![]() |
E36 - 1991 1.8 i
1 Attachment(s)
SALUT.MI-AM ADUS SI EU RECENT UN BMW DIN GERMANIKA,E UN 318 I SI RUPE SOEAUA.ARE 212000 DAR NICI NU-I AUZI MOTORUL LA RALANTI.ARE EVACUARE COMPLETA SPORT,SUSPENSII COMPLETE SPORT....SI CEEA CE SE VEDE.I-AM CUMPARAT PLEOAPE SI VREAU SA-I PUN ANGEL EYES.CE ALTE SUGESTII MAI AVETI? MULTUMESC ANTICIPAT.SI SERIA 5 E CEL NOU CARE TREBUIE SA-MI VINA ACUM DIN AMERICA...E UN 530 XI DE 272 CP PE BENZINA.
later edit: Masina NU MAI intra la preparat :).I-am pus angel eyes ccfl si ma opresc aici...O pun de vanzare .si o sa caut una cu motor mai tare. |
Re: E36 - 1991 SPORT
Quote:
si zici ca rupe soseaua ah? sa fim seriosi...cand ti-o veni 5-u ce mai zici? ca fuge de trage asfaltul si cladirile dupa ea?! |
Adica tie trebuie sa iti vina din america un 530Xi ultimul model dar ti-ai achizitionat asa ca nu ai avut ce face un 318 din 1991 pe care te pregatesti sa il tunezi , nu ???
Get a life ! |
Quote:
|
Da mai ...mi-am luat-o pe cea din '91 ca iubesc modelul...si de-aia vreau s-o fac.si pe cealalta o tin pt drumuri lungi....asa ca nu vad unde e problema in a avea una noua si alta veche pe care s-o reinvii la gloria de altadata daca esti cu adevarat iubitor de masini
|
da' suspensia sport unde e ? la stegulete ?
|
are amortizoarele sport ( de la capota ) :))))) si fuge cand pleaca de pe loc mai tare rama asfaltu cu 18i ala nici macar is :))))) da las k 530 xi io zic k o sa si-o ia grav de la pisik
|
nu ii asculta frate ca sunt invidiosi pe masinata:d e prea sport pt ei =D daca vrei o solutie scoate`o in ploaie sa se tuneze cand tuna... eu asa mi-am facut dacia
|
da' suspensia sport unde e ? la stegulete ?
da mai tre sa-i schimb rotile ...Waldo bm, acum am adus-o asa ia mai lasati vrajeala ca nu tine...altii isi tuneaza tico-urile si voi comentati de bmw...si va mai dati iubitori de bmw-uri O sa o pun dupa ce e gata tunata sa vedem ce mai zic asa zisii cunoscatori.... am crezut ca e un forum de oameni seriosi iubitori de tuning ...dar se vede treaba ca sunt o gramada de neaveniti pe-aici |
Auzi....Mate ....tu esti un biet elev....pana sa ajungi sa-ti permiti o masina ca si 5-ul meu mai ai de mancat o gramada de fasole si nici atunci....iti dau slabe sanse la ce atitudine ai studentule...
Mai du-te pe la scoala ...mai invata...si cand ai bani destui ia-ti si tu o masina adevarata....si atunci fa mishto....una care ti-o iei din banii tai nu ce va cumpara parintiii...da? va las pe voi sa trageti concluziile :)))))) pe mine m-a amuzat enorm :)) o sa pun si eu poze cu un m3 csl k si mie tre sa imi vina din china =))))))))) |
frate daca te-ai fi exprimat si tu altfel in titlu
si daca si asta mai rupe soseau cu 1.8 din fabrica (nu vezi ca nimik nu e sport la ea nici macar patratele alea de pe capota) spor la tunat frate mai ai mult de munca |
Quote:
acum serios ... priveste-o putin in poze .. vorba lui iustin .. " COTET ", scuze dar chiar arata asa . Cat despre roti, pai ea cu roti pe 15 sta ridicata, dar alea pe 17 ce crezi ca fac ? Eu cred ca ai suspensie STOCK nu sport... Crede-ma, ca 1.8 nu RUPE soseaua, cred ca poti sa te rezumi la a spune " MERGE BINE " ... daca tu esti asa fascinat de pisica .. pai la e60-u ala o sa ai orgasm . Evacuarea ta .. e SPORT ... dar doar finala .. traseul cred ca e ala STOCK . E misto trecerea de la dacie la bmw aaa ? cica " cum sa spui de bmw ca e cotet ? " ... pai a ta chiar arata a cotet ... ce crezi ca daca e bmw .. e tipla sau " FULL " ? NO WAY JOSE !! Ce poti sa ii faci ? Da-i jos steguletele, pune-i niste jante cu BUZA, NU CROAME, vopseste-i bara fata aia de " M ", schimba-i stopurile cu unele frumusele ( de M sau pe led de " M " ) ... si incearca sa nu ne mai vorbesti de sus ... ca DOAR VORBELE SUNT DE TINE pana acum ... fapte, nu vorbe, georgele . Apropo ... ce dotari are 1.8i-ul asta de rupe soseaua ? |
Fratilor ...gata ..hai ca m-ati mancat...nu sunt eu cunoscator de BMW....5 -ul nu la-m luat din bani de la sapa asta e clar....1.8-ul nu e sport dar va fi tunat exterior si interior....are motor bun...nu va fi o bestie de sosele dar vreau sa-i fac tuning ca asa vreau eu orice ati zice voi...am in oradea cativa baieti renumiti cu care voi colabora si probabil ati auzit si voi de ei...scuze daca v-am jignit dar voi ati sarit pe mie primii...eu am cerut niste simple sugestii si voi ati inceput cu mistocareala.Dar ...nici o problema ...stiu sa accept critici dar nu accept jigniri......nu va cunosc ...nu ma cunoasteti...voiam sa intru si eu in "club" ar se pare ca e mai usor sa muscati din prima ca si cainii vagabonzi decat sa stati sa cunoasteti omul....Nu AM PUS POZELE SA MA LAUD CI DOAR PT. A PRIMI SUGESTII SI SFATURI . imi pare rau daca mesajul meu a sunat a lauda chiar nu am intentionat asa ceva ...eu voiam sa stiu daca se poate face ceva ca lumea din Pisica asta sau nu ....am fost interpretat gresit ....
|
Quote:
|
Quote:
ce masina ai avut inainte de pisica asta? ca si aia poate a influentat mult puterea ei... atata ai laudato.. dar defapt planu tau se opreste la pleoape si angel eyes? spune tu ce planurii mai ai cu ea? daca mai ai.... :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning