![]() |
Arash AF10 - supercarul britanic
4 Attachment(s)
Arash, un constructor britanic, a dezvaluit astazi cateva detalii si fotografii cu noul lor supercar - AF10. Arash AF10 este propulsat de un motor V8 de 7.0 litri, imprumutat de la Corvette Z06, ce dezvolta 550 cai putere si beneficiaza de o cutie manuala cu 6 trepte. Fiind construit in mare parte din fibra de carbon, Arash AF10 cantareste doar 1.200 kg si accelereaza de la 0 la 96 km/h in mai putin de 3.4 secunde, in timp ce viteza maxima este de peste 320 km/h. Mai mult de atat, constructorul britanic promite si o versiune supraalimentata ce ar urma sa dezvolte aproximativ 850 cai putere.
|
Re: Arash AF10 - supercarul britanic
Aduce a ferrari enzo...
|
Quote:
|
intradevar din profil duce a ferrari enzo dar in fatza seamana cu koenigsegg ccx :suspiciou
|
Este o amestecatura de Enzo , Koenigsegg CCX si Porsche GT1! Dar e dragut!
|
mai bine ii puneau motoru de pe ZR1 de 620cp..ca design e un amalgam nu are ceva original..
|
din spate e enzo si din fata carerra gt...
|
Nu e o masina noua, are elemente "imprumutate"
|
toti argumentati ca seamana cu una ca seamana cu alta ..dar per total arata frumos !
|
nu mai pot spune multe ca altii mi-a luat in ainte dar pot sa spun asta e 100% cu bine si rau o mare CORCITURA
|
frumos......
|
Quote:
|
Quote:
Parca am vazut ca cineva scria ca din fata arata a Carrera GT (!?)... No comment, in legatura cu asta... Ce nu imi place este chestia aia, de carbon, nevopsita, din fata... In rest cred ca arata binisor, are si unele elemente care aduc aminte de supercar-urile din trecut... supercar-urile "adevarate" |
arata bine.....desi e o amestecatura
|
e frumoasa..nu e urata
dar...e copiata... arash..si are o cioara :)) ...ferrari..are un cal...cam aceeasi forma la stema ...pana mea... e fain :P |
| All times are GMT +2. The time now is 20:57. |
- Copyright 2026 4Tuning