![]() |
E30 - B 30 DTM
in primul rand salutare tuturor pasionatilor ! vreau sa-mi prezint si eu micul meu proiect, nu de mult timp am intrat in posesia unui bmw e30 316i in 4 usi din 1990 pe care usor usor vreau sa-l transform intr-un urs adevarat. masina cand am luat-o era stock ulterior am avut niste jante pe 17 j7 pe care le-am vandut si am luat borbet A 9j 16. in prezent lucrez la motor un m30b28 l-jetronic pe care l-am trecut pe motronic2 motorul este luat de la dany (red laf) la garajul caruia va fi montat si tin pe aceasta cale sa-i multumesc pt ajutorul si sprijinul acordat, tot respectu'! o sa revin si cu poze in curand....
|
Re: E30 B 30 DTM
Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el ! Asteptam poze.
|
Felicitari,esti pus pe fapte mari,vad ca ai luat jantele Borbet si montezi motorul de 2,8.
Sai ai bafta cu ea.Spor la munca;) |
4 Attachment(s)
niste poze cu masina cand avea jantele oz pe 17
|
5 Attachment(s)
si asa arata pana sa intre la garaj unde a ramas fara motorul ei de 1.6l, o sa revin cu poze de la garaj unde se lucreaza la ea
|
Foarte bine ai facut ca ai schimbat jantele, ca nu aveau nicio treaba cu masina...
In rest, numai succese si realizari cu ursul! :D |
20 Attachment(s)
motorul arata jalnic dar dupa vreo luna si ceva de lucru la el am reusit sa-l aduc sa arate aproape k nou, am modificat axa in cap la un strungar pt a putea monta luleaua cu capacul de delco preluat de la un motor de 3.5l pt a putea fi trecut pe motronic2, am planat chiuloasa rectificat supape si scaunele la supape am schimbat tot c inseamna garnituri si semeringuri toate noi, si cateva poze....
|
Mi se parea mie ca am vazut masina pe la laf-u... succes la proiect... :D
|
arata periculos....bafta........si sa o vedem la show cat mai repede.......
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re: E30 - B 30 DTM
ceva progrese cu masina ?
P.S. Dany spalai z3-ul ala sau nu vad eu bine ? :-o :-o |
Re: E30 - B 30 DTM