![]() |
My R26
4 Attachment(s)
Cateva lucruri am schimbat la masina....jantele , ATS albe, eleron luneta, praguri Renault Sport, evacuare Milteck, intercooler Forge, kit admisie directa, linie audio Alpine , ceasuri suplimentare......supapa HKS.....si cam atat .
|
Re: My R26
bravo...fromo, frumos!!!
|
As mai avea cateva lucruri sa ii adaug dar pe rand , volan , o electronica , o imbunatatire a liniei audio
|
frumusik masina :D...imi place culoarea....pune si u poze cu interioru...:P
|
punei folie pe geamuri...ar arata foarte bine
|
cam toata lumea are folie pe geamuri si mie nu imi place sa am masina la fel ca toata lumea. Mi-ar placea folie ca sa nu mai fiu nevoit sa ascund mereu lucrurile din masina , dar....
|
Foarte bine dau jantele albe! Bravo. Chiar frumoasa!
|
cat a fost evacuarea?cum suna?pune eventual un film sa auzim si blow-off-ul:)ce admisie ti-ai pus?ai si alt soft ?si eu am unu luat de 2 saptamani si as vrea sa imi fac o parere despre ce sa pun pe el in viitor.mersi mult...ps:arata foarte bine masina si prelungirile is criminale
|
1 Attachment(s)
salut Renault RS,
fii amabil, de unde ai luat pragurile Renault Sport + prelungirea barii spate (banuiesc tot Renault Sport accesoires) ? ti-am trimis si PM. ms mult. |
ti-am raspus in PM , toata partea de sub bara spate este facuta de mine :)
|
felicitari! cumparati-le oamenilor ca din toamna nu se mai vand! :) cred ca ar trebui sa iti schimbi avatarul.. :))
|
Quote:
nu il schimb pentru ca aia mica m-a invatat cum sa le tin pe sosea ( ca nu imi reuseste de fiecare data...asta e :) ) Masina este reusita din punct de vedere tehnic este super ok , sper ca si noul Megane III RS sa se ridice si chiar sa depaseasca standardele MeganeII RS |
felicitari..arata f bine ... finut te-ai bagat la ea :)
|
O sa pun si poze cu interiorul care e si el ....consider eu finut modificat
|
Bafta cu masina...trage-i o revizie dupa macadamu prin are ai bagat-o !
Acum stiu de unde stiam masina ... ;) P.S. Care a fost best'ul tau sambata ? http://www.rally.ro/poze/big/26646.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 10:31. |
- Copyright 2026 4Tuning