![]() |
500 - 1.4 16v 100cp Lounge
9 Attachment(s)
De mult imi doream o masina care sa reprezinte mai mult decat o masina... imi doream ceva care sa fie istorie... initial am vrut sa imi iau o masina veche si sa ma apuc sa o restaurez sa o fac ca noua...
Sincer nu ma gandeam la modelul asta de masina... dar din cauza unor probleme cu cealata masina am fost nevoie sa fac alegerea si din motive practice doarece nu aveam cu ce sa mai merg, astfel ca am luat decizia de a achizitiona un Fiat 500. Am optat sa cumpar masina noua, desi nu sunt adeptul de a cumpara o masina da am facut acest pas cu masina asta pentru ca nu am de gand sa o mai vand vreodata... dinpotriva am luat-o strict sa investesc ceva bani in ea si sa iasa ceva frumos... fiind o masina... pe sufletul meu. Masina este urmatoarea: Fiat 500 1.4 16V 100CP Lounge Confort si functionalitate Parbriz atermic Stergator luneta Scaun sofer reglabil in inaltime Sistem Follow Me Home Volan reglabil in inaltime Bricheta + scrumiera Iluminare oglinda parasolar pasager Buson rezervor cu cheie Sistem MY CAR Roata de rezerva de uz temporar Al treilea stop Oglinzi exterioare reglabile electric de culoare neagra Bancheta posterioara rabatabila divizata 50/50 si tetiere posterioare reglabile in inaltime Suport pahare anterior Tablou de bord “Confort” (kilometraj total si partial, temperatura apa, nivel combustibil) Volan in piele cu comenzi (8 taste) Servodirectie electrica Dual Drive Geamuri laterale posterioare fixe Sistem Blue&Me Tetiere anterioare active cu reglare in inaltime Maner sustinere latura pasager Oglinda integrata parasolar pasager Ceas digital Radio CD + MP3 Incinta portbagaj cu iluminare Geamuri atermice Inchidere centralizata cu telecomanda Oglinzi exterioare in culoarea caroseriei, cu degivrare si senzor de temperatura Semnalizatoare laterale de culoare alba Plafoniera anterioara Spatiu depozitare sub scaun pasager Geamuri anterioare actionate electric 4 locuri Buzunar spatar scaun pasager Proiectoare ceata Tetiere posterioare Climatizare automata Oglinda electrocromica Linie si Stil Plansa de bord de culoare gri cu partea centrala in culoarea caroseriei si logo 500 Kit Cromo (insertii cromate pe garnituri geamuri laterale, pe manere interioare portiere, pe barele de protectie si pe levier schimbator viteze, element final esapament cromat) Manere portiere cromate Sistem audio Hi-Fi Interscope cu subwoofer Acoperis amovibil actionat electric Siguranta Seat belt reminder Airbag sofer Frane posterioare cu disc Airbag-uri laterale anterioare Airbag genunchi sofer Centuri de siguranta posterioare autorulante Sistem Isofix pe bancheta posterioara ABS + EBD Frane anterioare cu disc autoventilate Airbag pasager (cu posibilitate dezactivare) ESP Windowbag Centuri de siguranta autorulante, cu pretensionare si limitator de sarcina Sistem antiincendiu Am multe planuri de viitor pentru ea... si sper ca cel tarziu pana in vara sa achizitionez toate componentele pe care mi le-am propus si la vara sa ma prezint cu ea sub o alta infatisare. |
Re: Fiat 500 CUP 1.4 16V 100CP Lounge
Foarte faina buburuza!:D
Imi place , e o masina cu personalitate! Si pozele sunt pe masura! Sa ai parte de ea!;) |
Sa-ti mai spun parerea mea ?
Nu te credeam in stare de asa ceva.. sa sari din vapor in garsoniera Bafta cu proiectul, sa iasa cat mai repede. |
ahahaha:)) shmechera masina, ai loc in ea?:D
Sa o stapanesti sanatos si sa te multumeasca mereu:D |
felicitari pentru achizitie,sa o stapanesti sanatos!
chiar ma intrebam cand o sa apara un fiat 500 nou pe site :D |
Multumesc pt urari;) si eu sunt incantat de ea...
Aronel... stii ca sunt un om al surprizelor si nu se stie niciodata cu ce apar :)) si vaporul e si el... pt croaziere sa zicem asa... asta e pt oras. trafy... am loc in ea, i-am facut proba chiar si cu 4 persoana in ea si este loc. da doar pt mine e si mai ok ca dau scaunul in spate de tot. |
trage frumos? fortzoasa "garsoniera" ta ( cum zice aaronnel ):))
|
super buburuza ! sa o stapanesti sanatos !
|
trage ff bine... mai ales cand apas butonul sport... se intereste volanul si accelereaza mai rapid ;)
|
cat consuma in oras ? e foarte tare, muzica ceva ? cat are in bord?:)
|
Cred ca e 1 proiect de tuning la Fiat 500 dp forum...(si din Romania)...SUCCES de la un posesor de 600...dar cva mai vechi :D
|
Pai trafy are muzica scrie in descriptie... are si comenzi vocale... bluetooth... muzica se aude ff bine... o sa se auda si mai bine dupa ce o sa trec pe la Dragos sa ii facem ceva in portbagaj.
"morpheusmaster" mersi de urari... sapt asta sper sa arat si prime modificare... facuta la masina momentan o sa incep cu cele minore ;) sper ca la vara sa fie prezenta pe la showurile de tuning asta daca o sa o termin... (aici trebuie finante sa fie terminata rpd) |
Superrrrrrr Masina :D
Sa o StapanesTi SanaTos :D |
mie tot nu`mi vine sa cred:))))abia astept sa il vad prin trafic pe TIR in ficatzel:))))
|
Bravo ai ales un model foarte reusit.
Masina este superba, dar cred ca stiai asta deja :D. Spor la modificari si bani sa fie ca restul se face. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning