![]() |
Mafia in Bulgaria
2 Attachment(s)
sau au trecut mai multi mineri pe akolo si lea placut masina asa d mult incat au zis sa lase un semn ?! :roll:
|
ii luase locu de parcare :lol:
sau poate era masina unui punkist dinala suparat ... hipiot :lol: |
vuai mi-e si mila de mashina...
da la o asa mashina avea casco ca daca nu avea....cred ca isi scotea o sapaliga dinaia si isi dadea cu ea...intre craci... oricum...mi-e mila rau de tot de mashina :wink: :cry: |
pacat de tarnacoape k erau noi ... nasol nasol
|
bai trebuie sa ampreciem ca tirnacoapele erau noi
|
Re:
Quote:
|
nu putea sa`i scrie p mashina cu cheia 4 x 4 = 16 sau spala`ma ?? trebuia sa ii faca asta ??
|
risipa de tarnacoape..dc au folosit asa multe?? :lol: :lol:
|
oameni retardati...ce sa zici...mai bine ii dadeau foc :D
|
neeeeah... e mai misto asa :D tarnacop power! :D :D
|
pesemne ca s-au gandit sa remodeleze masina si sa o faca mai aerodinamica asa :D
|
as
Nice tuning. Sunt de acord cu ideea ca trebuie apreciat faptul ca tarnacoapele erau noi. Dar este de luat in calcul si ideea ca masina apartine unui punkist nebun altfel nu vad dc naiba a infipt atatea tarnacoape in masina. Daca era vb de mafia bulgareasca era de ajuns un singur tarnacop si masina nu o mai recunostea nici dracu
|
ideea era sa produca un efect cat mai puternic asupra proprietarului. si sa actioneze rapid, sa nu ii vada proprietarul.
au cumparat 8 tarnacoape, le-au infipt in masina, si s-au carat. proprietarul a priceput mesajul, si-a facut-o pe casco, a platit cotizatia, sau ce dracu datorie avea si gata ( sau n-aplatit-o , si acum probabil are si el un tarnacop din ala infipt in creier :lol: ) |
Re: Mafia in Bulgaria
asta e de 2-3 ani..proprietaru a primit si el un tarnacop in cap si la 2 saptamani asociatu acestuia a primit si el cadou o garsoniera cu usa in tavan...
|
Re: Mafia in Bulgaria
ca idee , din fata unui hotel de 5 stele din Nisipurile de aur s-a furat un X5 in urma cu 2 zile;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:22. |
- Copyright 2026 4Tuning