![]() |
Super Nova (RED)
6 Attachment(s)
Mi-am luat si eu de 2 zile o Super Nova Rapsodie din 2002 are 44000 de km , sunt foarte multumit de ia.
Planuri de viitor ar fi : o folie pe geamuri , putina muzica , o toba sport , as vrea sa ii fac stopurile rosii complet niste praguri de logan si o pereche de jenti. Astept pareri si sugestii bune sau rele :D |
Re: Super Nova (RED)
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.. ma bucur ca ai pus-o pe forum...ce sa zic masina merge misto .. se comporta bine la drum..acum .. problema e partea financiara :P da o aranjezi tu .. usor usor.. oricum ai grija ce scoti din ea .. tine-o cat mai Clean .. bafta la tunarit
|
sa o stapanesti sanatos si fara incidente...
loganu l'ai dat? |
nu l-am dat loganu e a lu fratimio
|
Imi place sa o stapanesti sanatos!abia aspt sa o vad si modificata! Bafta in continuare si stiu ca va iesi ceva frumos:D
|
merci power si eu sper sa iasa ceva frumos;)
|
Felicitari pt masina.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Bafta la modificari.Pana ii cumperi alte jante ai putea sa-i schimbi capacele de la roti,investitie mica si schimba aspectul in bine spun eu :)
|
Faina masina e ca noua
|
Primu` lucru care ar trebui sa`l faci la ea, e sa`i pui o pereche de jante, si sa o lasi mai jos.
Va schimba complet masina;)... Felicitari pt masina, si sa o stapanesti sanatos si fara incidente;) |
frumoasa masina ..sa o stapanesti sanatos..cred ca va iesi ceva frumos..bafta in continuare
|
multumesc baieti pentru aprecieri , prima data o sa ii pun folie si muzica jenti mai tarziu ca deocamdata nu sunt finante:oops:
|
:)) hai ca trage calumea :)) ai cam arso azi cu 140 :)) iti era frica ca ti fuge geamu :)) =)) .. lasa ca acum sa invata si ea .. cum se merge mai sportiv ..
|
in sfarsit ti-ai luat masina!bravo,mishto SN-ul,imi place!;)
|
3 Attachment(s)
a primit si stiker 4tuning , urmeaza folie pe geamuri si un parasolar tot din folie
|
Arata foarte foarte BINE masina !Ai grija de ea , si ce modifici la ea!
Mult succes ! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:57. |
- Copyright 2026 4Tuning