![]() |
Pentru noi, aia cu daciile din alba
de ceva timp am vazut ca sunt ceva daciisti pe aici pe forum si de asemenea si din alba iulia. propuneri, dezbateri, intruniri, toate se vor discuta aici. ar fii frumos sa punem niste poze de la intruniri si sa ne intalnim sambata.. vom discuta locatia.
|
Re: Pentru aia cu daciile din alba
pai de cand tot trag de voi sa facem o intalnire????..... de data asta ma duc si singur daca trebe :)) duminica in fata la catedrala ora 18.00, florine tu o sa fi prezent nu? cine nu vine nu stie ce pierdeeee ...
|
cu bicicleta :)))
banuiesc ca vin si: btl fnm gav piw mlw - ii pe tusa. pe care nu l-am trecut sa ma anunte si sa fiti prezenti toti:D tobele si filtrele sport sunt obligatorii =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))) |
mlw de ce e pe tusa??? nu ti-ai pus inca motorul de 1.6 pe ea sa fim chit la liniute?:)
|
pai am de lucru la ea..mai multe aici
|
acum ce faci? ma tot muti dintr-un thread intr-altul? :))
|
da bine inteles :)) sa nu fim offtopic ;))) i-am trimis la piw msg;) poate se indura sa vina
|
astept propuneri daca cineva are vre`o idee. eu sunt in pana de imaginatie. orice propunere este bine venita.
|
am luat permisu :))
|
are cva dak ma alatur si eu?....
|
Pentru aia cu daciile din alba
Ar fi ceva sa facem si noi o intalnire cu cei cu dacii ;), sa ne cunostem mai bine :lol:
|
Quote:
|
Eu am 2 dacii si sunt mandru de ele :)
|
popasane cand ne prezinti si noua masina live?
|
Care masina?:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning