![]() |
2006 Dodge Charger Daytona R/T
4 Attachment(s)
Specifications
Engine Type: V8 Displacement cu in (cc): 345 (5654) Power bhp (kW) at RPM: 350(261) / 5000 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 390(525) / 4000 Redline at RPM: 5800 Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 235/55 R18 Driveline: Rear Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 200.1 × 74.5 × 58.2 Weight lb (kg): n.a. Performance Acceleration 0-62 mph s: n.a. Top Speed mph (km/h): n.a. Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. Base Price: 2006 Dodge Charger Daytona R/T - $32,495 KADOOOOOO LA BANII ASTIA !!!! :!: |
e SUPer tAre masiNA mADE by dODge Si nu ChiAr ASA De SCumpA La cE poAte face MaSInA asta e DegeaBA CHiAr ALa e PRETul VrEAu si eU :wink:
|
daca era in 2portiere(sport )_ :roll: parea mult mai furioasa !
|
Arata super!
OffTopic: Pt ICe_golf4: taciiiiii taccccccccccccccciiiiiiiiiiiii taciiiiiiiiiiiiiiii x10 |
probabil pretul acela e fara taxe........probabil ajunge la 40000 lejer...
in rest e super tare masinuta confort,pret,calitate,putere,look.......ce mai vreti? :P |
ICE_golf4 ai un AVERTISMENT !!!
|
O masina remarcabila care iese in evidenta
|
cred ca aceasta masina va fi impusa ca pace car in campionatul NASCAR
este frumoasa ... |
Frumoasa este putin spus... e de-a dreptul superba. Daca ii pui jante cromate de 20\" sau 21\" stopuri albe clare, alta evacuare cu tevi cromate groase (eventual amplasate pe lateralul masinii in praguri)... deja devine PIMP-Car
|
Am uitat de capota transparenta si neoane (interior, exterior si motor) :wink:
|
muscule cars are back :D, se pare ca este o noua moda de a le reedita, si se pare ca \"deschizatorul de drumuri\" a noilor generatzii este Mustangul GT, deja Challenger, se pare ca si Cuda revin , NOI :twisted:
|
asta vroiam sa zic shi eu aku....pace car merge perfect...shi e shi a dreq de ieftina...
|
Eu unul astept cu nerabdare sa apara pe strazi :D
|
eu abia astept sa puna mana aia de YEAR ONE mana pe el , si atunci sa te tii nenica :twisted:
|
e chiar tare masina .. rupe tot .. un real american muscle .. deabia astept sa vad un tuning pe ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:17. |
- Copyright 2026 4Tuning