![]() |
Drifturi cu Porsche Cayenne GTS
Un SUV de peste doua tone nu este chiar cea mai buna alegere atunci cand vrei sa faci drifturi pe o pista de curse. Si totusi, acest sofer se descurca exemplar la volanul SUV-ului sau, un Porsche Cayenne GTS de 2.225 kg.
<object width="425" height="344"> <embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/K16psglOIWk&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object> |
Re: Drifturi cu Porsche Cayenne GTS
vruuuum ..scart ..ii plac lucrurile de mare tonaj :lol:
|
Meserias rau tipul! O fi facut driftul cu tractiunea integrala?
|
bun sofer
|
BRAVO SOFERULUI RESPECT
|
foarte frumos , soferul n1 banuiesc ca e destul de greu sa faci asa drifturi cu un Porsche Cayenne GTS ...
|
Quote:
Nu Nu, era cu tractiune fata si tragea frana de mana in curbe, n-ai vazut?????? OMG |
super meserias soferul nota 10 pt ce a facut dar sa nu sarim cu vederea ca il ajuta si masina cu toate ca e grea si mare totusi e un PORScHE...orcum cinste lui
|
Quote:
|
Quote:
|
Dak ala cu porsheul vi se pare ciudat...atunci ce spuneti de asta...eu l-am vazut acum ceva timp si am ramas perplex..si de cate ori am ocazia ma uit dinnou si ma minunez si ma gandesc ce sofer o fi ala sau ce fel de truck o fi ala???
https://www.youtube.com/watch?v=2J4KdQQIzW4 |
Quote:
|
da...tare meseriasi ... n-am cuvinte!
|
:o:o:o ce bine stie sa controleze masina e foarte greu de facut asa ceva insa daca eu as avea un Cayenne nu as incerca nici macar sa trec de 4000 rotati as merge cu viteza legala as schimba treptele de viteza normal as avea grija ca de un diamant de masina nu as iesi pe ploaie
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning