Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   BMW Seria 3 by Inside Performance (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/87193-bmw-seria-3-by-inside-performance.html)

boy_wonder 11-08-08 22:10

BMW Seria 3 by Inside Performance

5 Attachment(s)
Cei de la Inside Performance au dezvoltat un nou pachet de styling pentru BMW Seria 3. Cele mai remarcabile componente ale pachetului sunt cu siguranta jantele similare cu cele de pe M6 si sistemul de evacuare cu 4 tobe de esapament ca cel de pe M3. Sistemul de evacuare costa 1.150 euro si poate fi comandat impreuna cu un difuzor spate din fibra de carbon ce costa inca 650 euro. Pachetul de styling de la Inside Performance mai include si alte componente din fibra de carbon cum ar fi oglinzile retrovizoare, eleronul de pe portbagaj, prizele de aer de pe capota si altele.

mrrz 11-08-08 22:19

Re: BMW Seria 3 by Inside Performance

interesanta masina...nu prea imi place cum vine eleronu

$ole 11-08-08 22:30

interesanta????e super .....e chiar ok

SyDemon 11-08-08 22:46

cum nu sunt fan carbon, imo eleronu de kko, prelungirile alea la grila+pragu spate hm... asa s''asa sa zicem k's ok.. iar prostiile alea de pe capota - exact ce am zis - prostii

emy_brabus 11-08-08 22:49

Nu ma impresioneaza cu nimik!

STRES 11-08-08 22:49

Nimic interesant...

weedboy 11-08-08 23:26

daca si asta nu este interesanta e clar!!!!nu este interesanta pt ca nu are enspemii de ,,tunninguri,, si stickere pe ea?parerea mea este ca este prea finuta

bogdan gba 11-08-08 23:40

Imi place, e frumos.

SV25MBN 12-08-08 00:40

Cacaturile alea de prize de pe capota..ce-i cu ele? Pleoapele alea.. penibile. Daca scoatem si felul in care se aseaza eleronul pe capacul portbagajului, atunci chiar ca obtinem un tuning finut si placut.

THX-1 12-08-08 00:54

Aceleasi replici-kitch de jante de care e plina romania!

Radoo_84 12-08-08 01:00

doar prizele de pe capota nu ii vin bn, in rest e f reusita si pleoapele chiar imi plac

bizi 12-08-08 01:19

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1691124)
Cei de la Inside Performance au dezvoltat un nou pachet de styling pentru BMW Seria 3. Cele mai remarcabile componente ale pachetului sunt cu siguranta jantele similare cu cele de pe M6 si sistemul de evacuare cu 4 tobe de esapament ca cel de pe M3. Sistemul de evacuare costa 1.150 euro si poate fi comandat impreuna cu un difuzor spate din fibra de carbon ce costa inca 650 euro. Pachetul de styling de la Inside Performance mai include si alte componente din fibra de carbon cum ar fi oglinzile retrovizoare, eleronul de pe portbagaj, prizele de aer de pe capota si altele.

Nu merci !

Marius_mym89 12-08-08 02:29

mi se pare aiurea faptul ca au luat putin de ici putin de colo si au facut un kit....daca chiar se respectau cei de la Inside Performance faceau un kit de la 0 si lasau p toti :shock:...;)

brandex 12-08-08 10:07

Ce e asa spectaculos nu inteleg, au pus un eleron de carbon pe portbagaj care se gaseste pe toate drumurile, un eleron ACS la luneta, niste splitere la bara M fata, o capota model GTR, niste pleoape si jante de M6. Asta poate sa faca orice.

NighTy 12-08-08 10:12

mie imi place :shock:

All times are GMT +2. The time now is 18:27.

- Copyright 2026 4Tuning