![]() |
Dacia Logan(benzina) vs Dacia Logan(diesel)
Care credeti ca e mai fiabila, mai puternica..cu care se obtine performante mai mari pe 400m?
|
logic ca benzina .....pe 400 ....
ca fiabilitate se poate sa fie dieselache mai bun |
lol ce amuzant esti.
daca loganul diesel e turbodieselsi nu doar diesel simplu .. a cam cacat batzu benzinarul il face diselachis de il intoarce pe toate partile:) |
hai mai fratilor mai ... saraca masina e un dizelache de 65 de cai si voi va intrebati cat scoate pe 400 ... chiar conteaza, saraca de ea?
masina nu a fost gandita pentru asta ... puteti compara consum, confort si alte chestii de genul asta ... |
Topic inutil si stupid in acelasi timp.
Mai puternice sunt motoarele pe benzina,se invata la primara ca 90>75>65.Timpii pe 400m sunt evident mai mici la modelele pe benzina. Mai fiabil se va decide in timp,nu are sens intrebarea acum. shadowro crezi ca esti amuzant daca postezi aberatii ? |
raspunsul la toate intrebarile il gasiti pe dacia.ro
Performanţe 0 la 100 km/h - Dacia Logan 1.4 MPI -13,0 secunde - Dacia Logan 1.6 MPI -11,5 secunde - Dacia Logan 1.5 dci -15,5 secunde dupa un calcul geometric simplu aflam cu stupoare ca logan 1.6 winz :twisted: ps: mai puternica....e benzina.... mai fiabila... tot benzina.. deoarece are mai putine piese(motor) |
Re:
Quote:
un tdi da la un benzinar de acceasi putere ... preferabil acceasi marca , ca sa fim cat mai exacti , cam 2 masini. |
In primul rand,de unde aceeasi putere ? dCi-ul de pe Logan are 65 CP,iar benzinele au 75 si 90.Daca nu stii,taci.
In al doilea rand,nu e obligatoriu ca TDI-ul sa castige la aceeasi putere,asta depinde de mai multi factori. |
evident ca ma refeream la o comparatie cu cel de 75 de cai... care e foarte foarte greoi, deci cred ca si-o ia de la dieselar.
|
Re:
Quote:
Performanţe 0 la 100 km/h - Dacia Logan 1.4 MPI -13,0 secunde - Dacia Logan 1.6 MPI -11,5 secunde - Dacia Logan 1.5 dci -15,5 secunde 1.5 dci nu il bate nici pe 1.6 nici chiar pe 1.4.... ce nu este clar? ne poti tu demonstra ca e invers? |
frate eu imi exprim parerea .... iar timpii aia dati nu ma misca cu nimic.
poate o fi super prost etajata cutia de viteze la diesel ... doar asa imi explic acei timpi... |
Re:
Quote:
as alege versiunea pe benzina .. cea diesel este zgomotoasa si nu are optiuni mai deloc ;) |
sal all
1 Attachment(s)
as fi fost tentat la un Logan diesel...dar 1.9 DCI :roll:
|
Re:
Quote:
as vrea sa mai aduc un factor care ar putea schimba putin ecuatia... diesel (65bhp) + flash = ~90 cai pe cand benzina (75bhp) + cip = 400 euro aruncati pe geam. :) |
shadowro ai mare dreptate.Si daca mai schimbi si evacuarea si-i pui intercooler,poate ajungi la 200 CP si te bati direct cu Golf GTI.
Cu siguranta cei care vor Logan dCi o sa-l modifice pentru curse :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning