Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul Maserati Quattroporte se livreaza cu sofer pentru 6 luni (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/99871-noul-maserati-quattroporte-livreaza-sofer-6-luni.html)

boy_wonder 04-12-08 14:22

Noul Maserati Quattroporte se livreaza cu sofer pentru 6 luni

Auto Italia Group, importatorul Maserati pe piata locala, va oferi cumparatorilor de Maserati Quattroporte in cadrul Luxury Show 2008 un sofer timp de 6 luni, platit de companie.

„Maserati lanseaza o oferta unica pe piata din Romania: serviciile unui sofer pentru fiecare nou Maserati Quattroporte. Astfel, pentru a completa imaginea unui model ce se remarca in primul rand prin caracterul exclusivist, AutoItalia Group va angaja cate un sofer pentru fiecare nou Quattroporte comandat in timpul expozitiei”, au precizat reprezentantii AutoItalia Group.

Soferii vor insoti clientii noilor modele pe o durata de 6 luni, costurile salariale urmand sa fie suportate in totalitate de AutoItalia Group.

Sursa: Wall Street

Sasha 04-12-08 14:24

Re: Noul Maserati Quattroporte se livreaza cu sofer pentru 6 luni

daca e gen Ken Block nu m-ar deranja:lol:

foss 04-12-08 14:44

Un sofer ca, cei de la TOP GEAR nu mar deranja dar nu un mos dinala care deabia isi tareste curu dupa el!!!!

bmwm5 04-12-08 14:45

unde aplic pentru post?

VWluci 04-12-08 14:59

Imi iau bijuteria aia ca sa o pot conduce numai dupa 6 luni ??? Vezi sa nu!

al3x82 04-12-08 15:39

daca imi da o soferita, cumpar si eu o bucata :))

C63 AMG 04-12-08 16:37

Lol ? Cat de tampit trebuie sa fi ca sa-ti iei sofer la masina asta ?? Asta e ca si cum ti-ai lua seria 7 ca sa stai in spate si sa te uiti la televizor :D Nu-mi vine sa cred ce idei le mai vin si astora de la maserati...

C63 AMG 04-12-08 16:41

Quote:

Originally Posted by al3x82 (Post 1902140)
daca imi da o soferita, cumpar si eu o bucata :))

Tare mie teama ca-ti da soferoaica de-aia de 180 de kile :lol:

Sasha 04-12-08 16:49

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 1902281)
Lol ? Cat de tampit sa fi sa-ti iei sofer la masina asta ?? Asta e ca si cum ti-ai lua seria 7 din asta nou ca sa stai in spate :D Nu-mi vine sa cred ce idei le mai vin si astora de la maserati...

este limousine ;) ce are daca stai in spate??
chiar si la seria 7
:omfg::no:

69MRO 04-12-08 18:05

a... sa-mi dea sofer dupa ce ca ma plictisesc eu sau n-am chef sa o conduc... ar fi ceva
:D da... nu stiu daca s-ar intampla asta ;))

NOTĂ MODERATOR: damn, ce probleme mari ai !

C63 AMG 04-12-08 22:05

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1902312)
este limousine ;) ce are daca stai in spate??
chiar si la seria 7
:omfg::no:

Tu de driver's car ai auzit ? Se pare ca nu...ei bine atat maserati cat si seria 7 se incadreaza in aceasta categorie chiar daca sunt "limuzine" cum zici tu.
Iar daca vrei sa stai in spate atunci iti iei S-class nu seria 7 (apropo asta nou nici macar suspensie pneumatica nu are)...maserati cu atat mai putin !

Cataaa 05-12-08 01:36

deci asta este ca un bonus, 'comandat in perioada expozitiei' deci cred ca poti refuza acest 'bonus' ;)

22VIN 05-12-08 07:25

interesanta idee, dar daca-mi iau maserati nu vreau sofer:))

Sasha 05-12-08 08:51

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 1903031)
Tu de driver's car ai auzit ? Se pare ca nu...ei bine atat maserati cat si seria 7 se incadreaza in aceasta categorie chiar daca sunt "limuzine" cum zici tu.
Iar daca vrei sa stai in spate atunci iti iei S-class nu seria 7 (apropo asta nou nici macar suspensie pneumatica nu are)...maserati cu atat mai putin !

ma scuzi domnu' =))=))
Desi de "Driver IS car" intradevar n-am auzit:lol: si ce ne faceam noi daca nu existai tu a ne spui ca serie 7 nu e limousine?offf :no:

bmwm5 05-12-08 09:00

traim intr-o tara plina de becali.ai rolls sau maybach tre sa o conduci,sa vada lumea cat de smecher esti,la fel si seria 7,s classe sau A8 sau amaratul asta de maserati...

All times are GMT +2. The time now is 00:23.

- Copyright 2026 4Tuning