![]() |
Pentru cei cu adevarat nebuni: Mosler MT900S de 1.800 cai putere
31 Attachment(s)
Mosler MT900S este un supercar din toate punctele de vedere. Acesta beneficiaza de o caroserie din fibra de carbon, un motor V8 de 7.0 litri care dezvolta 550 cai putere si o acceleratie de la 0 la 60 mph in numai 3 secunde. Dar pentru unul din clientii Mosler nu a fost de ajuns. Cu ajutorul celor de la Nelson Racing Engines, proprietarul acestui MT900S a construit motorul suprem pentru supercarul sau: 427ci V8 twin-turbo ce dezvolta pana la 1.800 cai putere cu combustibil de curse si pana la 1.100 cai putere cu benzina cu cifra octanica 91. Totusi, masina a fost testata pe un dyno si nu a reusit sa ajunga decat pana la 1.600 cai putere.
|
Re: Pentru cei cu adevarat nebuni: Mosler MT900S de 1.800 cai putere
sa moara costelicaaaaa ce i acolo:|
|
frumos motor
|
drace...avion in toata regula:o...sunt curios cum o fi acel combustibil de curse...totusi e o diferenta de 700cp intre cele 2 compozitii...
|
si alte performante ca de exemplu o viteza max chiar as fi curios si un cuplu??
mi se pare cam prea mult 1800 de cai pt un street car |
Mai mult de 370KPH nu atinge sau 390KPH! Imi place mult cum arata motorul ala si cand ma gandesc ca la anu o sa fac practica la un service auto... si o sa vine numai babaluci de motoare pe langa asta!
|
In ultimul timp, am inceput sa vorbim despre cai putere ca de furnici putere...asta e un exemplu...dar sincer, orice herghelie ar avea ascunsa pe acolo...pe circuit il faci cu un Ariel Atom de-i suna apa in cap...asa ca ce rost are?...doar ca se poate...bla bla bla...pierdere de vreme.
|
e tare, da mi-ar trebui si sa imi construiesc o pista si o benzinarie in curte, deci......
|
chiar poate face o asemenea diferenta combustibilul:?: diferente sunt,dar totusi e vb de 700 CP ...
|
da a corvette din spate
|
veyron-ul e depasit deja....
|
Quote:
Edit.....look up ....doar ce a postat si el.....:lol: |
aoleu mamaaaa:!::twisted::dribble:ce tare e :shock:
|
deci bugati veyron a fost depasit cam mult :)
|
hmmm, vad ca tot spuneti ca e depasit Veyronul, da intradevar la motor, dar aceasta masina nu are frumusetea Bugatiului nici comfortul.
Inca nua a aparut o masina care per ansamblu (interior, comfort, looks, motor) sa se claseze deasupra Veyronului..........multi incearca dar se axeaza pe un sigur lucru.................caii putere(motorul) exemplu bun e SSC Ultimate Aero TT. Acest Mosler e departe de Veyron. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning