![]() |
Machete in lucru - W Y P
9 Attachment(s)
Salut la toti...tot urmarindu-va pe aici am luat si eu boala asta cu machetele...decurand mi-a venit o Alfa Romeo 156 scara 1:24 ..e un model ce mie imi place...si vreau sa incep modificarile la ea...pun cateva poze si astept idei..ca nu stiu cu ce sa incep :D....si in curand o sa mai urmeze un mini one :D
Merci la toti ! ! ! P.S : scuze daca am incalcat vre-o regula a postarii ;) ce ziceti de neoanele mele ? :lol::lol::lol: |
Re: [Macheta in lucru : Alfa Romeo 156]
tare ideea cu neoanele...sa inteleg ca sunt doua leduri intr-un tub si fiecare led e legat la o baterie?
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Si cam ce modificari vrei sa i faci ....... ? :-)
|
Pai maine incep sa bag poxilina in ea :lol::lol: deja e dezmembrata acuma...dupa care folie pe geamuri autorizata R.A.R :-P:-P...neoane , sistem audio in portbagaj ( am deja doar trebuie montat ) , jante (nu am sa vad de unde fac rost:sad:) dupa care mochetare si incerc la bord niste lumini :-P...si la sfarsit instalatia electrica ( "xenon" pe fata +proiectoare probabil si pe spate leduri rosii +unul mai puternic de ceata :-P..oricum nu sunt decis..dati-mi sfaturi ;)...merci
|
Scoate insigna cu Alfa Romeo de pe fata si toata grila din fata si pune o plasa neagra. Si cred ca si pleoape din poxilina ar arata nervos. In rest e treaba ta de designer.
Sper sa iti iasa si iti urez succes. ;) |
Quote:
Si o sa-i fac prelungire din capota nu pleoape....defapt ma mai gandesc :-P merci inca odata;) |
10 Attachment(s)
:chainsaw::peace::peace: in lucru mai am multe de facut
dati-mi idei ...;) |
bravo man
|
Arata super :D...din ce ai facut subwoferele?
|
sa te vad cum modelezi pozilina.... toti mi-au zis ca se modeleaza cu smirghelul....dar cum faci daca vrei sa obtii o gura de aerisire sau...folosesti surubelnita?
|
Quote:
si merg :-P:-P:-P ms la toti pt aprecieri...eu da asa o sa fac aerisiri si alte destea...;) mai am de munca..mai astept pareri etc:-Pbune sau rele aaaa si sa va zic si ce numar o sa aiba :-P:-P:-P : B 69 M W E inregistrat la politie :lol::lol::lol::-P |
sa-i pui un eleron pe spate si jenti blin bling
|
Quote:
|
Quote:
si jante de unde pot gasi ? :rolleyes2 ms pt parere |
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning