![]() |
Maşina mea: Opel Vectra 1.8 16v sport-"Pustiu"
5 Attachment(s)
Salut la toata lumea...va prezint masina mea,si anume un Opel Vectra...an de fabricatie 10/2001...piele,climatronic,xenon,incalzire in scaune si lista poate continua...Masina a fost personal adusa din Germania si in zilele urmatoare urmeaza sa o inscriu.Planurile de viitor sunt multe,cum ar fi,xenon pe faza lunga,proiectoare,folie,muzica si lista poate continua...Numai bine!!!
|
Re: Opel Vectra 1.8 16v sport-"Pustiu"
e faina masina si sa o stapanesti fara incidente! cat iti vine taxa? mult?
|
Multumesc mult!!!Din cate am calculat eu pe site in jur de 800 de euro:x,dar poate ma insel!!!Suma exacta o s-o aflu dupa ce trec joi pe la RAR!!!Numai bine.
|
Cat de bine poate sa arate cu jantele alea. Foarte frumoasa.
|
laso mai jos kw 40/40
|
cam greu cu drumurile noastre...doar poate o sa ma gandesc in viitor...ms de sfat.
|
oricum trebe sa ai grija cu jantele, lasatul jos este de super efect + o sa fi incantat pe afara cum sta masina :)
|
frumoasa foc....poze cu interioru dc se poate... :) bafta
|
Saluti !! frumoasa rau masina mai ales ca e 2001 :)) :twisted:
Zi'mi si mie cam la cat te'a dus in caz ca nu e secret sau un pm! si citez pe und_Alexx : "poze cu interioru" Sa o stapanesti sanatos !! si la cat mai multi Km.. |
promit ca o sa fac zilele urmatoare si poze cu interiorul.pai masina a costat 6900 de euro si pana acum cu totul m-au dus cam 7500 de euro si urmeaza sa o inscriu.joi ma duc cu ea la RAR.Oricum de joia viitoare o sa stea vreo luna in garaj ca mi-au saltat astia permisu:???::???:,iar in acest timp o sa fac mai multe la ea.numai bine!
Ms Alex...si a ta este f frumoasa:) Ms Arcade |
Foarte tare pretu !! asteptam poze cu interioru !!
Si pe mine ma tot bate gandu la acelasi model da rau de tot ..:???: Bafta in continuare!! permisu sa vina :)) |
si pe mine ma bate gandu la praguri ca a tale....bara fata...bara spate !!! is super faine...
deci sa vina pozele ch interioru....ca presupun ca e cam fulll !!! ceau si ms |
Frumoasa intr-adevar, sa o stapanesti sanatos, o intrebare am si eu, cati km are pana acum?
Numai bine. |
Arcada:Pai ce m-ai astepti:)...
Alex:pragurile ashea sunt din fabrica,dar banuiesc ca sunt si pe piata ca sa iti iei.Pai interiorul este din piele(scaune,portiere),geamurile electrice fata,scaune incalzite,volan sport,comenzi pe volan,climatronic,computer de bord. EWN:pai are aproape 111.000 de km.Acum la 112.000 urmeaza sa ii schimb distributia. Cine stie ce diametru au boxele dupa fata,pt ca boxa stanga fata baraie atunci cand dau muzica mai tare si as vrea sa le schimb? Numai bine!!! |
16,5 boxe fata, ai si medii mai sus
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning