![]() |
Prezinta-ti masina
Spuneti aici ce masina aveti ... ce motorizare ... ce doriti sa mai modificati la ea .. eventual o poza :)
|
Re: Prezinta-ti masina
Daca tot ai deschis topicul , ia incepe tu.. :D
|
Quote:
|
Am o bicicleta model 2007, tunata la foi si pinioane :D Deh ... eu .. am o dacie din '98 cu motor de 1.6 .. ce-as vrea sa-i mai fac? S-o vand :D Urmeaza un Passat 1.8 T / 99 - 2000 pe care vreau sa-l fac negru cu geamuri fumurii (in genul la asta)
http://vibe.ambra.ro/mica.jpg (click pentru a se mari) |
Eh se pot face mai multe schimbari ...cu banuti putini la estetica ;) faruri ...stopuri ...
|
Nu vreau sa fie prea incarcat .. ci simplu si frumos .. negru, geamuri fumurii .. stopurile fumurii si niste leduri ca "proiectoare" ... si atat :) Eu sunt adeptul tuningului la motor .. mai degraba prefer sa schimb turbina, sa-i fac chip, etc etc etc :D
|
Bun da ... nu-si mai prezinta nimeni masina? Sau n-aveti masini ?:) Fie ele Dacii ...
|
momentan am o Dacie 1310 , fara nimic special pe ea , doar imi fac treba de colo colo , si'n 2-3 sapt imi vine din Germania o Astra F 1.6 16v (care vreau sa o fac dupa placul meu , nimic extrem , ceva finut - o finala , un filtru , pleoape , geamuri fumurii , innegrit stopurile , shaved (90%) portbagajul , schimbat putin sistemul audio si cam atat ..nimic special) , poze cu masina aici
urmatorul .... |
frumoasa masina, spor la tuning
|
Quote:
|
Quote:
|
Se stie ...se stie
|
nneeeeeeeeeeexxxxxttttttttt .... :D
|
4 Attachment(s)
salut
pe scurt: am un golf 4,1.9 tdi, 101 cp, 2003 si restul se vd din poze...:) |
Frumos tare .. imi plac masinile negre cu geamuri fumurii :)
PS. Unde-s facute primele 2 poze? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning