![]() |
Rover 200 (25).....mandria mea...
3 Attachment(s)
salut.....nu stiu de ce dar mam hotarat sa imi pun si eu cateva poze cu ce fac la masina....sau pt ca am prea multe in cap care vreau sa le fac, am sa scriu un roman...dar cine stie....
asta e Tomy care lam dezmembrat si am luat motoru de pe el... cred ca fac asta pt ca e facuta de mana mea masina asta ...pana la lutimu surub...si am de ce sa fiu mandru... NU? |
Re: rover 200(25).....mandria mea...
4 Attachment(s)
aici am pus motorul de proba sa imi trasez suportii...
|
6 Attachment(s)
instalatia electrica a fost schimbata ....... si pt ca nu aveam AC.....a trebuit sa ii pun.....
|
2 Attachment(s)
suportii ...taiat cei vechi si sudati cei noi.....
|
3 Attachment(s)
am remontat toate anexele de la motor..
|
12 Attachment(s)
off topic.....garajul si masinile "premium" care se fac la noi...
opel speedster - Pepy (pistoane si tot ce e in motor schimbat , o turbina cat un porc, evacuare ,admisie cu watercoler,sist frane+jante, audio , soft-cip ...etc...) dacia 1310 -Andrei (motor 2000 8v turbo , tractiune spate ,paint job, faruri 1300 cu lupe, soft-cip..etc....) rover200(25) - George a.k.a Highman .....pt detalii urmariti topicul...:twisted: seat leon....propietaru si detaliile le stiti din revista...:-P |
Man, cum tiam zis si pe mess ai respectul si felicitarile mele!!! Esti/Sunteti tari!!! Deabea astept sa vad ce iese din garaju ala ;) SUCCESE si nu ma uita :)...cu ce team rugat :)
|
hehe ce avem noi aici....oficial tin sa anunt ca motorul pe rover a fost montat definitiv inca putin si e gata...spor la treaba george ...si dacia...inca putin si e pe strazi..cine stie poate sunt gata aman2 in aceeasi perioada :twisted:
|
da ff adevarat , a fost pus "definitiv" ....multumesc pt ajutor tavy..
|
eeee...mr. highman! traiasca! arata bine ....cand o auzim cum merege?:D
Asteptam de ceva vreme.... ai hotarat cum se numeste echipa pana la urma? V-CREW sau BAU BAU Racing? |
Sa stim cui ne alaturam!
|
bau bau racing in nici un caz,e numele lu nea ilie....deocamdata e V-Crew... si sar putea sa unesc echia cu a lui Pepy (speed line) ,e un proiect mai mare cu garaj pt echipa....plus multe altele...
|
daca fac combinatia cu Pepy va fi un nume nou....
|
super tare masina.
pe tomcat si 620ti face ravagii motorul. dar pe un 200:X ia zi george , cum e cu cheile alea |
6 Attachment(s)
e pe rotii!!!!....sa rezolvat problema cu imobilizatoru......admisia e gata......
NOU!!! garajul se va transforma in garaj de club si se va numi "Getto Customs".....voi face un topic separat cu detalii pentru aderare... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:01. |
- Copyright 2026 4Tuning