![]() |
Consumabile si piese auto - mag virtual
Iata cateva link-uri unde va puteti cauta singuri codul piesei dorite pt masina dvs :
- NGK - deasemeni puteti afla codul ngk daca aveti cod denso/champion ... sau daca aveti codul bujiei standard puteti afla codul bujiei normale sau iridium spark-plugs.co.uk - MANN - link pt cautare coduri filtre aer/ulei/comb/polen MANN mann-hummel.com/mf_prodkata_eur/ - KN - link pt cautare coduri filtre K&N knfilters.com/search/appsearch.aspx - FERODO - link pt cautare placute frana Ferodo .. si nu numai fmecat.eu/ PS - toate linkurile sunt cu w w w in fata PS2 - toate aceste consumabile precum si orice alte piese auto sau moto pot fi comandate si la mine cu livrare in Bucuresti in max 24h, garantie, factura ... magazin virtual la w w w .asista.cabanova.ro ...preturi mai mici decat in magazinele de profil in plus primiti marfa fara sa mai alergati dupa ea mau77mau pe mess |
Re: Consumabile si piese auto - mag virtual
Pentru placutele de frana Ferodo avem si alte branduri mai ieftine: Delphi sau mai scumpe ATE
La fel si pentru filtrele MANN ... mai ieftin MAHLE si UFI si mai scump KN Bujiile NGK sun made in Japan Toate produsele sunt garantate impotriva nepotrivirii sau pur si simplu daca va razganditi din motive personale, se poate face inlocuirea sau returul pieselor dupa dorinta. PS - chiar daca nu sunteti decisi sa cumparati ceva puteti pune si o intrebare sa aflati un pret sau o opinie referitoare la o piesa auto sau moto. |
salut,
Te rog sa-mi spui ce preturi ai pentru urmatoarele: filtru aer filtru combustibil filtru polen filtru ulei placute frana fata si spate Mann si Mahle la filtre, Ferodo PREMIER si ATE la placute. Daca ai si ulei Total sau Mobil (5w40,10w40) 4L, ar fi perfect. Masina este un Citroen C4 din 2005, 1.6HDI 92CP 66KW Astept raspunsul tau! Multumesc, Gabi |
Filtre MANN
filtru aer - C3282 - 62 ron filtru combustibil - wK939/2 - 115 ron filtru polen - CU2940 - 66 ron filtru ulei - HU716/2x - 38 ron Filtrul de combustibil este momentan stoc 0, va fi importat insa la sfarsitul saptamanii viitoare, am un inlocuitor pt el un Hengst H219WK - 198 ron placute frana FERODO Premier fata FDB1399 - 180 ron (fara ESP) - sau 210 ron cu ESP FDB1476 spate FDB1083 - 83 ron Ulei nu am nici Total nici Mobil iti pot face o oferta pt Castrol dar nu prea vand in general uleiuri deci nu am cele mai bune preturi Ulei Castrol 5W40 diesel Magnatec - 165 ron / 4Litri O zi buna |
acum este si filtrul MANN de combustibil pe stoc WK939/2 - 115 ron tva inclus
|
Pentru Bmw E36 316i compact 11/94 motor M43 preturi pentru filtru ulei,aer si benzina MANN sau MAHLE.Mersi
|
motorul e de 102 cai
|
MANN
Aer C26110/1 - 58 ron Ulei hu921x - 29 ron Bnezina WK516/1 - 97 ron Toate pe stoc TVA inclus. Livrari in Bucuresti 24h (in tara doar prin curierat gen fan curier, exclus posta romana) |
Salut,
Pt kadett E GSi din '88 cu motor C20XE(150CP), pret pt. : Discuri frana fata (4x100, 256 mm) stok sau sport Placute Frana fata Placute frana spate Merci, |
Discuri frana fata standard Ferodo - DDF206 - 220 ron tva inclus ambele
Placute frana Ferodo Premium pana in luna 08.88 - FDB173 - 55 ron setul Placute frana Ferodo Premium incepand cu luna 09.98 - FDB584 - 125 ron setul Discuri ventilate exterior Zimmermann - 140 ron tva inclus/ bucata Discuri ventilate si perforate Zimmermann - 265 ron / bucata |
Buna!
Am si eu nevoie de clapeta aer suplimentar pentru Fiat Regata , Bosch cod 0280140135(vine dupa contorul de aer la injectorul suplimentar).Motorul e 1465 injectie electr. benzina multipunct.Motor tip 138 A 2000. |
Pt fata am apucat si le-am luat din alta parte, va rog sa-mi faceti o oferta pt spate si anume :
Kadett E Gsi 2000cmc 16V SFI - 110KW , cod motor C20XE din 88' Discuri frana spate Brembo Max Sport (striate) - 260mm Placute frana spate Ferodo Kit Ambreiaj (placa,disc) - 228mm diametru. |
Quote:
Placute spate Ferodo Premium FDB586 - 93 ron Disc ambreiaj Sachs 1878048041 - 480 ron Placa ambreiaj Sachs 3082307441 - 498 ron Tva inclus - pe stoc |
Quote:
|
Multumesc oricum.Mai caut ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning