![]() |
Dacia 1300 BR-02-TEB
6 Attachment(s)
Salut..cam nou pe aici ..am si eu o Dacie 1300 din 1986.astept sfaturi ..sal
|
Re: Dacia 1300 BR-02-TEB
bn ai venit pe forum!
masina arata f bn! jantele de aro arata f bn pe ea, si pasajele! mult succes in continare, ne vedem pe strazi! |
arata bine batranica!dar daca tot ai renuntat la bara fata trebuia sa o dai jos si pe cea de pe spate.la fel nu isi au locul pe masina nici paravanturile si nici coada de rechin.o strica.
de parasolarul DRT nu mai vorbesc................ |
Am avut data jos bara dupa spate...dar am puso la loc pentru ca sarea in ochii :P in rest...asta e masina si ink ceva ms pentru parere
|
sal...
masina arata bine....ceva modificari pe la motor ai??? apropo vii cumva pe la service pe la Budala(pe carpati)??ca parca am vazuto pe acolo... |
Nu se zice ce`i sub capota deocamdata :P da mai vine pe acolo
|
daca nu ma insel masina nu are de mult pasaje nui asa???si stiu ca avea si pe fata bara,nu avea scrisurile alea pe usa...si plus stiu ca se si infigea(asta daca nu vorbesc de alta masina)poate ma lamuresti tu...
|
Masina doar ce a fost modficata..vopsitu aripile..jantele.evacuare scrisurile acelea pe usi parasolare etc. si tot masina aia kre se infinge este :P
|
a gata stiu masina...bravo frate ai facuto super...cu pasaje cu tot...parca mai ai si un opel monza periculos tare de tot...si stiu ca asta vara venisei la budala cu opelu si ii facusei un schimb de ulei si am stat putin de vorba...
oricum misto masina... |
:P mda mersi pentru parere :)
|
Dacia asta e cam 1310..
Stiu masina de cand era facuta fara pasaje si jante..:rolleyes2..intr-o zi,cineva a venit la mine la munca intreband a cui e Dacia din parcare,cea crem cu jante de Aro..:rolleyes2..i-am recomandat pe cineva care ar mai avea asemenea jante si i-am vorbit putin despre proiectul pe care il aveam eu in plan cu Dacia mea si iata rezultatul,la masina lui:-) Oricum,a iesit bine Dacioara..o strica toate scrisurile,paravanturile(mai ales spate) si parasolarele.. Eu zic ca iese mai mult in evidenta fara bara fata decat fara cea spate,dar cum vrei tu.. Imi place cum sunt lucrate pasajele fata,insa pe spate..lasa de dorit..nu au nici linie macar..:rolleyes2 |
Da jos toate stickerele (inclusiv ala lung cu pulsatia) si parasolarul cu DRT, arata oribil. Sa nu mai zic ca nu are ce cauta pe Dacie coada de rechin; ai cumva BMW?
In rest e OK. |
frumoasa masina si stickerele ala de pe usa jos ca nu se vad frumos este de vanzare sau mi se pare mine ?
|
Da este de vanzare ...
|
si nu ai de gand sa ne zici si noi daca ai vreo modificare facuta pe la motor???
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:23. |
- Copyright 2026 4Tuning