![]() |
Vand Motor Corrado
L am cumparat din ger pt compresor deci nu vand si compresorul in rest e complet sasul zicea ca are injectoarele schimbate cu unele tuning si intradevar nu sant cele verzi de corrado>Motorul are 150 000KM si avea pe el compresor EATON de Mercedes.Pretul e de 300EUR
O sa revin cu poze |
Re: Vand Motor Corrado
3 Attachment(s)
0743/501752
Negociabil+ Chitul De Ambreaj |
up.....................
|
Nu vrea nimeni?????????
|
Inca de vanzare
Peste 30 zile o sa dezmembrez un Corrado g60 FULL.Daca va intereseaza ceva piese puteti posta aici sau pm.Preturi negociabiile!:!: |
cam ce ar costa motor+cutie+instalatie electrica ?
cel putin din curiozitate intreb. |
Quote:
|
mersii frumos.
se aduce si la comanda in cazul in care imi ia mai mult sa strang banii ? :lol: |
1 Attachment(s)
Nu ma ocup cu asa ceva am doar un corrado pe care il voi dezmembra un motor si o bara de fata.Toate acestea le am luat pt masina din poza cu intentia de a participa la vtm.
Dupa ce am terminat de modificat masina s au terminat si banii si am decis ca e pacat sa bubui atatia bani.Am achizitionat un golf 1 cu 500ron si i am alocat un buget de 1500eur cu care voi participa,restul e de vanzare!!!!!Bafta |
oki
mersii sper sa am noroc, ceea c iti doresc si tie la vtm. bafta |
Compresorul la ce bani? E cel eaton sau cel stock al masinii?
|
Cel stok,trebuie schimbate semeringuriile si e disponibil cand o sa dezmembrez masina cam15 zile la pretul de 200 neg
|
Quote:
|
Mersi de informatie....sa ma interesez in stanga si in dreapta si poate te scap de el. Oricum vb mai multe sambata ca au crescut sansele sa vin. Am un gsi rosu cu numere de bucuresti.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:54. |
- Copyright 2026 4Tuning