![]() |
BMW Seria 3 a primit un facelift
43 Attachment(s)
Dupa prezentarea noii Serie 7, BMW a realizat un facelift pentru Seria 3 sedan si touring care va debuta in luna octombrie la Salonul Auto de la Paris.
La exterior, Seria 3 facelift a primit un nou spoiler fata, o capota motor redesenata, noi blocuri optice si o noua grila. La partea din spate, BMW a adaugat un set nou de stopuri si un nou spoiler spate. Oglinzile exterioare sunt si ele noi. La interior, schimbarile sunt minore si includ o cotiera centrala redesenata, o versiune imbunatatita a lui iDrive si un nou monitor de 8.8 inci. Sub capota nu a fost efectuata nici o schimbare, Seria 3 beneficiind de aceleasi motoare ca si pana acum. |
Re: BMW Seria 3 a primit un facelift
mie tot nu imi place
|
In mod cert e chiar mai buna decat era, dar tot urata ramane, din pacate. In schimb coupe-ul e :love:!
|
Arata destul de bine... dar are multe zone "urate"
|
ete si bmw scoate facelifturi nu numa dacia ! :D tare bmw'ul...mie imi place :) cel putin partea frontala
|
arata mai bine acum, mai ales stopurile
|
Mie unul nu-mi place deloc,parca e mai urata.:cry: Dar gusturile nu se dicuta si aici e chestie de gust.;)
|
Cum se spune, gusturile nu se discuta, primul e90 nu-mi placea deloc mai ales la stopurile din spate dar cu faceliftul asta imi place foarte mult e90. Parerea mea :D
|
daca e BMW pt mine e frumos :D
|
este mai reusit decat cel dinainte
|
Nu prea-mi place BMW-ul seria 3 nici asta si nici ala fara facelift .
|
F. bine arata din fata si profil. Spatele este mult mai misto ca inainte. Acuma ca au corectat stopurile, arata cel mai bine din clasa (adica peste C si noul A4).
|
Quote:
|
Quote:
|
da, au reusit sa faca si stop-urile mai agresive...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:47. |
- Copyright 2026 4Tuning