![]() |
Ford Cougar -1973 (tuning)
11 Attachment(s)
foarte putini oameni cunosc aceasta masina,si fiind prima masina tunata din romania
acest ford cougar din 68 am inceput s-l fac in vara anului 1997 si l-am terminat in primavavara anului 1998.a fost un mare soc ptr toata lumea care a vazut aceasta masina,am tinut-o un an jumatate dupa aceea am vandut-o. masina a ajuns in bucuresti, si a stat multi ani deoarece era defect motorul,cutia automata,etc. acum a ajuns din nou pe mainile mele ca sa ii dau un nou look. 1 retapitarea interiorului (alb perlat cu piele de piton org) 2 caroseria modificata(sa fie si mai agresiva) 3 schimb motor (unul de 6,4 l v 8 420cp) 4 schimb cutie de viteze (cu una manuala in 5 trepte) 5 sase tobe carbon (de 100 mm) 6 bara fata modificata(va pastra liniile org) 7 spate modificat(ptr cele sase tobe) 8 jante spate 22toli cu 12 toli latime 9 jante fata 20 toli cu latime de 10 toli 10 si ce imi mai vine in minte pe moment ::)) si in starea asta se impiedica lumea dupa ea e o adevarata bestie pe roti. |
Re: FORD COUGAR din1968 tuning
masina sta chiar a fost un soc la iesirea ei pe strada stiu ca eram mai mic si cand am vazut-o pe strazi in oradea am ramas in love :)) sper sa iasa ceva frumos ...numai la faza cu cele 6 tobe...nush daca o va prinde :| succes cu proiectul!!!
|
UFO;dar cam putine tobe;
|
3 Attachment(s)
asa a aratat candva;)nu uitati ca are motor 6,4 l v8 masina
nu 1,6 s-au albinute cu 4 tobe::)) asa a aratat primul an cand am scoso pe stradanu uitati cand a fost 1997;) |
bafta bafta la lucruuu
|
da... eu mai imi tin minte clar .... nici nu se pare ca a fost asa demult ....
|
G R E T O S
|
mai tekno ..:-P
e un model foarte frumos Cougarul pre '70 si de acesta stiam de vre-o 2-3 ani..dar n-am vazut prea multe poze cu el. De cand am aflat ca era cam abandonat in Bucuresti am incercat sa aflu al cui era..dar n-am avut sansa..bine ca a revenit in vizor..si se innoieste. |
... ceva poze cu motorul?
|
Cat de misto a putut sa arate la inceput:shock::shock:.....arata (parerea mea) prea marfa pentru a mai trebui modificata la bodywork, dar de......!!!
Succes in readucerea ei la normal :D:D |
stiu masina asta ...era parcata pe la mine prin cartier :D cred ca a stat nemiscata vreo 2 ani.. masina e crima :twisted:
|
Stiu masina! Este dementiala, pacat ca o strica kitch-ul de pe ea. DR ZOZO te rog abandoneaza orice tuning pe masina asta, gauge-urile alea de pe capota scoate-le si renunta la 6 tobe. Adu-o in starea ei estetica originala daca poti. Acuma e masina ta si faci ce vrei dar te anunt ca nu mergi pe drumul bun.
|
1 Attachment(s)
Apropo, am cautat despre model si pare a fi Mercury Cougar din 1972. Ford Cougar din 1968 arata diferit.
Asa ar trebui sa-i arate motorul (fara capac de culbutori) |
Un tunning mai subtil ceva gen Foose ar merge mai bine.Cat este impozitul?
|
Foose si subtil nu merg in aceeasi propozitie :) Foose face orice numai chestii subtile nu. Impozitul nu cred ca se plateste la masina asta in Ro, ca nu e inmatriculata. Iar daca ar fi, ultimul lucru pe care l-as intreba ar fi cat consuma sau cat e impozitul. Merita ptr masina asta, oricat ar fi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning