![]() |
Machete in lucru - NSL_ALEX666
4 Attachment(s)
deocamdata e jaf !!!
dar incet incet o fac impreuna cu NSL_ADY666!!!!(facem o echipa buna):D |
Re: Machete in lucru-NSL_ALEX666
da omule sa speram ca o terminam pana la anu
|
si io sper asta!!!!
|
Baieti , mai usor cu postatul! Ce faceti, concurs? premiile le stiti?
locul 3-Avertisment Locul 2-Infractiune Premiul cel mare -Un concediu de cateva zile! Ps:Scrieti cat mai corect gramatical! |
scuza-ne!!!
|
6 Attachment(s)
Poze noi!!!
|
un singur lucru am sa zic...pana acum v-ati cam batut joc de ea...in fine vedem ce o sa iasa..
|
Nu puteti face pozele intr-o zona iluminata natural (sau cu un neon ceva)? Pozele sunt facute de prea aproape (si camera nu focalizeaza corect) si sunt facute si cu blitzul (presupun). Poate macheta arata ceva mai bine decat se vede din poze...dar nu putem sti asta.
Si acum idei: firele vin de la leduri nu? De ce nu le integrati pe toate in macheta? Din moment ce acoperiti bena puteti sa montati acolo intrerupatoare, baterii... |
acuma macheta este la mine. sa vad ce fac eu din ea.
ALEX o sa se apuce de alta, vedem ce mai are el si WYP cam ai dreptate, o sa ma apuc eu de ea mai in amanunt :D Data viitoare te alegi cu un "premiu" daca mai scrii asa!;) |
Mie imi place cum a iesit in spate la bena...in rest e groaznica...macar de te chinuiai un pic alex...bafta in continuare!!!;)
|
haide alex nu mai ai nimic nou?:-?
|
2 Attachment(s)
BMW X3 in lucru
Culoare:Neagra. Tuning:Capota, bara fata, bara spate, pragurile. Faruri albastre fata, boxa (nefunctionala). |
Frumos!In continuare urmeaza....??:D
|
Mi-am luat un "AUDI RS4" si vreau sa-i fac cateva schimbari!O sa pun si cateva poze!
|
4 Attachment(s)
Am promis ca pun si niste poze cu AUDI RS4 ! ! !
Astept sa-mi dati idei! ! ! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:41. |
- Copyright 2026 4Tuning