![]() |
Nissan PROTO GTR ~ viitorul Skyline GTR
7 Attachment(s)
Am cautat pe forum si nu mi-a dat nici un rezultat pana acum.
Prototipul Proto de la Nissan e la Tokyo...ce pana acum era prezent doar in schite, a devenit realitate pentru publicul larg... Noul GTR este asteptat pt 2007 |
Nush de ce dar mi se pare ca incepe sa semene cu Lamborghini :? Da oricum cred ca va pastra traditia :wink:
|
este superb :shock: sper sa aibe si un motor pe masura :P
|
Nissan Gt-r
ce parere aveti de noul nissan GT-R.urmasul lui skyline promite multe.Oare se va tine de cuvant
|
Re: Nissan Gt-r
Ce nissan GT-R?E vorba de Skyline R35? Pune si tu o poza, ceva specificatii...
|
16 Attachment(s)
Nissan Skyline GT-R R35 va fi lansat in 2007 cu ocazia salonului auto international de la Tokyo si avea o masa de 1390 kg. Va fi propulsata de noua generatie de motoare VQ32DETT livrand o putere maxima de 480 CP/7200 rpm. De asemenea cutia de viteze va fi una secventiala Getrag cu 7 trepte, iar transmisia va ramane cea 4WD cu eventuale imbunatatiri.
|
la fata se apropie ft mult de infinity g35...;)
|
Re: Nissan PROTO GTR ~ viitorul Skyline GTR
absolut superb ....
|
e beton rau... mie skyline nu-mi placea deloc exterior... dar asta e misto rau...
ps: astia au si parbrizul fumuriu?:D eu asa vad |
Quote:
|
De asta stiam intr-adevar mai demult dintr-o revista...mie sincer nu imi place ca au schimbat stilul:nu mai e tuner cum era inainte bate din ce in ce mai mult spre exotic :???:
|
:rolleyes2 ...mutatul si combinatul asta de threaduri e dezorientant...:???:
Quote:
Quote:
Acum am realizat ca am tot spus Nissan Skyline GTR, ceea ce e gresit...masina asta se va numi doar Nissan GTR(JDM spec) si Infinity GTR(USDM spec), si ma doare inima ca nu va purta numele de Skyline...:sad: ahh gone are the days of the Skyline range: GTS, GT-T, GTS-T, GTR :cry: Pe noul GTR speram sa-l vedem pe strazi cat mai curand. |
sa speram ca iese ceva superior, din toate punctele de vedere, lui GT-R34
ultimile stiri de care am dat anuntau prezenta lui la salonul de al tokyo din primavra anului 2007. |
am vazut masina asta la top gear.
|
Cand???Cum???Unde???Chiar din ce serie???
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning