93.pot sa spun ca este ozn la ce confort oferasi nu am avut nici o problema(acolo sunt conditii vitrege +45-50 grade,nisip fin etc).aici am avut BMW 750i \"98 si numai eu stiu cati bani am dat la Bavaria pt piese. oricand as da un bmw pt un lexus |
care cauta preturile la masinile astea? oricum ar trebui sa coste mai mult bmw-ul decat lexus-ul.mie imi plac extrem de mult bmw-urile.toate tipurile.dar cum ziceam.eram pe autostrada si erau masinile astea una dupa cealalta.in pozele astea nu arata superb lexusu-ul dar pe viu e cu totul altceva.cel putin mie imi place mai mult decat noul bmw
|
aleg lexus pentru fiabilitate,e o masina pe viata,plus ca-mi place mult cum arata; in rromania bmw au toti bronzatii
|
As alege Lexus pentru ca pare o masina mai exotica.
|
Nu pare ci este pt noi.
|
aleg lexus ca e o masina mai putin vazuta peste tot la noi in tara
|
Re:
Quote:
Ceea ce tu descri marketing de 2 lei este de fapt un marketing care aduce miliarde de dolari in capital celor doua nume. Diferenta intre o Toyota si un Lexus e semnificativa. La fel si intre Nissan si Infinity, chit ca sunt practic aceiasi producatori. Tu trebuie sa realizezi ca in SUA inca circula mentalitatea cu \"jap crap\" din anii 50, cand japonezii nu erau in stare sa faca nici o piulita care sa nu se rupa in ziua 1 de stres. Stiind acest lucru, poate ma lamuresti si tu pe mine cum reuseai sa-i iei ochii unui bogatan prezentandu-i un Nissan cand acesta avea ca optiuni Mercedes-Benz, BMW sau altele. N-aveai cum. Pe scurt, n-ai dreptate deloc. Mai aprofundeaza putin situatia si nu uita ca Lexus si Infinity nu au fost facute pentru \"voi\" ci pentru \"noi\". Poate in mediul din Europa ti se pare cretin conceptul, dar aici este o reteta de succes. Ca dovada ai vanzarile ... |
Quote:
|
Race cred ca daca erai tu sef de marketing la Toyota, era firma de mult in faliment. Cred ca ai ceva cu masinile japoneze.
Revenind on-topic as alege Lexus pt ca pe strazile noastre cam rar le vezi, pt ca sunt mai fiabile si drept sa spun nu mi-ar placea sa dau 30mii de euro pe o masina si sa stau cu ea prin service. |
Ceea ce voi vedeti ca marketing eu vad ca inselaciune,e drept legala.Alte firme si-au depasit imaginea proasta prin eforturi de a face masini mai bune.Ei au preferat calea usoara.Cum poti avea respect pentru o firma care ia de exemplu o Honda Integra,ii pune alte insigne,si o vinde ca Acura RSX ?
Vrei o masina pentru ca e rara...foarte matur si logic.Oameni cu probeleme de personalitate,ce sa-i faci... Sigur daca iei un BMW nou stai cu el numai prin service ! Se stie ca masinile germane,in special BMW,stau foarte prost cu fiabilitatea,si o data la 2 luni stau in service 2 saptamani in medie.Aberatii...dar banuiesc ca e greu sa aduci argumente LOGICE si REALE pentru o Toyota mai scumpa (de parca nu era prea scumpa si asa!!!) cu alta insigna pe ea... |
Quote:
Quote:
Hyundai, oricat de bune ar fi masinile lor, niciodat nu vor fi capabili sa vanda o limuzina de lux de la 40 de mii de dolari in sus sub acelasi nume. Daca Mercedes-Benz sau BMW ar face maine o masina de 20 mii de Euro nou-nouta, ce-ar crede majoritatea? Ca e un lucru de rahat, deoarece multa lume asociaza un lucru scump cu un lucru bun. Nu toate lucrurile scumpe sunt bune si nu toate lucrurile bune sunt scumpe. Nu e vorba numai de cei cu bani care au fite in cap. E vorba de societatea intreaga ce are fite in cap. Nu conteaza ca Toyota e #1 pe piata americana la fiabilitate, tot Toyota ramane in ochii unuia cu bani la fel cum ramane jap crap in ochii unui american. Cand s-a urcat intr-un Lexus, deja e alta situatia, pentru ca acum face parte dintr-o clasa mai restransa. Nu vad ce e in neregula cu a vrea sa te desprinzi din mediocritate. Imi pare rau, dar privesti situatia cam gresit. |
Quote:
|
In ultimii 30 ani,VW a avut un salt de calitate major,si la fel si de imagine.Se poate deci si altfel,nu doar prin a crea alta marca pentru ca nu sunt in stae altfel.
Quote:
Cei cu Ferrari vor masini rapide,desi scumpe.Cand Ferrari o sa imparta platforme cu Fiat si o sa vanda masinile la acelasi pret ca acum,o sa fie o problema. Daca tu consideri ca hainele si masinile \"bizare\" te fac sa nu fii oaie in viata,cred ca si tu ai ceva probleme.Daca tu dai mai mult decat face pe un Infiniti doar ca sa nu scrie Nissan pe el,spune ceva despre inteligenta ta,nu depsre spiritul de turma. Evident ca exista probleme de fiabilitate si la BMW,exista la toate firmele.Pe mine ma lasa rece acest fapt in schimb.Evident ca daca iti iei in 2005 BMW din 1998 doar sa scrie BMW pe el,si vrei sa-l tii si tu inca 5 ani,o sa mai pice cate ceva de pe el.De banii aia poti sa-ti iei alta masina noua,si ai terminat povestea.In SUA e aceeasi faza...Toyota si Honda castiga topuri de fiabilitate pentru ca sunt multi care au masini de peste 10 ani.Sa fim seriosi,a trecut timpul in care iti luai masina pentru o viata. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re:
Okay, deci inainte de toate Race tin sa-ti spun ca totusi Infinity, Lexus, Acura, acestea sunt intr-adevar ramuri separate ale firmelor mama. Au dizainerii lor, marketingul lor, etc, deci intr-un sens ai putea spune ca sunt alte masini dar care apartin de firma cutare si cutare. Toyota acum a introdus in SUA in urma cu vreo 2 ani o noua serie de masini numita Scion. Sunt misto si sunt ieftine, sunt facute pentru tineri si ofera o gramada de modificari direct din fabrica. Scion tC e chiar misto.
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
OFF TOPIC Cred ca am inteles care e problema ta Race. Orice marca japoneza e de cacao. Nu conteaza: Infinity, Acura, Lexus, Mazda, Honda,.........
Masinile europene sunt cele mai tari masini din lume, la absolut toate capitolele dupa tine. Ia explica tu de ce nu a reusit VW sa vanda Phaeton, daca s-a ridicat asa de mult??? Poate pt ca nu are IMAGINEA unui BMW sau Merc. Daca tot o tii pe a ta cu Lexus e o toyota mult prea scumpa gandeste-te ca si Audi e un VW mult prea scump. E exact acelasi lucru. Sunt curios ce masina ai, dar sunt sigur ca nu e una japoneza pt ca sunt cele mai degeaba masini dupa capul tau. Mai maturizeaza-te END OFF TOPIC |
Quote:
Faptul ca masinile ieftine le bat in topuri de toate felurile pe cele scumpe se datoreaza frustrarii proprietarilor,si faptului ca se multumesc cu putin. Habar nu am ce e cu Eclipse-ul ala,dar Hyundai Coupe V6 ia bataie in orice privinta in afara de aspect de la hot-hatch-uri care costa tot atat.Mi se pare rusinos sa faci un coupe cica sport V6,care e mai lent decat un Golf GTI,Astra Turbo sau Megane RS. Daca intru pe un forum american,in semnatura vad in general \" '93 BMW 325\"....sau \"2004 Civic Si\".Evident ca o masina cu 11 ani mai veche sta mai prost,tot pica diferite piese etc....dar ce dovedeste asta ?! tr0tt3r nu cred ca masinile europene sunt cele mai tari.Cred asta despre cele americane.E o moda sa-ti placa masinile japoneze...si nu inteleg cum a prins asa repede.In Europa cel putin,singurele masini japoneze care-si merita banii sunt Evo si Impreza,am mai zis-o.Restul sunt vandute la pret mai mare decat fac,pentru ca lumea le cumpara oricum,bazandu-se pe un top al fiabilitatii foarte discutabil...desi oricum nu o sa tina nimeni o masina noua suficient de mult cat sa vada cum e cu fiabilitatea aia de 500.000 km fara nimic schimbat (am zis la nimereala,habar n-am ce legende urbane circula despre japoneze de fapt). |
Cred ca cei care ridica in slavi bmw , audi si alte marci europene si au o parere rea despre masinile asiatice ori nu au condus niciodata ori nu au avut o masina asiatica
Eu ca fost posesor de mazda 323, honda civic si actual posesor de celica 93 pot sa zic ca au o fiabilitate din cale afara, tin sa mentionez ca toate au peste 200.000 km si nici una nu a avut probleme majore. Mazda segmentat motor la 250.000 km si schimbat suspensii +bucsii, civic 230.000 si apoi vanduta, circula si acum , o avea vreo 280.000 si celica are 200.000 si in ultima 100.000 de km schimbat un rulment fata si toba sparta de 2 ori. Deci domnilor tragetii concluziile. Nu prea cred ca reuseam asa ceva cu un VW , AUDI SAU BMW. |
80% din mertanurile vechi care le vad aici pe drumuri [e vorba de cele din jur 95 sau mai vechi] ard ulei.
Race: semnaturile alea le vezi cum sunt pentru ca: a) o Civic veche e cea mai ieftina si cea mai buna de tunat. Scoti 400cp fluierand. Cum ti-ar suna asa ceva la vreo 10-15 mii $ b) BMW ... cat de vechi o fi, omu' vrea sa-si vada curu in BMW, fara sa mai tina cont de costul intretinerii si alte figuri. Deci semnaturile alea sunt cum sunt ... |
Re:
Quote:
sincer eu as alege bmw-ul, pentru ca e marca europeana si ma scuteste de taxe vamale, care dubleaza pretul datoriei vamale de platit la momentul importului, si pentru ca au reteaua de dealeri si service-urui mai bine pusa la punct, iar piesele sunt mai ieftine si mai usor de gasit decat la asiatica. asta nu transforma lexus-ul intr-un concurent mai slab, pentru ca, asa cum au spus si altii inaintea mea, este o masina exclusivista, si in concluzie fabricata cu accent pe calitate, doar ca e impractica pt romania... |
As Alege BMW dar :?
|
chiar daca am BMW aici as alege Lexus :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning