![]() |
E30 - si baba mea
2 Attachment(s)
masina arata destul de bine tinand con ca din 99 hiberneaza cam asa arata acuma este din 83 are 300000 km motor 1.6 carburator momentan am cam ramas far verzisori dar vreu sa o trantesc sa ii sc motorul folie si mai vad eu ce o sai fac dar vreu sa o pastrez cat mai originala la exterior
|
Re: si baba mea E30
s-o stapanesti sanatos ... ai putea sa te gandesti si la jante ... care schimba total aspectul masinii .... si poate .. dak o sa fie verzisori ... o vopsea smechera ...si ala e :)
|
Re: E30 - si baba mea
pai vopseaua smechera va fi rosu si jante bine inteles mam hotarat vreu borbeturi pe 16
|
marius ai un sac de bani? daca nu ai ........ e grav
|
pai momentan nu am dar e pe vine :))) cam peste vreo 2,3 luni ma apuc de ea
|
Quote:
|
am si eu o intrebare la voi vrau sa ii schimb motorul sa ii pun unul pe injectie si la inceput vroiam 1.8 sau 2.0 si am vb cu cineva si mia spus ca cel de 2.0 e in 6 pistoane si prea mare diferenta nu e intre cele 2 motoare si acum ma bate gandu sa ii pun 2.5 aste[t un sfat de la voi
|
depinde cat de bine controlezi tractiunea spate pe zapada :) ... e prima masina cu rwd?
daca da , mai intai capata ceva experienta si dupaia da`te la motoare tari daca mai ai alta masina de zi cu zi ... clar alegerea potrivita ar fi 2.5 24v 192cp :) sincer nu as vedea un urs cu motor mic , e impotriva naturii........ |
nu este prima masina cu rwd pana cauma, nu vreu sa ma laud dar cred ca am schimbat vreo 30 masini bine inteles neinmatricualate :P am avut de la dacia la mercedes aproate toate tipurile leam incercat ca masina cu rwd am avut un 750 v12 si un 525 tds
nici eu nu imi pot imagina un urs cu motor mic am vrut sa pun pe urs motorul de pe septar can mau auzit prietenii sau prapadit de ras as fi vrut sa incrc macar sa vad daca intra dar n cred ca am nici o sansa cu el |
2 Attachment(s)
io zik ca intra v12 pe urs :D
|
Quote:
ON : daca te hotarasti sa vinzi masina din lipsa de ..eu stiu ce motive ar fi, lasa-mi un PM ! |
masina se vinde vreau alceva tot beamvista pt detalii pm me
|
11 Attachment(s)
poze masina
|
dami pm cu ultimul pret
|
Quote: