![]() |
Noul sistem antifurt (vazut aseara)
1 Attachment(s)
No Comment
|
sa nu cumva sa ii fure difuzoarele Electronica :D
|
ohho catzi am vazut cu tablia la subratz acasa...
am vazut o groaza...ce vrei man...daca asta e romania... sa ne spalam cu ea pe cap... daca se fura si cd player-ele fara fatza... adica e culmea culmilor... am fost acu 2 luni cu un tov in vitan si am parcat pe chei pe acolo si ne-a furat 2 bucatzi infinity adica tabliaia din spate... :wink: |
as
Romanashul nostru mult iubit......no comment sa nu jignesc anumita categorie
|
il inteleg pe om, esti in jungla aici
|
Re: as
Quote:
|
Re: as
Quote:
|
as
Sa nu fim acuzati totusi de rasism, f*#%$ g#$a mamii lor de tigani iarasi au dat iama in masina :chainsaw: :boxing: :bat: :2gun:
|
ce ziceti sigur era proprietarul sau hotul :D glumesc dar usor poate fi confundat cu un hot parerea mea.cat de destepti nu sunt gabori astia :D :D :D sau mai nou politia comunitara :D
|
io zic k era hotu` n`ai vazut k era benza p alee ... acu problema e urmatoarea ... daca avea nishte subwoofere .. si sau nishte cutii d bass ce facea ??
|
Re:
Quote:
|
as
Mah baieti cel mai tare furt din istorie....un tovarash de-al meu coboara dimineata la masina sa plece la scarbici, dar a avut un soc....masina descuiata....cd-player, boxe lasate la locul lor.....dar ce lipsea??? Volanul!!!!! Probabil i se pusese unui pata pe volanul momo si hot civilizat nu s-a mai atins de altceva
|
ma gandesc eu ca s-a grabit, si n-a mai apucat sa fure si altceva... sau a avut o comanda pentru asa ceva...
|
Mustang Mach One ...zi`le tata \"carbuni\" :D in constanta ..in Palas (aka Dallas) zici ca`i mina acolo in plm :D
|
2 Attachment(s)
Sper ca pot sa pun si io o noua metoda antifurt nu :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:19. |
- Copyright 2026 4Tuning