Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Shaormarii (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/82298-shaormarii.html)

Opportunity 24-06-08 22:08

Shaormarii

Haideti, trebuie sa existe cate un fan shaorma si pe 4t. Ce preferati? Pacat ca genin s-a transformat in restaurant si au doar pui la farfurie, care e weak.

Eugen_TL 24-06-08 23:47

Re: Shaormarii

dinesh... cea mai buna shaorma mancata vreodata .. sosuri faine .. :)

dagosh88 25-06-08 00:47

La cluj in Speed am mancat cea mai buna pana acum.
Desi nici aia de la Dristor nu pot sa zic ca e rea deloc.

Opportunity 25-06-08 10:11

la iskender a incercat cineva?

oldtudorhand 25-06-08 15:04

La Doner Kebab in Cluj.......te lingi pe degete si nici nu poti s-o mananci pe toata la cat e de mare!

shantzu 25-06-08 21:17

In Ploiesti, peste drum de Posta mare sau la rotiserie in spate la catedrala!
La ultima ma duc doar cand coada e f mare la posta :mrgreen:

Snapy_xxl 25-06-08 21:58

Ar trebui sa facem si un user group "Shaorma eater" :lol: :lol:
In Braila cred ca toata lumea stie de fast food-ul La Grecu. O delicatesa + foate mult tzatichi :D Pana acum cea mai buna shaorma am mancat-o la Baia Mare.

morpheusmaster 26-06-08 00:52

Cea mai buna shaorma mancata...ca tot veni vara :) imi trezeste amintiri faine :)) legate de shaorma...In Costinesti la Ismail :) ala de are multe sosuri si face saorma faina (mie imi place la nebunie :) ) ...si undeva in Mamaia nuj exact cum sa va explic...oricum o shaorma foarte foarte buna!!!

Si o shaorma mai selecta :) gasiti la Spring Time in Neptun (foarte buna si aia) ...deci un clasament asa

1) Turcaletele Ismail din Costinesti nota 10 :D
2) Spring Time Neptun
3) Secret Place in Mamaia :))

Pofta buna :)

dagosh88 26-06-08 00:59

Cum am putut sa uit de Ismail, bun bun si acolo, cel putin primele guri, ca dupa nu mai simteam nimic de la sosul ala picant si ardeii iuti. :lol:

morpheusmaster 26-06-08 01:05

Frate hai sa iti spun una tare cu ismailu si sosu lui :))...eram anu trecut pe la 4 pe plaja in costinesti...cu iubita...si stateam noi sa privim rasaritul...si stam si stam...eu muream de foame...da steateam...si nu mai iesea soarele ala...boon...ce facem ca eu muream de foame..>:)) hai la Ismail sa imi iau shaorma...si mergem noi la ismail si imi iau o Shaorma mare ca imi era foame mare...si cu sos iute...faza nu e asta...faza'i ca am stat la coada cca 25 min...+ drumul...cand am venit...soarele era deja la 3 degete peste orizont...mie mi sa parut faza fff tare...si mai tare e ca am luat eu 2 guri de shaorma d'aia cu sos iute :)) dupa care nu am mai simtit nimic...dar stomacul meu a simtit ca trebuie sa mearga imediat la baie...asa ca la 5 dimineata frate..fugi repede la cazare =))...a fost prea belea...D'abea astept sa termin cu examenele si sa o tai la mare!!! Ne vedem la turc!!! Eu ma duc sa mananc ca mi sa facut foame tare :)) Noapte buna

dagosh88 26-06-08 19:21

Ce romantic :lol: Poti sa zici ca te-ai k@kat pe el de rasarit!! :lol:
Eu unul n-am avut probleme de la sosul ala, exceptand faptul ca nu mai puteam respira.
Chiar asa, voua ce va place in shaworma?
Eu unul prefer carne de pui combinata cu cea de miel, ceapa, sos tzatzichi, sau daca nu, un sos cu usturoi, imi place si porumbul in ea, nelipsita varza ca sa o umfle si sa imi tina de foame.
Nu mananc de obicei cu castraveti murati, de obicei au un gust de tot r&&&&&l la shaormerii. Dupa anumite experiente nu mai vreau nici ardei iuti in ea.
Mai completez pe parcurs ca acum nu imi vin toate ingredientele necesare pentru o shauorma de calitate...

Opportunity 26-06-08 21:44

aia cu tzatzichi nu e gyros? intr-o pita mai groasa

dagosh88 26-06-08 22:39

The Arabic shawarma and Mexican tacos al pastor are similar to gyros, all derived from the Turkish döner kebab which was invented in Bursa in the 19th century.

Asta am gasit pe wikipedia, ca nu stiam ce e gyros :-P Deci e cam aceeasi chestie pana la urma, doar ca am impresia ca gyros are doar lipia, carne, cartofi si sosuri, fara altele pe langa.

morpheusmaster 26-06-08 22:42

Miai adus amintwe ;) miwe atunci mi sa tras kkrwea mai alwes dew la ardewi =))

Alex-Rahova 26-06-08 23:30

Chicken Staff -> vis-a-vis de Marriott ... are de toate pe acolo :-P

All times are GMT +2. The time now is 14:25.

- Copyright 2026 4Tuning