![]() |
Volkswagen Touareg by Hofele
6 Attachment(s)
Tuning de la Hofele pentru Touareg
Chiar daca Volkswagen Touareg a primit un facelift anul trecut asta nu inseamna ca nu mai exista loc de imbunatatiri. Asa au gandit si cei de la Hofele care au lansat acest pachet pentru ambele variante de Touareg: cea cu facelift si cea de dinainte de facelift. Casa germana de tuning ofera pentru Touareg un nou body kit care consta intr-un nou spoiler fata, praguri laterale, spoiler spate cu tevi de esapament trapezoidale si un eleron. Acest pachet nu include si o marire de putere, dar cei de la Hofele au pregatit si un ornament pentru capota denumit 'Power Dome'. S-a intervenit si la nivelul suspensiei, masina fiind acum cu 40 mm mai joasa si stand pe jante Reverso 22, bineinteles pe 22 inci. |
Re: Volkswagen Touareg by Hofele
frumos.dar spatele e putin cam tras de par... se putea mai bine.oricum a scos monotonia de tuareg pe care o avea si i`a dat o noua infatzisare
|
cam uratzel...;)
|
Un exemplu de "prea mult strica", parerea mea.:sad:
|
arata bine dar nu stiu parca tuningul pe care il fac ce de la volkswagen si audi este asemanator si nespectaculos ...prea simplu...
|
E un dric un pic mai dichisit.
|
parca se putea mai bine...dar este reusit
|
eu cred ca ni s-a cam urat de tuareguri si q7.. mai repede ma impresioneaza de ex un sciroco sau alta masina veche tunata cu gust
|
ce cauta tancul asta la sectiunea supercars!?!?!?
are o aerodinamicitate =cu o caramida tiganeasca! arata mai frumos ca unul stock, dar tot nasol arata. |
Tocmai pentru ca ni s-a urat de Touareguri ne-am dori sa mai vedem si cate unul mai deosebit, ca asta. E reusit dupa parerea mea.
|
E suficient de frumoasa !
Dar la cate Touareg-uri sun pe strazile tarii nu cred ca una care are kit-ul asta de la Hofele o sa ne sara in ochi . Ochiul deja nu mai reactioneaza la o astfel de masina ! |
Nu prea imi place ....
Trabuia sa renunte la proiectoare :| |
Quote:
|
Frumos frumos.......chiar imi place :D.
|
Sta foarte bine kitul pe masina chiar se merita cumparat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning