![]() |
vedetele si masinile lor !
haideti sa postam poze sau informatii cu si despre vedetele din Romania si masinile lor
sa vedem si noi ce masini au astia ca de bani ai de-i intorc cu furca ! |
tu primu :lol:
|
Quote:
irina schrotter are un porsche cayenne ! nu am poze dar acelasi model are si mihaela radulescu andreea balan are un p206 cc costi ionitza are un bmw X5 cam atata stiu pe moment aaa si copilu minune are Z4 nu am poze cu niciunul ! |
Ati spus vedete ???
Deci Delia are un SL (vazut in Bucuresti, nu in videoclip :wink: ), Bazz are un Porsche 911 Carrera 4, Bebelusha m_ista are 206 cc, Diana Munteanu are Passat TDi si unul celebru, zis Hondarul are un fier din '86... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
toti astia VIP-urile
toti au bani si toti is calici // nu au valoare .. deci valoarea lor = 0 => ZeRo |
Re:
Quote:
Respect ptr asta !!! MA P!s# cu bolta si spume pe masinile lor ... |
tate tarfele de lux au masini f.f.f.f.f. tari.... am vazut k alea mai sarace au 206,206cc, altele TT-uri, slk,sl, clk, A4, am vazut si jaguaruri... ma intreb de ce majoritatea sunt vopsite blonde.... 8)
totusi si ele sunt vedete, intrun cerc mai restrans :D |
mare adevar spuneti shi IS 18 BOG shi X-Ray-Eyes shi SpeedeR.
buna treaba... fac vedetele astea cu banii. in loc sa isi faca shi ei o mashina super tare cu dvd uri shi alte ***-uri.mai rau le strica.EXEMPLU:un tovaras a spus ca cica nu isi ia X5 ca ia stricat costi imaginea. |
Parca voi daca n-ati fi fost vedete si n-ati fi avut bani, nu v-ati fi luat masini tari...hai sa fim serioshi...
|
daka ash avea bani mi-as lua ceva unicat sau sa il fac unicat.nu sa merg la unison cu toata lumea.pur shi simplu ma streseaza ideea.ce vrei sa fac...
|
BâZZ pe langa porche mai are si un mini cooper... :lol:
unu de la accent are un 206... park... moldoveanu de la ozone... dan.. stiu ca avea un audi A6 asta vara... vlad si mihaela de la class au cate un citroen... nick de la N&D are o calibra.. pt cine nu stie... cam atat deocamdata... ma mai gandesc si va spun si voua :wink: |
CT-03-ART sunt total de acord frate ! cum sa ai milioane de dolari si sa-ti iei masina de e romania plina ...mi-as lua una si mi-as face-o(nu neaparat tuning(ca nu stiu basinosii aia ce e ala ... nici macar umflatu ala de Nick ..) and shits....doar interiorul - MACAR) sa cada lumea-n cur cand se urca-n ea !
iar in legatura cu X5-u lu Costi .. frate ASTA E CEA MAI DE *** VESTE PE CARE AM PRIMIT-O AZI ADICA DIHORU ALA OBOSIT SI RAGUSIT ARE X5(si probabil asculta MANELE IN EL :chainsaw: :bat: ) ?! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: a facut firma BMW de *** ...iar ciripitoarea ia mica .....a.k.a adrian Saculetu cu Minuni tot BMW ... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
Pt cei care se intrebau ce masina are Tataee de la BUG Mafia - masina e un Audi V8 din `88 cu motor de 4.2 L 260 CP
Bafta |
Re:
Quote:
si macar e facuta misto ? :lol: ca in 40km/h ce se mai lauda.... |
Pai putea sa aiba si dacie - el (ca si majoritatea cantaretilor) canta despre o idee.
Iar daca are masina asta - jos palaria :!: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:46. |
- Copyright 2026 4Tuning